183

Цветан Цветанов

преди 13 години

Внимавайте, следя ви и ще ви арестувам до един

182

do 190

преди 13 години

no spriaha otvlichaniata !-propusnal si go

181

Аз

преди 13 години

И какво от това, че си е подал оставката ? Ще си го премести от единия крачол в другия, не ги мислете тези, те ще се оправят, ние да му мислим с такива управляващи, малко прах в очите на хората не е излишен, все пак трябва да си измием и окаляните ръце пред ЕС... Ами Цвъ.Цвъ, кво ще праим с него ?

180

Анонимен

преди 13 години

Do ЧЕТИ внимателнO:ti si lud stom mi citirash amerikanci, koito bili citirali *** Seralen von der van der Sideroff

179

ЧЕТИ внимателно

преди 13 години

Българският премиер Бойко Борисов е свързан с местната мафия и е отговорен за около 30 знакови убийства в България. Това твърди секретен доклад, поръчан от известна частна банка. Учудващото е, че фактите са публикувани преди 5 години във вестник Атака, който се позовава на информации от Конгрешънъл Куотърли.Медията твърди, че Борисов е един от най-компроментираните международни лидери, с които са си сътрудничили американския президент Джордж Буш-младши и специалните служби на САЩ. Той е обрисуван като бодигард на последния комунистически лидер Тодор Живков и на един от неговите наследници Симеон Втори.Американската медия, цитирана от Атака, пише още за запазената марка на Бойко черното яке, за заслугите му за откриването на офис на ФБР в София, за уменията му на каратист, както и за споразумението между двете страни за американските военни бази.Волен Сидеров е като ветропоказателВ информациите се акцентира и за извършените 28 неразкрити убийства на знакови фигури от подземния свят по времето, когато Борисов бе главен секретар на МВР. Нещо повече той е посочен като помагач на определени кръгове да ликвидират конкуренцията си в престъпната общност.Докладите на американското разузнаване сочат за връзките на охранителната фирма на Бойко със силовите застрахователи от СИК и за бизнес отношенията му с криминалните лидери в България. В този период били разкрити няколко несъществени престъпления и нито едно знаково убийство.

178

Анонимен

преди 13 години

През последната година и половина в любимата ни Родина се увеличиха доста неща:1. Смъртността2. Данъците3. Безработицата4. Цените5. Престъпността6. Опростачаването7. Мутризацията8. Чалгизацията9. Тютюнопушенето10. Наркоманията11. Контрабандата12. ***

177

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е грозният и противен лъжец Цецо Цветанов да си ходи !!!

176

Маршал

преди 13 години

и реабилитацията на Сертов, на който съветник беше Алексей Петров и който беше назначен за първи шеф на ДАНС от Станишев, а после уволнен от Борисов, показват че Борисов вече е под властта на Алексей Петров.Някой беше казал при арестуването на Петров,че ако той не бъде вкаран в затвора и бъде оневинен, то Борисов си отива.Борисов е зависим от Петров, който е на свобода, това е повече от очевидно, но Борисов е зависим и от Цветанов, който не смее да освободи, въпреки мегаскандалите около него.Състоянието в което е изпаднал министър председателя на България е комично и гротескно, но същевремено жалко и трагично за държавата.Някой още да вярва,че Борисов ще прави реформи,че ще се бори с престъпността,че ще съди виновните от тройната коалиция, че е "скаран" с президента?Все повече Борисов прилича на кукла на конци , на която кукловодите се бият кой да и дърпа конците.Жалка история.Обхваща ме срам,че живея в такава държава.

175

адмирал

преди 13 години

Има един вицепремиер който отговаря за сферата на националната сигурност - Цветан Цветанов.Оставката на Председателят на ДАНС Цветлин Йовчев е оценка за вицепремиера и неговата работа в тази област.Значи и той е кръгла нула и следва да си ходи да си гледа бебето и сменя памперси

174

мама Божка

преди 13 години

ГЕРБ е отмъщението но Тодор Живков към българите които го свалихте от власт и го оплюхте и в пандиза го вкарахте и го оставихте на една мутра да го пази.

173

Карфиол

преди 13 години

Не е само той който няма доверие към премиера и той към него.Премиера "има доверие" само към Цецо - лъжецо.И аз и моята фамилия и приятелите и колегите също му нямаме доверие.Но той все още не иска да си ходи...

172

Анонимен

преди 13 години

Поредния ИЗГОНЕН специалист. Не го съжалявам само заради шуробаджанащината, която е обвзела ДАНС, и не се дава път на млади и амбицирани специалисти, а се назначават хора със силно съмнителни качества, образование и мотивация. Всички се назначават по политически и семейни признаци. Сори брат.

171

истината

преди 13 години

БОЛШЕВИШКИТЕ *** РЕВАТ НА УМРЯЛООООООООО.ЧУДЯТ СЕ КАКВА МРЪСОТИЯ И ДИВОТИЯ ДА ИЗМИСЛЯТ.БСП УМРЯ--И НЯМА СЪЖИВЯВАНЕ.ГЕРБ САМО ПЕЧЕЛИ ОТ ВСИЧКИ ТИЯ КОМПРОМАТИ....ХАХАХАХААААААА А ВЕ ЕЙ ДРУГАРЧЕТА...ЗАЩО НЕ СИ НАПРАВИТЕ ЕДНО МАСОВО САМОУБИЙСТВО-ХАРАКИРИ.ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ТОГАВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРАЗНУВА,НАПРАВЕТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЕДНО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ.ДО СЕГА ОТ ВАС САМО ЛОШО СМЕ ВИДЕЛИ.......ЧУЙТЕ СЕГА....ДА...ЖИВЕЕ... ГЕРБ...И...БОЙКО БОРИСОВ...ПЪРВОТО ЧЕСТНО И РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ....

170

Анонимен

преди 13 години

Гоце и Боко в комплект водят страната ни към дъното.

169

ВИНЕТУ

преди 13 години

ГЕРБ - сбирщина от досносници на ДС , фуражки мухлясали , но богати / какво става с алексейчо- шефа на общинарите ?? / , мутри-от охранителния , тимаджийчета и най- важното - ЦЕНТЪРЪТ на управление , на "мозъка" им е ПАК в Правец !! )))

168

Анонимен

преди 13 години

Тъпотата при охранителите - НЯМА граници..

167

мдааа

преди 13 години

Факта,че шефовете на ДАНС се сменят толкова често говори за нестабилноста на държавата и управляващото мнозинство.За мене този Йовчев поема отговорноста на Цветанов.Реално ЦЦ е човека който не може да се справи с престъпноста.Работата на ДАНС е друга бира.

166

това е пълна истина

преди 13 години

Премиерът ще продължи да потъва,:)) 1.Защото не може да избяга от миналото си .. 2.Защото има ограничен Ентелект и неподходящо образование - меко казано .. 3.Защото е грандоман и самовлюбен *** , които не иска да слуша по-0 умни от него .. 4.Защото не направи коалиция със сините , а е с психопата Волен.. 5,Защото е руски агент или са му слаби ангелите - пред руснаците . 6.Защото им кляка - с АЕЦ-а, -началото на края му ..) 7.Защото е по- посредствен популист , дори от Тошо..)..Мачлета и простащина ...)))Държане -интервюта и прочие ..) 8.Защото НЯМА идеи и не идейно убеден... в това , което иска и прави - днес едно , утре- друго..) 9.Защото все повече ще "цъфти' посредствеността му - театърът е до време ..) 10.Защото НЕ изпълни обещания - за Доган и мафията , за олигарсите и 'съдебната' власт , за корупция и връзкарство..) 11Защото в края на краищата е поредния дубликат , комуно продукт , червен,които излуга много граждани ..)) 12. Вижте му дС-другарите , олигарсите , приятелчетата, езика , номерата , ...

165

Анонимен

преди 13 години

"**** ГЕРБ Е ПРОЗВОДНО НА БКП !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 "На кого ще викаш ти *** бе, синьо-червен кхмер зловонен?

164

памаетта българска

преди 13 години

Борисов преди известно време вменяваше авторството на тежки прегрешения на Сертов, днес го бил поканил за заместник в БОРКОР. Или той не помни какво е правил месеци назад, или се е убедил, че преди месеци е говорил глупости, или въобще не знае какво прави. В единия случай е набедил Сертов, в другия случай му е опростил вината (защо?) и в третия случай е пълна управленска немощ. И за трите ни дължи извинение, както на публикат, така и на Сертов.