122

e

преди 13 години

TOVA OZNA4AVA 4E CENITE KOITO PLA6TAME ZA VINETKITE SA NEZAKONNI. NIKOI DA NE KUPUVA NEZAKONNI VINETKI, DOKATO NE SVALQT CENITE, I NE NAPRAVQT DNEVNI VINETKI.

121

Азъ

преди 13 години

Еха!Не е истина!Съдът отсъжда справедливо?И ся ко шъ стане с магистралите?

120

real

преди 13 години

Драги приятели,от този хаос в тая скапана държава какво добро може да очаквате.Не виждате ли,че под носа на властта се ограбва народа и с т.н.ВИНЕТКИ.Пил не пил-плащай.Карал некарал-плащай. Напълно съм солидарен с 117.

119

emkata7

преди 13 години

"Логично е ползването на стикера да продължи 12 месеца след закупуването му и точно такава препоръка е дадена на Министерския съвет."Ето това трябва да стане най-вече! Как това важи за застраховката и прегледа, а не важи за винетката?

118

до днес.бг

преди 13 години

Повече наистина няма да ви чета сайта, макар и да има много приятен дизайн. Това обаче НЕ компенсира вашата малоумност. Всичките ви статии са пълни с неточности, правописни и логически грешки. Заглавията обикновено пък нямат нищо общо с новината...

117

до днес.бг

преди 13 години

Вие сте баси некадърниците. Ако вие се наричате журналисти, то аз съм космонавт! Вижте си заглавието, вижте си и последното изречение в жалката ви статийка.....

116

Чужденец

преди 13 години

Гледам снимката и отново съм потресен от малоумието на българина. Няма друго толкова глупвао същество на земята, което първо ще си залепи новата винетка и след това ще стърже старата.

115

Анонимен

преди 13 години

116 da ne si........

114

Анонимен

преди 13 години

A kолко по-лесно е с смс .плащаш колкото ползваш и готово.А не карал не карал годишна винетка.И с градския трябва да е така.Пускаш от до и си плащаш колкото струва а не и за 1 спирка и за целия маршрут 1 лев.Изобщо който повече кара повече да плаща щото повече вреди и така.

113

Активен и Позитивен

преди 13 години

Аз си копувъм само годишна винетка защото са по красиви и не ми се занимава да стържа прес седмица стикери от стаклото. А и ми е нализинк и още си я пазя да не се драска.

112

Димитър Димитров

преди 13 години

Скъпи журналисти, айде да пишете малко по реално статиите си. Какво е това купуване на винетка на 29-ти Януари? Ако не се лъжа Януари месец се продават винетки за текущата година, а не от предната. Като пишете поне проверявайте информацията си и поне малко мислете.

111

Бай Асан

преди 13 години

18ст ще вземете да се хвалите, те 3,35лв на седмица и 6,70лв на месец да го направят пак фаида. Някой иска да подаде ръка , а Вие се мъчите да му откъснете ръката!!! Който се е сетил за това , че по сегашните цени на винетките бедните издържат богатите и трябва да се променят му пожелавам живот и здраве. (тук най-вероятно ще се разреват , че не е вярно синове и дъщери на полицаи, адвокати, политици, мафиоти и т.н.)

110

жена

преди 13 години

Още помня как чаках 2 дни на опашката за смяна на номера преди години През нощта си тръгнахме с такси и един човек обеща да ни пази колите, защото в Пловдив КАТ е в *** махала. 3-*** души му събрахме 10 лв, той не искаше да ги вземе, защото бил мъж и не можел да взема пари от жени, даже се притесни. Имам хубав спомен от другия ден - слънчев, топъл, пихме кафета и си говорихме както сега тук във форумите и пак всички се чудехме ЗАЩО??? И ще помня онзи мъж, който имаше достойнство, а не пари

109

ха

преди 13 години

И нито дума в сайта,че контрабандисти са си купили ПП ГРОБ само за 4млн лева?

108

Релаист

преди 13 години

Съвсем ясно е какво ще стане - годишна винетка от примерно 150-200 лева, месечна 15-20 лева и т.н.

107

Най-здрав

преди 13 години

По-здрав, не се оплаквай, а свиквай да ти влизат, щото скоро това ви очаква, герберстка ***!

106

анонимен

преди 13 години

оооо..не само винетките са ...всичко що е цена в България са нереални.кое е реално? горивата ли? гражданска отговорност за водачите ли?хляба ли? или заплатите? и всичко реве че малко събирали като услуга или налози.пълна лудница и кожудерство е що се отнася в ценообразуването б България.всеки си слага надути и измислени цени.и лошото е че няма никакъв контрол

105

ариец

преди 13 години

Цялата работа е в липсата на еднодневни винетки , това е задължителво да го направят ,както е при камионите, примерно за 1- 2лв. . От това се пазят най-много ,защото повечето хора с няколко такива ще искарат годината.

104

По-здрав

преди 13 години

За 9 минути 17 минуса!

103

Анонимен

преди 13 години

Не ми дреме за месечните и седмичните винетки колко ще са! Намалете годишните! И без това другите нямат смисъл, кой ги купува?