146

kaktus

преди 13 години

Вучков когато кани гости трябва да умее да ги изслушва, имаше един монолог от негова страна сякаш му е дошъл на гости някой негов студент да му иска съвет.Премиера имаше търпението да го слуша, но честно професора не беше за търпене.

145

hugo

преди 13 години

Пролича си интелектуалната разлика между Премиера и Професора

144

Анонимен

преди 13 години

Незнам кой пише статиите в този сайт,но истината е изкривена до безкрай.Вучков и Борисов през целия диалог баха на едно мнение!Вучков много пъти хвалеше Борисов!!Това,че автора на статията се опитва да покаже друго си негов проблем!!!!

143

един българин

преди 13 години

Вучков RULES!!! един от малкото хора в публичното пространство който се осмелява да казва истината в очите и не му пука за това,нека батБойко да се вслуша в тия думи... ще е добре за всички нас....

142

заглавие

преди 13 години

"Когато Вучков удари, как Борисов заглъхва" =? "Когато Вучков удари, Чак Борисов заглъхва"

141

do EMIGRANT

преди 13 години

Не е само до политиците, а и до народа също...Нашите ценности са много сбъркани

140

Анонимен

преди 13 години

Беше сполучливо предаване и интервю.неочаквано добро.значи вучков може да се държи и горе-долу нормално.--------------- Вучков винаги се е държал нормално, просто масата хора харесват пръдните на Славчо Трифонов и смятат, че те са нормални.

139

Обективност, моля!

преди 13 години

"С нулев трудов и професионален стаж"?Ами Станишев не отговаряше ли на същото определение,когато го поставиха начело на държавата?Защо се заяждаш толкова на дребно,проф.Вучков!Калинка е била само шеф на фонд"Земеделие" и е назначена на този пост едва след като вече има прецедент на възможно най-високото държавно ниво!Няма да мерим хората с различен аршин!След като човек може да стане министър-председател,без да е имал какъвто и да било трудов стаж,защо друго лице без стаж да не стане шеф на фонд

138

Уто

преди 13 години

Беше сполучливо предаване и интервю.неочаквано добро.значи вучков може да се държи и горе-долу нормално.а Бойко беше както винаги...отговаряше това което мисли--честно и прямо.нищо общо нямаше с това което тука дращят и лъжат драскачите на БСП-мафията.БОЙКО СПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА ПРЕДАВАНЕ ОЩЕ МНОГО ПОЧИТАТЕЛИ.ЗАЩОТО Е ОТКРОВЕН И СИ КАЗВА ИСТИНАТА РАЗБИРАЕМО

137

edin bylgarin

преди 13 години

Благодаря Ви професор Вучков. Г-н Борисов замислете се в тази страна има и обикновенни хора помислете и за тях. И не си мислете че само партиините лица ще свършат работата напротив те заемат само позиции, търсете кадри специалисти в дадената област а не Гербери пребоядисани.

136

Преход

преди 13 години

Грешиш Бойко,Високият ти рейтинг до голяма степен се дължи на пълния разрив с Доган.Ако се съюзиш с Доганя, ще се сринеш по-зле и от тройната коалиция.Пътят от "осанна" до "разпни го" е много кратък, особено в България - не го забравяй.

135

darcas

преди 13 години

Професора, колкото и да е забавен и смешен е единствения от цялата гилдия гъзоблизци журналисти, който зададе точни и конкретни въпроси на ББ. Половината журналисти целуват *** на ББ, другата половина го плюят, но конструктивна критика досега от никой не е получил. Дори Костов е неадекватен в критиката си.

134

Zhylaw

преди 13 години

Страна начело с недоразумение като Бойко Борисов се е запътила с големи крачки към историческото небитие.

133

Анонимен

преди 13 години

Много си подхождаха и допълваха в празнословието си и словоблудството си.Трактора така хлъзна Борисов в собствената си телевизия,че знае ли се.

132

Obnoxious

преди 13 години

Тук вони от хора, които не знаят какво искат. Чао, спирам да чета този сайт.

131

Анонимен

преди 13 години

До 130: ЕВАЛА ,ПРАВ СИ,КОЙТО НЕ Е ДОВОЛЕН ДА ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА!

130

Purko

преди 13 години

O4akvam s interes Krasi Radkov da napravi show po tazi tema!

129

Тото

преди 13 години

ВУЧКОВ ПРЕЗИДЕНТ!

128

Анонимен

преди 13 години

Признал съм трима журналисти, те като захапят и няма отърване от тях. Това са Маргарита Михнева, Георги Коритаров (макар, че на моменти използва малко техники като за разпит, което не е много редно) и Диана Найденова (за нея още си спомням как заби Волен Сидеров като пирон в кисело мляко и онзи побесня). Снощи очаквах от Вучков повече, уви - разочаровах се. Много слабо интервю!

127

,

преди 13 години

Вучков-президент