66

АЗ

преди 13 години

Господа и дами държа да ви предупредя че като се пишете анонимен и така нататък не си мислете че машината за репресии през интернет не работи. Явор Колев работи по Вашите IP-та и в скоро време ще ви спретне я педофилия я връзки с Алкайда и ще се гледме смутено. Вярвайте ми това го може аз съм една от жертвите му.

65

Анонимен

преди 13 години

СПИТЕ ЛИ МИШОЦИ ?

64

Уорлик

преди 13 години

вън от България и си вземи мекеретатна Цецо и Боко

63

хаха

преди 13 години

Не сме *** господа ГЕЙбери,какво ни интересува кой,какво и кога, а в изнесената информация има ли елемент на извършено престъпление и кой го е извършил.......макар,че всичко е ясно!!!

62

фют

преди 13 години

Мин. на МВР - ЦЦ направи показно, как се изнасят и четат СРСта ,и как с тях се манипулира мнението на хората. Той - ЦЦ неразбира ли, че с всяко негово изказване по тази тема за СРСта затъва все по дълбоко и лъсва неговата некомпетентност. Време е ББ да погледне шахматната дъска и да си пренареди фигурите защото партията която води ще завърши шах и мат.

61

Аз

преди 13 години

Може би е вече време да разберем: не е важно кой е изнесъл записите, без значение е какво разследване ще прави МВР. То трябва да спасява кожата си, своята и на шефа си. Важно е какво разбрахме от записите. Тези които ги такива ли са, каквито ги мислехме? И не плюйте по опозицията. Добра или лоша-от нея научаваме нещата, които иначе щяха да си тъъъънат в тайна.

60

анонимен

преди 13 години

напусналия системата е споделил на все слушание истината...а действащите не са смеели защото са си пазили топлите и спокойни ,доходоосни държавни службици...за тях по важна е службата им от колкото истината ...то много трудо да се сети човек кой лъже и кой не

59

Анонимен

преди 13 години

В СРС-тата не се говори нищо съществено. Това са си нормални неща, които тиквениците си преекспонират и изкарват като че ли са открили петната по Слънцето. Абсолютна глупост.

58

Анонимен

преди 13 години

SRS KAPAN ZA MAIMUNI OSAZNAITE SE DUMA DUPKA NE PRAVI

57

Някой си

преди 13 години

Проблемът не е ли в това какво се говори в СРС-та а не да се чудим как да замажем гафа.

56

smueh, smut i semki

преди 13 години

Da turgat Cecko na detektoro, ama na niega poveke elektrodi da mu naki4ea izpona prstite, sho Ceco lyjeco e i Ceco kradeco-ke zem da im gi svie nekoi ot elictrodite i ke zeme da izlezne ke ne 6 a 66 apartamenta e usvoil 4rez ne edna , a 101 papki kato dalmatincite, mama mu drta.Ako papkite sa bez 4ip za vseka papka po 500 leva globa na Cecko kakto za ku4eta bez 4ip, maina.intaresno zasto Ceco e udaril Premiero s tuhla po kratunata ta tikvata e bil brodiran s drjavni konci, kopee?

55

Анонимен

преди 13 години

GOCE OSVEN DA ZAEME POZA GGGG

54

Анонимен

преди 13 години

EVRIKA OTKRIH

53

мания

преди 13 години

правилно казаха че са фалшиви а сега онези на детектор щели да пращат - аз на майка им на *** ще закача един детектор - та да се разбира кога излиза копеленцето отвътре !

52

до РУСНАКА

преди 13 години

Братушка нас не смотри,а посмотри еврей Мендель.Масоните ще разсипят Русия,руските момичета се женят за *** Турци,положението е много зле събудете Руския народ,че мечока спи много дълг зимен сън.А българите остави ги те са с промити мозъци нашата песен е изпята не тръгвайте по нашият път.Нас масоните ни унищожиха.

51

Бан vs Хорейшио

преди 13 години

добре, де..нали бяха фалшиви?! май колкото по-различни неща се говорят пред обществеността, толкова по-бързичко хората забравят за какво идеше реч.чудесна тактика.но не всички сме ***

50

руснак

преди 13 години

Вие българите незнаете какво искате маи - вчера от РЗС като призоваваха за протести и за сваляне на Бойко ви е ги наричахте смешници.....сега викате долу ГЕРБ...не ви разбирам чесно

49

дгдг

преди 13 години

Детектора на лъжата не е задължителен и се подлага всеки по собствено желание,не може да бъде използван като доказателство в съда,каже те му на ония с пръснатото чело,че вече незнае какви ги върши...И много се излага.

48

Анонимен

преди 13 години

Този вътрешен човек, който е изнесъл записите, просто трябва да излезе "през комина". Така работят сериозните служби, иначе организация не се гради и работа не се върши.

47

ZORO

преди 13 години

БРАВО НА "36"НАПИСАНО ПРАВИЛНО С АРГУМЕНТИ .ВРЕМЕ Е БОЙКО И КОМПАНИЯ ДА СЕ ИЗМИТАТ .НЕ ИСКАМЕ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА.ВАЖНА В ТАЗИ ДЪРЖАВА СА ДАЛАВЕРИТЕ.ДА ПИЕМ ПО ЕДНА СТУДЕНА БИРА. /ТЯ Е ОТ ДАЛАВЕРАТА/