24

smiah v zalata

преди 13 години

"Въпреки препоръките на диетолозите те не изглеждат щастливи" - mai veche nasila shte ni praviat shtastlivi. Shto ne si iadete aspartama i genno modificiranite lai..a i ne ni ostavite na mira. Shte iam kakvoto iskam i shte se chuvstvam kakto iskam. Uchenite vsushtnost izobshto ne sa ucheni a uchili, koeto ne e edno i sushto.

23

Анонимен

преди 13 години

И kak точно здравословното хранене ще застраши човек от инсулт, диабет и сърдечни пристъпи? Това някои хора трябва да са много ***, за да напишат подобно нещо.

22

Диетолог

преди 13 години

Тука като гледам само професори са писали, затова ще съм лаконичен:Г Л У П О С Т И .

21

!?!?!

преди 13 години

Как ще се чувства организма ти без месо, с обезмаслени млека и дрън-дрът треволяци, като си се родил и живееш на умерена географска ширина и зимата температурите са под минус 10?!Без да си откачалка на тема хранене, лятото в жегата са ти достатъчни таратора и доматената салата!Маниаци! Вредно е за вас, досадно е за околните и за семействата ви!Престанете обаче да омагьосвате невръстни дечурлига, защото за тях последиците са фатални.Видяхте ли в събота момичето при Карбовси-26 кг.АНО-ОРТО-все та

20

Анонимен

преди 13 години

Познавам такива хора -мнооооого са ДОСАДНИ ...!!!САКЪН ДА НЯМАЛО ГРАМ МАЗНИНА в месото -колбасите ,всичко да било ОБЕЗМАСЛЕНО , колата и кафето били вредни ,алкохола бил СТРААААШНО ЗЛО ,ТА ДОРИ НА НОВА ГОДИНА ПРОПУСКАТ ЧАШАТА ШАМПАНСКО ...И НЕЩО ЗА ФИНАЛ -ВСИЧКИ ТЕ СА АДСКИ СКУЧНИ-ЗАЦИКЛЕНИ НА ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО ,КОЕТО ГИ ВЪЛНУВА -ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ...!!!

19

Анонимен

преди 13 години

Ако се храним здравословно ще умрем с подобрения! :)

18

Blake

преди 13 години

Да ядеш здравословно не е лошо. Лошо е, когато това ти се превърне в мания, фикс идея, или както искаш там го наречи. А най-лошо е, когато почнеш да се караш с хората на тази тема, да проповядваш и да философстваш!

17

Бай Ристо

преди 13 години

Не мога да ги разбера разните вегетарианци, вегани, суровоядци и т.н. Та човешкия мозък се е развил до това което е днес точно благодарение на животинските протеини които човек поглъща......Моята изпитана диетка е 50-100 грама троянска сливова, салатка обилно полята със зехтин, поне 3 пъти в седмицата прясна риба, веднъж седмично червено месо, пилешка супа от домашно селско пиленце, бобена яхния, домашен бял хляб и за завършек поне 1 литър дневно хубаво червено винце.......НАЗДРАВЕ :-)))))

16

мери21

преди 13 години

Факта,че все повече хора изпадат във всевъзможни зависимости и мании, говори за тежки психични проблеми на човечеството.

15

Гочо

преди 13 години

Някой, това па сефте го чувам, че водата била отровна. Това да не е някакво ново течение в ъндърграунд медицината? Дай, моля, източници, че ми стана интересно.

14

някой

преди 13 години

До: номер 12Навремето и аз пиех кока кола в огромни количества. Наливах се най-малко с по един литър кола на ден, а понякога и с по два литра.С течение на годините се научих да пия кафе. Преди това изобщо не пиех кафе.И сега пия само кафе, а кола - много много рядко. Но от кофеина не се лишавам.За здравословното хранене - пиенето на вода също е вредно! Водата е отровна.Но най-често се отравят тези, които участват на състезания по изпиване на най-много вода - по десетина литра наведнъж!

13

някой

преди 13 години

Едни от най-дълго живеещите хора на Земята са грузинците.И са известни с това че много от тях живеят в планински райони, чисти, без замърсяване. Пият истинско мляко а не кондензирано, ядат истинско сирене а не "растителен продукт" и месото го ядат опечено веднага. Каквото не успеят да изядат го дават на кучетата.Не че има лошо да ядем луканки, но едно време старите българи са правели луканки и суджуци като зимнина. За да има в краен случай.

12

Анонимен

преди 13 години

Към кока-кола няма зависимост, има навик. За втори път спирам да пия кола, миналото лято реших да не пия до края на годината и до януари тази година не съм пил и една чаша, никакви ядове, дори изобщо не ми се пие. От януари насам пия от време на време, но очевидно няма зависимост, просто навик.Здрасвословното хранене, ако беше вредно, нямаше да се нарича здравословно. Сега, че някои доктори или самоуки дами не се хранят правилно и си мислят, че са здравословни - това е друг въпрос.

11

Шоп-аро

преди 13 години

Хаха, x8bo - като ядат само зелено освен на офце, крави и други пасящи нема на кво друго да заприличат. Хахахаха. Добро.

10

Анонимен

преди 13 години

Оротрексия или Орторексия ? :) В едното изречение така, в другото онака :)

9

Шоп-аро

преди 13 години

Две прави лопати у гръбо и ше се опрае работата.

8

x8bo

преди 13 години

това са някакви не-толкова умни хора, които си мислят че щом ядат само зелено и хоп! ще приличат на Адриана Лима. маслото, месото, мазнините - и те са полезни, просто в малки количества. Ама ходи обяснявай на жените с промитите мозъци...

7

lo6o

преди 13 години

Аз обичам да ручам пържоле и лук. Нека ми е зле

6

?ma

преди 13 години

mainata im na u4enite 6te si jiveem kakto iskame koi sa te 4e da ni kazvat kakvo da qdem kak i kolko ?

5

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг, моля ви, спрете да ги наричате тези *** учени, те са си *** с титли и нищо повече. Що не определят зависимостта от шоколада, фафлите, цигарите, алкохола, кока-колата, чипсът, хамбургерите, баниците, пържените картофи и пр. като психично разстройство?! Щото не искат да хапят ръката, която ги храни, затова.