82

икономист

преди 13 години

КОЙ и КАК изчисли тези 26 милЯрда по-малко? Да припомня-през м.март1990г. Министър-председателя на България-Луканов обяви мораториум върху външния ни дълг/ФАЛИТ/.Това струваше соц.икономиката ни през1990г.БЕЗ КОМЕНТАР

81

Петков

преди 13 години

Да ти е честито името и бащиното на децата ти :)

80

nm

преди 13 години

Ей, сините, тръпка са ви тия жълтите, а и сте злопаметни . Не се изненадвам като знам преди десетина години как ви го набутаха!

79

онзи

преди 13 години

Най-голямото ограбване на Държавата ни стана по времето на Костов. 26 милярда лева по-малко от приватизацията. 3500 предприятия, подарени за жълти стотинки на активисти на СДС!

78

georg

преди 13 години

Putkov mrasen bolshevik zatvori si smardiastata usta vonish

77

ivan

преди 13 години

Kato hte ima sad Sergei Dogan i Ivan kade gi ostavqde i te v kupa bokluci mrasni razbihte darjavata komunisti4eska zgan

76

Кочо

преди 13 години

Съд, в панделата и по 50 тояги на голо!

75

Путков

преди 13 години

(А колко МИЛИАРДА загуби БГ от Сапио, Балкан, Нефтохим, /не/Булбанк, Кремиковци - все ***, започнати от Костов!? Бах мааму, колко зомбирана комунистическа *** вирее по нашите земи!!!)Извод: Като ще е *** само Костов ли е имунизиран да я прави !? Като ще е съд - да е за ВСИЧКИ ! Иначе и вие сте обикновена "синя" *** от кандидат бъдещи лапачи ...

74

Шерлок Холмс

преди 13 години

Явен конфликт на интереси!!!- Елементарно, Уотсън.

73

Аз

преди 13 години

Правилно, престъпници са, ама не само те. Дайте към списъка да добавим и Костов който раздаде около 30 милиарда лева на мутрите като приватизира България за около 1/30 от реалната стойност. Та лозунга е Милен Велчев и Иван Костов на съд!!!

72

ПРОСТ

преди 13 години

Добре ве бацили мазни...всеки 2ри тука - Българският народ е ***! ми *** е ама и вие сте от тоз народ нали *** скапани? Всички сте голяма работа, не си виждате насраните ***....

71

bgf

преди 13 години

Крайно време е да се изчистят и проследят, финансовите далавери на бащата на Милен Велчев, брат му, майка му, БГА "Балкан", разходката от 80-те години по Света и престоят им в Зимбабве, както и старата връзка на семейството, още от 70-те години със Симеон .

70

цАРИЗ

преди 13 години

Верен на комунистическо -грабителската си същност лицетоВЕЛЧЕВ не може да е друг. НАЛИ ЗА ТОВА Е СЛОЖЕН ТАМ Лансирането на онова смешно същество наречено "цар"си беше част от сценария и трябваше да му се плати.АМИ ГОРИ. ДВОРЦИ И МАЛКО СУХА ПАРА.(... -стотин МИЛИОНА)Чудно ми е защо непрекъснато се ПРОПУСКА един от ОСНОВНИТЕ ИГРАЧИ по тази сделка"прицът"КИРИЛ. ПОВТАРЯМ "принц" КИРИЛ.Сам за себе си цурвуЛът ВЕЛЧЕВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ за такова нещо АКО НЯКОЙ НЕ МУ ГО ПОДСКАЖЕ

69

Анонимен

преди 13 години

Асене, този *** народ си заслужава грабежа, правителства разни,президенти мутри съдии и т.н.Не се хаби.

68

Иван Петров Иванов

преди 13 години

Милене, искаме си паричките, всичките!

67

Анонимен

преди 13 години

she gi osadiat kolkoto Lujkov go osadiha za korupzia i izmami tolkova i tia

66

нищо против но

преди 13 години

Ами Костов хубаво ги съди ама да каже и той колко хотела има по черноморието и как се е сдобил с тях?А за Елена Костова не коментирам КРАДЦИИИИИИИ..... А пък от царя и тоя (бедняк) Велчев сигирно и Дявола ще избяга !!!!

65

монархокомунист

преди 13 години

Да бе,"браво"!Ослушваше се сума ти време,и сега тръгна да си го връща!Не че ще направи нещо,но показва поне,че са живи!

64

alice_in_wonderland

преди 13 години

Съд ама никой няма да ги осъди!!!Вие да сте чули да има осъден ефективно за злоупотреби в България?!Ако имаше справедливост то 98% от всичките ни бивши управници и някои от сегашните трябва да са в дранголника с доживотни присъди!!!!Българския народ е *** и доверчив до безобразие!!!Колкото до "царя" и "юпито" за тях трябва публично линчуване с камъни!!!

63

rikardo

преди 13 години

Абе човек не разбра ли че в затвора ги вкарва комунистическия съд който е в момента и за който непрекъснато ни критикуват от европа.