29

до 29

преди 13 години

ами тия дембели дето ги охранява НСО-с голям социален статус ли са?3000 лв чисто да вземат,ам той Киров за 1 ден ги печели,все пак е представител на BOSH ,не продава цигари,оръжие или упойващи вещества.Ако той не се пази,ти ли ще го опазиш-завалията /дет нема пари за 2 баници в джоба/?уаважавам менението на всеки един от Вас,ама с мярка.Дай сега да скочим на всички бизнесмени,ам ако не са те-ти аджеба къде /или дриги/ ще работите,на бащиното лозе ли?

28

Темида

преди 13 години

Борислав е успял да избяга, Георги Георгиев /приятелите му/ са платили 203 хиляди евро за освобождаването му... бил е в плен 13 дни. Борислав е изкарал луд късмет и е имал кураж да избяга, още при опита да го отвлекат.

27

ogi

преди 13 години

Не смe правова страна,родината,като че не е наша.

26

симо хайха

преди 13 години

До24 Така е,всеки може да си купи ГСО,такива като Киро Киров обаче,не се занимават с газово оръжие,всички с такъв социален статус са с по няколко единици огнестрелно,помисли преди да се заяждаш!

25

Анонимен

преди 13 години

Баси колко завист има в тоя сайт.. да го били гръмнали, какъв бил той, алчен бил, грозен бил, *** бил... просто понякога оставам без думи, жалки са повечето хора в тая държава и това си е..

24

Анонимен

преди 13 години

Само тия два пръста ли са му останали ?

23

Анонимен

преди 13 години

"Те могат да заведат дела за връщане на парите, но ако Наглите бъдат признати за виновни от съда."A както всички знаем, България е страната на невинните. Може да са нагли, но са невинни. Е т'ва е наш'та работа !

22

АВ

преди 13 години

22-ри,къде видя че оръжието е било нарезно,къде го прочете,посочи линк.газов пистолет може да си купи всеки гражданин навършил 18г. и то без никакъв проблем.

21

симо хайха

преди 13 години

Носенето на повече от 1бр КНО е в разрез със ЗКВВООБ!

20

555

преди 13 години

"Похитителите са взели всички вещи, които са били у бизнесмена два пистолета..." Ако един обикновен гражданин бъде задържан с два пистолета в него, дори с разрешителни за тях, вероятно ще му бъде повдигнато обвинение. Никое цивилно лице, няма право да носи едновременно два пистолета. Отделен е въпроса, колко е трудно да се изкара разрешително за второ късо нарезно оръжие.

19

възмутен

преди 13 години

НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ ПАРИТЕ НА КИРОВ,ОБАЧЕ ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В СЪДА -ОТ ПРОЦЕСДУРИ И ХВАТКИ ,НАПРАВО ДА СЕ ПОБЪРКА ЧОВЕК...САМО ,КОЙТО НЕ Е ДОПИРАЛ ДО БЪЛГАРСКИ СЪД ,ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВА ОТВРАТ Е СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА...-ТЯ Е ПЪРВАТА ,КОЯТО П О Д Л Е Ж И НА БЪРЗИ И ДЪЛБОКИ РЕФОРМИ !!Впрочем ,какво стаяна с" БЕДНИТЕ "МАГИСТРАТИ -С КЪЩИТЕ И ПАРЦЕЛИТЕ ПО МОРЕТО ...ПОКРИХА ГИ ГАДОВЕТЕ И НИ ЗВУК, НИ СТОН-ПРОДЪЛЖАВАТ ДА "ПРАВОРАЗДАВАТ" -УЗУНОВИ И КОЙ ОЩЕ ТАМ БЕШЕ ,,,

18

асдф

преди 13 години

Ако ще и с 5 пистолета да се разхожда,1 добре планирана акция и е готов.Не стига че не са го утрепали ,сега и парите си иска.Да го бяха гръмнали след като са взели подкупа..

17

Анонимен

преди 13 години

Енергоразпределителните дружества са още по-нагли - направо ти "спират тока", ако не платиш навреме.

16

аз

преди 13 години

незнам нищо за другите отвличания но кирюо ти кирош си изпра парите и 100% сам си изценира всичко и има две доказателства за това.1. Няма как да даде обучен човек пресконференция н а другия ден след толкова време вързан и тн камоли болен пенсионер като тоя.2. синчето му с кайенчето избягал на службите ама в някоя игра на живо невъзможно.киро киров в затвора до живот. или по-добре вързан в една стая 10 дена и на другия ден да го пуснат да говори пред медийте.

15

некъв читател

преди 13 години

Па вие ако не знаете, тоя е роднина на Цецка Цачева - "бизнесмен" станал, лелката шеф на парламента я направиха - случайни неща и хора нема в тая държава, дето се вика...

14

Тoolbar

преди 13 години

Нормален човек не се разхожда с два пистолета по улиците. С толкова оръжие се разхождат само престъпниците и войниците по време на война. Тъй като ние не сме във война, очевидно Кирето попада в графата на престъпниците. А и явно е толкова смотан, че и с две картечници да се разхождаше, пак щеше да се намери някой, който да му плесне два шамара и да му ги издърпа от крадливите ръчички..

13

спец.наз

преди 13 години

не е въпроса в сумата,ако бяха продължили тези отвличания сега щяха да отвличат и за 5000 лв. откуп,щото тези "лесни" пари бързо се харчат за глупости.БСП падна от власт и...отвличанията спряха.Сега са на мода -> самовзривяващи те се. :)

12

EHHH

преди 13 години

Ех, ***, алчна гнида!Малко са те били.

11

Анонимен

преди 13 години

Дребна сума - колкото за 2-3 коли, дето се фалят с тях той и синчето.

10

Анонимен

преди 13 години

Каубоец с 2 писолета, писалка Монблан и запалка Дюпон.