155

да бе да

преди 13 години

Другата камера беше оправена 2 дни след като и беше гръмнато захранването :)Само, че невиждам какво би помогнала тя като е насочена в обратната посока?!

154

мира

преди 13 години

*** що не земат и галеристите сега да им барнат една пуцалка

153

ВОТ

преди 13 години

Браво 161 ставаш за детектив.

152

е то

преди 13 години

съвсем наскоро единствената камера,която би могла да заснеме нещо беше случайно "взривена" - но никой не говори за това ... а що не беше и поправена или заменена с изправна пък е съвсем друг въпрос

151

ВОТ

преди 13 години

АЗ ЛИЧНО ЩЕ УКОРЯ ЖЕСТОКО ТИЯ ОТ ГАЛЕРИЯ.ЗАХВАНАЛИ СА СЕ С ВЛАСТТА КАТО, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ.ТРЯБВА ДА ИМА КАМЕРИ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ НА СГРАДАТА.

150

152

преди 13 години

наивнонапример затова, че в срс-тата се чу в прав текст как министър и премиер покровителстват контрабанда, само за това си струва да се спретне какво ли не, за да не се раззсее вниманието и да се сплашат сума хораи как след като на самите разследващи нищо не им я ясно официално все още, час след взрива Борисов беше готов с изявление "това е много професионално свършена работа" - че отде би могъл да знае всъщност ?

149

Що Бе?

преди 13 години

Що бе, що да се е изложила, ми много добре си го каза жената.А Кънчо Стойчев що го одрязаха? Това беше по-голяма излагация според мен :)

148

150

преди 13 години

което никак, ама никак не му пречи сутринта да каже "аз съм убеден, че еди какво си", без доказателства, и за какво ли са след като човека е убеден... цар е на изказванията стил "клевета" , не може да му се отрече

147

Анонимен

преди 13 години

Те, ГЕРБ са на всеки километър.Бойко Бомбата, Цецо Лимонката и Дянков Фитила, остажа Танов Опакожкта, Федоска Лабораторията ( за ***) и Цеца Клеца- посреща и изпраща като квачка след обилно мътене на яйчници.Чудиме се с дедо Филип защо и какво при тез *** дири фашугата Болен Сидеров. Тва е единственно да се докаже че виновниците за атентата в църквата Света София, убийствата на Гео Милев, Никола Вапцаров, Никола Петков, Трачо Костов, са едни и същи : неграмотни, зли, арогантни и безкрайно долни.Който лъже-краде,който краде-убивакойто убива-слага бомби

146

Анонимен

преди 13 години

Направо немеем пред крупния успех на нашата полиция. Остава дребния детайл - извършителя.

145

ВОТ

преди 13 години

А ЛОРА КРУМОВА КОЛКО СЕ ИЗЛОЖИ В ШОУТО НА СВАВИ НЕ ИСТИНА.*** ГОЛЕМА РАБОТА, ЧЕ ГРЪМНАЛА БОМБА. *** ТО СЕ РАЗБРА ЩОТО БИЛО В СОФИЯ. А ТЕ СРС-ТА И ТЕ НЕ БИЛИ МНОГО ВАЖНИ.ТЦ ТЦ ТЦ ВОДЕЩИЯ НА НЯКОЛКО ПЪТИ ТРЯБВАШЕ ДА Я ПОПРАВЯ.

144

Пловдивчанин

преди 13 години

ЦВЕТАНОВ, в Пловдив снощи е пребит емблематичната личност на града - Стефчо "АВТОГРАФА",един безобиден и обичан човек.Той не е подал жалба, но ние Пловдивчани, искаме да хванете и накажете извършителите. Ако и това не можете,то тогава се "очертава" много сериозна "версия"!

143

Анонимен

преди 13 години

Абе, вие сте някакви смешници :)) И за какво им е на ГЕРБ да ги "сплашват"? Те нещата тъкмо се уталожиха и сега ГЕРБ ще си навличат нови неприятности, така ли? По-скоро тия гръмнатите имат интерес, защото взеха да излизат от дневния ред...

142

Ананас

преди 13 години

Цвъки, щом всичко е възможно, защо не кажеш, че може и ти си го организирал по "молба" на Слънцеликия Велик Кърмчия? Нали всичко е възможно?

141

никакви доказателств

преди 13 години

"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че досега той, и без това, никога не е имал някакви доказателства за нито един случай!

140

Шоп

преди 13 години

Доколкото ми е известно, данъците в Австрия са доста по-високи от българските. Чувал съм за нещо от сорта на 30-40% ДОД, верно ли е? В България е 10%.

139

подава оставката

преди 13 години

Взривът в "Галерия": Ясно кога веднага, и е ясно как писмено, и е ясно кой - Цецо Сересето си подава оставката!

138

ВОТ

преди 13 години

ТАКА Е УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА НАПЪЛНО НЕВИННИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗКЛЮЧЕНИ НА 100%-ТА.ПОНЕ ВЕЧЕ ИМАТ ОПРАВДАНИЕ ЗА ШЕНГЕН.ХОРАТА НЕ ОБЪРНАХА ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ НА ТОВА, ЧЕ ТОЧНО НА 10-ТИ ИЗЛЕЗНАХА РЕЗУЛТАТИТЕ НА СРС-ТАТА ОТ БАН.И СЕГА ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ НА ЕВРОПАТА С КАКВА ГОЛЯМА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ БОРЯТ И ДА СЕ ВПИЩАТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ КАТО НЕЙНИТЕ СПАСИТЕЛИ. :)

137

Анонимен

преди 13 години

собственото ми дете не е българин, а е австриец. И това не е защото родителите му не са българи, не е за това и че не знае български или не е възпитаван в български дух. А се дължи на простия факт, че е роден в Австрия, живее основно в Австрия, учи в немско училище и всичките му приятелчета са такива. Просто неговото самосъзнание и неговия живот вече не е български.------------------------- Каква работа имаш тогава да ми даваш акъл на мен, на когото и двете деца са българчета?

136

знаещ

преди 13 години

Взрива е поставен по поръчка на комунистите.Дайте факти кога ББ е напускал БКП - никога.Кога е станал член на ГЕРБ - никога защото не може а членува в две партии.Няма да говорим за комунистите Цветанов, Цачева и тн.Чет нямат. Честит ви комунизъм българи!