70

Анонимен

преди 13 години

В момента се извършва прокурорска проверка в гьола Белене. Надявам се делаверите за които цялото общество се досеща да излязат наяве.

69

"РОС АТОМ"

преди 13 години

.......ЧЕ В БЪЛГАРИЯ , ЖИВЕЯТ БАЛЪЦИ И *** И ДОЙНИ КРАВИ, НА РУСИЯ....!ДА СЕ МАХАТ ,ТИЯ РУСКИ ***!!!!

68

Анонимен

преди 13 години

Росатом требе да ни плаща че му даваме възможност да строи и да продава енергия в страна от ЕС.

67

Панчо Владигеров

преди 13 години

Фалиралата ти е главата на тебе. Да не мислиш,ч е японска или Американска АЕЦ е по-евтина. Или че възобновяемия ток е по-евтин. Всеки друг вариант ще струва двойно. Друг е въпроса, че трябва да се преговаря за цената до последно и това е, което се случва в момента.

66

Анонимен

преди 13 години

Росатом официално изразява готовност да започне строителството на АЕЦ-а още тази година, а неофициално заплашва РъБъ. Несериозна работа на некадърни ръководители на фалирала корпорация.

65

Анонимен

преди 13 години

30 години строежа на АЕЦ Белене боксува и най-после ще бъде сложен край на това недоразумение.

64

До 47

преди 13 години

Китайските стоки са качествени. Не гледай какво се продава в БГ. Това тук е 3 и 4 качество. Каквито бизнесмените, такива и стоките, които внасят.

63

Анонимен

преди 13 години

62 да бе и в хотелите ще светят свещи,няма да има климатици,зимните курорти ще предлагат услуга"набери си дърва",а печалбата от туризма ще отива в Турция ,която ще ни продава ток

62

Анонимен

преди 13 години

АЕЦ не ни трябва - унищожаваме си природата, губим милиарди и ставаме за смях. Печалбата от АЕЦ-а е Козлодуй е 100 милиона лева, а приходите от туризма са над 7 милиарда лева за хазната плюс печалбата за хората работещи в този отрасъл. Ужасно е да влагаме средства в една *** и опасна технология която ще обрича народа ни на онкологични заболявания и смърт без да имаме изгледи за добра печалба.България е енергийно зависима страна и един нов АЕЦ с 49% чуждестранно участие няма да промени.

61

Анонимен

преди 13 години

ако росатом се откаже ще ни дължи 1 милиард неустойки

60

бЕдНяК

преди 13 години

Една енергетика ни остана да развиваме. Трябва да сме внимателни в преговорите за АЕЦ, но проекта да продължава. Всички модерни технологии изискват електричество. Докато се размотаваме руснаците построиха централа в Турция. Ако нямаме АЕЦ с какви пари ще купуваме ток от съседите - домати ли ще гледаме (и това успяхме да съсипем). Зорлем се натискаме да станем завършена бананова република.

59

ММ

преди 13 години

Тази ченгеджииска врътка сме я срещали ,вече!?Къде ли,беше?А,А,А,да ,при Яне Янев-тука има ,тука нема!!Кой на кого,ли е учител?Сигурно не,Яне-наКГБ!?Остава другото!Ще ги познаете по ...методите!

58

do 57

преди 13 години

Абе то 20 минаха и нищо хубаво.Дано да излезнеш ти правия

57

до 54

преди 13 години

американче , знай че света се променя вече много бързо ... 11 години това не е малко време , знай го

56

8888

преди 13 години

Да ама ЕС ще ни даде евро да преквалифицираме инженерите в миячи на тоалентни

55

Анонимен

преди 13 години

53Мога, но ще загубя пари така :)) Моят час струва 10 пъти повече, отколкото този на строителите. Тук поантата е,че аз винаги мога да стана по ниско квалифициран работник, докато строител не може да стане високвалифициран като мен за обозримо време. Руснаците са миньорите на ЕС. Плаща им се да вадят нефт, газ и други полезни изкопаеми.

54

do 49

преди 13 години

и във 2022 американците ще могат да направят спокойно това което направиха в белград!*** народ слаба държава,ако въобще я има след 2022

53

Анонимен

преди 13 години

52 - Че построи си я ти като си по-квалифициран:)

52

Анонимен

преди 13 години

51Бе то и аз наемам строители да ми построят оградата на двора, но това някак си не ги прави нещо повече от слабоквалифицирани работници, вършещи черната работа.

51

Анонимен

преди 13 години

50 - Прав си!Тези дето сглобяват високотехнологични играчки, канят тези притежаващи технологии да им строят:)