47

кака

преди 13 години

Не Ги гледай умно,българино!!!!СРС-тата гръмнаха....барутния поГРЕБ, наречен Правителство е на път да се взриви....от всевъзможните протоооочени експертизи, при налична ясна и категорична френска експертиза...дори и днешната бомба гърми на време, за да ни разсея за кой ли път....НЕ ГИ ГЛЕДАЙ УМНО!!! СТИГА!!!ДОКОГА?

46

39

преди 13 години

Ми питай другарчетата си милиционери от ГРОБ бе, все някой ще ти каже :))). Първо има протоколи и трафични данни кога са водени тия разговори, второ в самия сигнал е закодирана точно тази информация (ако се заслушаш много внимателно ще чуеш отчетливи бийпове през определен интервал от време. Това което чуваш е реално допълнителна информация към разговора и точно там е това, което ти казват чичовците от БАН. Единственото, което не са казали е за съдържанието, ама искат още парички за това.

45

наблюдател

преди 13 години

Ами след като вече цял свят знае за какво става дума най-после и БАН-аджийте с половин уста си признаха - това са СРС-та и съдържанието им най-вероятно не е променяно :))). Тиквата до кога ще се прави на ударена и няма да си поме отговорността? Какво чака, да ни изолират отвсякъде заради него ли? Ами то и това ще стане.

44

Хан Кубрат

преди 13 години

Хахаха.Ами ,че как да са законно изнесени щом са в медийте.За тая констатация им трябваше толкова време?*** помиярската държава и нейните ръководители.

43

Активно мероприятие!

преди 13 години

Е, сега стана ли ви ясно защо ......бомбата гръмна точно днес?Заради тази новина беше!За да я забравите, за да не и обърнете внимание, за да не се възмущавате от "резултата" и т.н и т.н. ....За да не се сетите, че Прокуратурата трябва да обяви, че се сезира за извършени от висши държавни служители престъпления и т.н. и т.н. ...За да забравите и във тази забрава да се размие личната отговорност на ЦвЦв и ББ за лично извършените от тях престъпления!

42

Анонимен

преди 13 години

били от незаконно изнесени СРС-таПука ми че са незаконно изнесени. Важно е какво се чува в тях

41

Стария

преди 13 години

Защо ни баламосвате, господа учени? Нали сте учили за категориите форма и съдържание, а ние се интересуваме от съдържанието. А то е "в резултат обаче на направения анализ те не могат да потвърдят или да отрекат възможността съдържанието на разговорите да е било променяно" Така че, всички 88 страници може да ги използвате за други цели ... напр. да оправдаете доверието, което ви оказа един друг учен, сега министър-председател. Не можете да откроите същественото от несъщественото, а сте учени?!

40

Анонимен

преди 13 години

Това си беше пределно ясно какво ще каже БАН. Та нали те се дадоха не случейно там и в института по криминалистика към МВР.Няма международни авторитетни инситуции, нали която са независими. Тук в Б-я всичко е зависимо от управлевящите ни и за тва сме са на туя хал.Безкрайно шоу на беднотията и новите актуализирани цени.

39

до 40

преди 13 години

как кой бе, ти луд ли си, ако не е митко бомбата, то сигурно е григор вачков лека му пръст!

38

ок

преди 13 години

ок, признаваме си, че не сме чували никога и не сме чели слънцето и разни други звезди да са говорили разни безобразни неща. това не съществува, луната не съществува. а ако съществува да се изтрие! няма записи, сторило ви се е. искам бате бойко да ни е жив и здрав, за да може мъдро да управлява неукия и съмнителен народ-лош матриал. *** да дава нещо и на хората от тая пица деее. че вече прилича на мекица.

37

шах с пешката

преди 13 години

е как точно разрбаха в бан кой запис кога е правен? да не правят спиритически сеанси (за герберите уточнявам - викане на духове)?! или при мотажа са оставяли инфо за часа и датата? и как тези от данс, дето уж знаят всичко не можаха да кажат, мвр също не можа да каже такова нещо. ех, много ви защитавах това баничките, но вече ме е яд, продали сте се и вие от страх.

36

ха ха ха

преди 13 години

това срс та та стана голям смях, на всички е ясно че всвички трябва да се правят на улави да не се каже истината

35

АНОНИМЕН

преди 13 години

Искам да бъда ***, турчин и кой ли не, но не и бйлгарин за да не плащам ток, вода, данъци и тия му подобни, да не ме подслушват а да получавам европейски помощи. Ако тъпите българи успеят като тях, виж, след 20 години българите ще се увеличат с още с 10 милиона а не да *** като кучета изяждащи себеси от завист, злоба и омраза !

34

Анонимен

преди 13 години

Хихихихи! БАН скоро се събираха с Боко да разпределят мангизите! Няма как да кажат горките че са 100%-ви! И гледаме витиеви фрази:))))))

33

АНОНИМЕН

преди 13 години

БАН закрива защото им платиха - продажници: Факта си е факт, МВР подслушва когото си иска и както си иска, стига да им е удобно да ти скалапят обвинение: В една държава дето полицията е по численост по-голяма от армията, това не е държава, а чиста полицейщина слухтяща инакомислещи и другомислещи както преди 10 ноември. На тъпите българи това им се полага !

32

бибитко

преди 13 години

Браво Ваньо, браво Танев!Бибитко те изпържи, теб и сина ти прецакай го и ги ти! Евтини цигари и водка, това обича народът.Коварните комунисти ни цакаха с евтин и вкусен хляб, ток, вода и олио. Коварни са те! Както и дядото на Бибитко ще те прецакат! Закашаш ли чужди булки бой до смърт!

31

asdasdwe

преди 13 години

И в двата случая цветанов да дава оставката1.- Изтичане на квасифицирана информация от ДАНС2.- Подслушване на министерски телефони, без да бъде хванат никой

30

Анонимен

преди 13 години

"Тя показа, че предоставените за изследване звукозаписи не са оригинали и върху тях е извършена допълнителна манипулация."В превод: това са записи на оригиналите... каквото и да значи това. БАН май наистина трябва да го закрият :)

29

кака

преди 13 години

...Иначе рискуваме да сме първата страна, в която МВР-министъра е подсъден за престъпление....*** ММММММ

28

ЧУДЯ СЕ

преди 13 години

презапис,презапис,но тук става дума за 6 РАЗЛИЧНИ СПОСОБА ЗА МАНИПУЛАЦИЯ !