47

РЕДОВЕН ЛИДЛ КЛИЕНТ

преди 13 години

ДО 17 Защо сравнявате цените на "Лидл" в България с другите държави? Ето например в Австрия почти всички стоки в "ЛИДЛ" са с 1евро или повече по-скъпи от тези в Германия.

46

Анонимен

преди 13 години

До 52 а когато се продават полски шоколади с немски адрес ,какво е ???/А когато има консерви произведени бог знае от какъв фасул и къде пакетирано какво е А когато не си информиран ,не е заблуда а само липса на информация

45

Софиянец

преди 13 години

В Пикадили и Билла е най скъпо,в Лидл и Карфур е най евтино,не ходете в Пикадили,сръбската мафия си изпра парите чрез тях преди 2 години,като ги купи и сега пак ги продават,алчни до мозъка на костите си.

44

Велко

преди 13 години

Вземете да прочетете някой закон, преди да пишете глупости: когато стоката е от ЕС няма нужда да се пише производител, когато има указан адрес на този, който предлага стоката. Адрес се пише в случай, че производетеля можа да бъде заблуден, например ако си се продават френски кроасани, а те са направени в Полша, то това трябва да бъде указано задължително на опаковката.За животинските продукти: всеки има ветеринарен номер с абревиатурата на страната, в която е произведен и произхода е ясен.

43

Machiavelli

преди 13 години

До 49Да не говорим за моцарелата и подобни продукти, който в Италия или Германия в супермаркета са по някакви центове, в Бг са по 2-3 лева. Същото и за соковете. Гледам в Бг некви фешън сокчета, маркови уж, щото ги дават по твто, по 3-4 лева, пълен абсурд, тука са центове.

42

Анонимен

преди 13 години

дО 33 дДА НЕ СИ НЕГРАМОТЕН ,ВИЖ КАКВО ПИШЕ ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИШ НА КОЛЧО СЛЕПЕЦА Дръжки пише ,ако е турско или българско има надписи ,но на НАД половината стока има АДМИНИСТРАТИВЕН АДРЕС НА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО НА ЛИДЛ ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА ПРОИЗВОДИТЕЛ ,БЕ КУПУВАЧА

41

Анонимен

преди 13 години

До 45 ,Какво пише ,че е произведено за ЛИДЛ с Равно пиле Елин Пелин и до тук .Като намериш държава и фирма къде е произведено тогава се обади.Лидл този номер го правят навсякъде .Аз съм в Италия .по консервите им и по много други неща има само немския адрес на фирмата .А за цените Кафе в Италия 4 евро кг --в БГ + 200-300%Риба тон / маркова / цена 7-8 евро за кг в БГ + 200-300%Кексове / панетон/ италиански 3-5 евро в Италия +200-300% в БГ Вино , 1-50-до 3 евро В И-я в БГ +200-300%

40

зезез

преди 13 години

БГ производителите като имат проблем със западните вериги да си изберат български партньор - например "Фантастико". Но на кривата ракета, Космосът й пречи. Хората пазаруват там, където им е най-евтино, така е в нормалните страни.

39

Бат` Васко

преди 13 години

До 45. Пише се "кУпувал" бе ***. Като идеш в магазина да не би да казваш "Искам да со кОпя еди какво си"

38

евразия

преди 13 години

купувал, не кактоо съм писал копувал... пиша с краката си

37

evrazia

преди 13 години

17. в лидл пише на етикетите къде са произведени!тези които са полски и немски пише, на българските непише...пише точно това за което коментираш. Явно си копувал само българска стока от там , затова така се чудиш..

36

0

преди 13 години

Ако не бяха влезли международни вериги за търговия на дребно, цените щяха да са още по-високи. Преди няколко години, когато нямаше Лидл, Карфур и други, кой повиши в пъти цената на олиото, точно когато повечето българи купуваха да си приготвят зимнина?

35

Stef

преди 13 години

До 34Лека си проспал последните един, два века.

34

Х

преди 13 години

27, крайния потребител може би ще има полза, ама родните производители не. Ние не сме научени да предпочитаме българското и качественото.Веригата печели докато ние си мислим, че сме на голямата далавера с "кисело мляко" за 0,09 лв/кофичката. Айде, не!

33

Анонимен

преди 13 години

До 25И всичко става без знанието на задграничните шефове?Аре, бе! "Бизнесът" не му пука, че мишките в България плащат и си мълчат!

32

Анонимен

преди 13 години

"Пазарна" икономика като понятие не съществува в никой учебник по икономика!!! И всяка една икономика се регулира, мой човек! Дори на "запад" учат презряната "икономика и политика", ако не си чул, по нашему - политикономика! Аче тука някой си развява парцала безнаказано - е, до време ще е!

31

Христо

преди 13 години

Ами много просто-внасят го от там с новозакупени червени на цвят SCANIA-и , a от скоро имат и MAN-ове

30

Българин

преди 13 години

Това се отнася и за БГ работодателите, впрочем! Никой не се отказва от кокала, в това число и немци, французи и т.н. Ако може и гащите ще ти смъкнат...А Метро откак е на пазара е абсолютно незаконен - на някой някога да са му издавали касова бележка? И това е с благословията на нашите крадци...

29

Анонимен

преди 13 години

Наште родни "производители" - мафиоти се бяха събрали скоро с министри да се жалват, че не могат да си надуват цените както си искат и големите вериги им пречели.Та умуваха какво да направи правителството, за да им попречи - и ето резултата: измислиха това!Но ...ние виждаме нашите мошеници, че правят КАРТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ с брашното и др неща, което е незаконно! но кой го е грижа за законност у нас? - тук се слагат чадъри над мафиотските организации

28

анонимен

преди 13 години

до 31 ви...криза ли? няма такова нещо и изобщо не е имало...това са измислици на хората с пари ...да плащат по малко а прибират повече..но нали няма държава няма и кой да ги защити