33

Лелче

преди 13 години

Браво на стената!

32

Ivan Grozni

преди 13 години

Видях аз покрай един път че растат едни чисот нови мерцедеси - наредени - подредени - да ида да си наберЪ....

31

kalcheff

преди 13 години

Предлагам редакция на заглавието: Роми (***) премазани, крадейки тухли и метал от вилна зона. Крайно време е да започнете да назовавате нещата с имената им, четейки заглавията хората остават с грешно впечатление.90% от битовите драми, социални извращения, изоставени, продадени и изнасилени деца, бракове на по 13 години и т.н. са циганкси номера. Трябва да ги дават по анимал планет.

30

az

преди 13 години

Кметовета по места се страхуват и са безсилни да се справят с *** мафия.Най-доброто ,което постигат като резултат е компромисния вариант да се уговорят да не опоскват стари и необитаеми къщи ,в замяна пък кмета да си затваря очите като ги вижда как вечер или рано сутрин да ходят с моторните резачки и режат горите на хората.Но като видят техните "братчеди",че има безвластие ,веднага идват и освен гора,разбиват и ограбва каквото могат и периодично подпитват продава ли се.И продължават.

29

Анонимен

преди 13 години

Zashto si nqmame povechko takiva steni :>

28

Анонимен

преди 13 години

ами хич не ме е жал за гадните *** дето знаят само да рушът и крадътедин по малко дето взима помощи от наш гръб

27

!?!?!

преди 13 години

Те НЕ СА "събирали", те са КРАЛИ!Как така се "събират" МЕТАЛ и ТУХЛИ? - те са рушили сграда - нечия собственост - частна, фирмена, общинска, държавна - все тая! Събирали били! Това да не са диворастящи треви, бе хора?****ка им крадлива! В другата статия пък писали "младежи" опоскали на хората електроивнсталациите в къщите - сещате ли се това какво означава? Рушене, къртене, погроми!Но далаверата с металните отпадъци е огромна! Сегашната саката и неработеща наредба е "поръчка" - ЛОБИЗЪМ

26

az

преди 13 години

Някога ,мисля в предаване на Карбовски ,показваха как *** товарят в каруцата тухли от накаква опустушена от тях къща.И когато отидоха с репортерите и ги питаха "Защо крадете тухлите от къщата на хората ?",една от *** отговори "Не,не крадеме ,береме си ги."ЕС ни натиска за спазване правата им,но не казва нищо занаглите им кражби и опустошаване и разграбване на останките от жилищата на хората по селата .В Северозападна България на разбиване и кражби са подложени крайните къщи.

25

да бъдем точни

преди 13 години

не е убита жена а ***

24

Анонимен

преди 13 години

Наистина добра новина.

23

Анонимен

преди 13 години

Благодарим на днес.бг, че ежедневно ни информират за *** неволи...

22

Зайо

преди 13 години

Сега ще кажат, че вилата е стара и никой не живее в нея и ще пуснат останалата *** на свобода! За съжаление в България е така...

21

Мен

преди 13 години

Дай Боже същата участ за всеки крадец.

20

5555

преди 13 години

трябваше да са повече мамка им ***

19

Nobody

преди 13 години

Брането на тухли е рискова професия.

18

Анонимен

преди 13 години

Моля редакторите да се поправя, а именно *** не си събират тухли те си ги берат. Те не ги крадат те си ги взимат :D

17

Анонимен

преди 13 години

Голяма работа! Една *** по-малко, два лева повече.

16

Анонимен

преди 13 години

Сега тази недоубитата да я съдят за кражба на строителни материали !

15

Анонимен

преди 13 години

Рискове на професията както се казва. Като е ходила да бере тухли, трябваше да знае, че има и такъв риск. Точно както при брането на кабели можеш да се изпържиш, ама това *** не ще да го проумее и после някой друг виновен, че стената паднала върху Айше!

14

$

преди 13 години

Какво прави в чужд парцел с чужда сграда! Тези тухли да не са били нейни? След като държавата е безпомощна срещу тумбите от ***,които опустошават всичко , се намесва господ!!!!!