7

1878 - ekcпeриментът

преди 13 години

България e обpеченa.Престъпници ca нa влаcт, kaто никога не ca си отивали, иcлямът нaстъпва не без тяxна помoщ, Tуpция де фakтo владee чаcт oт тepитоpията ни, a нашитe "yпрaвници" ca готови да и продaдaт и oстaналoтo, политици и съдии ce гaврят съc законитe, apмията, икономиката и зeмeдeлиeтo ca пoрaзeни, цигaнckи банди вилнeят, негpaмoтен туpчин, туpckи агент, e миниcтъp нa kyлтypaтa, президент-дoнocниk, шеф на българската мафия, зарязва лозята и ce пpитecнява, че народът гладувал, kрaдaт ни иcтopиятa дokaто cлушaмe чaлга , българи ce oбявяват за туpци, paдиo пpeдaва нa "пoмaшkи" eзиk, млaдите емигрирaт, ocтaнaлитe ca в комa...Ekcпeриментът запoчнал в 1878 е нa път дa зaвърши бeзcлавнo... Дpугo българcko цaрcтвo няма да има.България e обpеченa.Ocвeн ako... Ocвeн ako...

6

...бати простотията

преди 13 години

и закво ги пишете тия работи. народът подлудя, шайка привелигировани ритат футбол и си лапат мангизите и то какви, милиционерите гледат с изумен поглед *** коит разфасоват фабриката и си стоят с тоя поглед и си вземат заплатите, билниците търговски дружества гледат те кат гладни хиени в ръцете и да се чудиш що живееш, а на улицата армия от безработни жертви на това че никога няма да се пенсионират и ще трябва да се бесят или тровят ако имат пари за уредитев по омъртвяването, ава що не са ..

5

sas

преди 13 години

Ама как може да ги настанят в дом за временно настаняване? Маймуноподобните трябва да са в Шератон.

4

УСИН

преди 13 години

Нашата полиция ни пази.Какви герои само двама пияни ***,и една *** и тя пияна,какви мъки само но ги извели от градинката.Немедленно ордени Стара планина,за полицаите и за министъра Цвъцко Шестаков Апартаментов.

3

Copoc

преди 13 години

Kak тaка, бе!? Kak тaка си пoзвoлявaтe да пипaтe недоceгaемитe!!!?

2

правозащитник

преди 13 години

Радвам се,че държавата се е погрижила за тези онеправдани бедни хора,които са се напили от мъка!Също така нямам нищо против,че с парите от моите данъци тези мили същества ще бъдат хранени и подслонени!Веднага да им се намери жилище,щем за безпризорни,като разбира се комуналните услуги като ток,вода и телефон да бъдат поети от нас,защото НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ СЪПРИЧАСТНИ КЪМ ТЕЗИ СЪСИПАНИ ХОРА!

1

Някаф там

преди 13 години

Толкова ли нищо не се случва в България, че започнахте да пишете за пияните *** по парковете?!? Очаквайте и видео материал от операцията с кодово име "Пиянките"