43

35-Колт

преди 13 години

Много сложно го направи бе!Ако искат да му сипят на Ярето катран в кацата с меда просто отиват подставени активисти на гербавите и му пробутват фалшивите данни!Мен ме смущава, че Ярето назовава дансаджии поименно и говори за други "съзнателни", дето са ги светнали и са си натопили другарчетата - потенциални свидетели.Ако наистина излезе вярно - не ми се мисли!

42

до Колт

преди 13 години

Не става въпрос за подписката, говоря ти за това че ако ПУЧът от януари беше успял и Янето беше свалил правителството сос Сересе гейта сега щеше да има икономическа и политическа криза с неясен изход, вероятно и аз и ти може би щяхме да останем без работа и нещата ставаха неуправляеми.Това правителство не е цвете, но е важно да си завърши мансдата в тази криза защото нищо по добро не виждам.Ако се появи алтернатива аз първи ще гласувам за нея, но за сега не виждам такава.А сега си представи че мечтата на янев се сбъдне и този неуравновесен истерик, зависим от бившите тайни служби, олигарсите и организираната престъпност които го създадоха и финансираха предизборната му кампания, та си представи че той стане министър председател!Гадно звучи нали?В случаят от РЗС вадят безпочвено обвинение, то ще затихне защото няма да извадят повече доказателства , както беше с записа на Менда, с агент Буда, с възродителният процес...Но ще "остане един такъв неприятен вкус" както се казваше във вица, и това е идеята.РЗС хвърлят *** във вентилатора, после се спотаяват и гледат от страни.

41

ел

преди 13 години

За кви формуляри става дума в дописката? Аз доколкото си спомням, на Орлов мост имаше една масичка и двама *** край нея, които караха хората да се подписват в една мазна тетрадка.

40

Анонимен

преди 13 години

Напълно в стила на Държавна сигурност, на мутрите и на двете Цуцита.

39

ох

преди 13 години

Не познавам , човек нито познат на познат да е подписал тази подписка. Но по важното е колко души от подписалите подписката , знаят точно каква нова конституция искат или в какво да се състои промяната на сегашната. Знаят ли тези подписали , че в сегашната криза трябва да се издържат 400 депутата.

38

36

преди 13 години

Стига бе - подписка по интернет :)))))))То само това е необходимо и достатъчно условие за тази подписка да не се чува и една дума повече - както казах по-долу на това му се вика демагогия. По тази логика, дай и всяка петиция дето се прави в интернет да и обръщаме внимание :))))Подписка се прави с лист и химикал срещу лична карта, точка по въпросът!

37

Колт - 35

преди 13 години

Ами мижавия процент показва в доста голяма степен, че е напълно възможно да има ченгеджийски номерца. Това е точния им почерк. А това, че никой политик няма интерес от нова конституция е от ясно по-ясно :). Там с изключение на лудото Яне всички останали са в мнозинството, което го устройва статуквото. Че те така са си гарантирали дълговечност и безпроблемно лапкане на народна пара. Кой от тях иска да ги редуцират или да даде право на избирателите да го отзоват? А недай боже да се въведе и механизъм, че избирателя да има възможност да махне правителство на мнозинството :))) А в интерес на истината БГ е една от малкото страни, където подобен механизъм няма :)

36

Анонимен

преди 13 години

slabo me interesyva qneto kvo pravi

35

до 34

преди 13 години

Не ставай смешен!Правиш се на юридически грамотен, а омешваш престъпление с ... глоба!Даже и студент право първи курс явно не си :)

34

Колт - 34

преди 13 години

Не ме карай да ти задавам тъпия въпрос - по кой закон е престъпление. В НК подобен текст няма. Компетентен орган за личните данни е специалната комисия.

33

555

преди 13 години

РЗС-партия от ченгета!

32

Колт - 30

преди 13 години

Всъщност бройката на подписите и резултатите от проверката ги цитирам като источника е оня теквеник от ГРОБ дет се води некакъв шев в парламентарната комисия по човешки права. Това той го заяви в предаването на Илчевица. Не вярвам гербавия да е лъгал, че да легитимира Янето. А подписката им вървеше и по интернет, но иначе кесиха на един куп места из София. По ежедневния ми маршрут имаш 3 постоянни и 3 непостоянни места - постоянните бяха пред НДК, в началото на Витошка и пред Народния, а съм ги виждал да висят и пред Сити Центъра, на Раковска и в градинката на Кристал. И това беше до колкото си спомням 4-5 месеца.

31

до Колт

преди 13 години

Донякъде си прав. Наистина % издънени от извадката е смешен. А останалите, които са предостатъчно? И е недопустимо да им пращаш на хората агенти на ДАНС да ги питат дали са подписали.Номерът е, че в случая важи формалното правило, че дори и няколко фалшиви компрометират стотици хиляди истински, цялото.И най-кофти е, че никоя гражданска организация или партия няма как да се предпази даже от дублиране или случайни грешки на прекалено усърдни и нахъсани граждани :(Иначе съм против нова конституц

30

до Колт

преди 13 години

Злоупотребата с лични данни в особено голям размер е тежко престъпление и именно работа на Данс е да го разследва.По закон само за един случай глобата е от 10 000 до 100 000 лв.Смятай!При получен сигнал и установяване на такава злоупотреба Данс е длъжен да предприеме разследване.Съвсем очевидно е че това в момента са измишльотини на Янев и ненормалникът Емил Василев, ще се окаже че единят от агентите е в чужбина от две години а другият не работи в Данс от миналото лято.

29

boris

преди 13 години

Ау! На тази снимка Янчето мяза на мистър Бийн :D

28

прасчо

преди 13 години

Като цяло,идеята за нова конституция е прекрасна,но като гледам кой я е яхнал....няма да стигне далеч...Един притракторен шут с амбиции и без пол,може само да разсмива и като спре да го прави,най-вероятно ще бъде хвърлен на бунището...

27

DJAC

преди 13 години

ВЪОБЩЕ НЕ ЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ ДА ЧЕТА И СЛУШАМ ЗА ТОВА ***!

26

26

преди 13 години

Стига вярва на демагози, върни лентата назад, когато вкараха всичките тези папки с подписите на една количка в НС. Още тогава Яне заяви, че са събрани повече подписи, та ако има нередности пак да имат необходимия минимум. Тази подписка от самото си създаване е компрометирана и то от нейните създатели! Материалите им били на страницата - ГЛУПОСТИ! Така ли се прави подписка?????

25

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ=простотия

24

15

преди 13 години

Ти за възродителния процес не се ***, щото точно тия структури под прякото подчинение на ДС са една от основните причини за всички последвали събития. В интерес на истината като човек за мен този възродителен процес е извръщение и погазване на човешките права. За съжаление като българин тайно си признавам, че ако не беше станал събития подобни на тези в Босна и в България щяха да са доста реалистични. Последното всъщност не съм го казал :)))