161

Булдозера

преди 13 години

Янке ле, бело гърло - със стари ку.ви нов бардак не се прави. Да беше се изметъл от политиката на 10000 км. от България можеше и да ти се вържем. Проля кило сълзи и 2 кила сополи по телевизията в молба да те пуснат във власта. Кое по точно е мъжкото у теб?

160

Джулиан Мантъл

преди 13 години

Тоя Яне е много грозен тип. *** гея, на всичкото от горе и продажен. Чудя се до кога ли ще има такива типове в правителството на милата ни държава....Аз предлагам по 100 удара с камшик и бесилка за тях.

159

До 178 (А)

преди 13 години

Copy and Paste ;)

158

e

преди 13 години

DOKOGA DA VI OBQSNQVAM 4E VSI4KI SA EDIN DOL DRENKI? VSI4KI SA PREBOQDISANI KOMUNISTI. EI NARODE PROST, NE VI LI STIGNA 21 GODINI DA VI E VSE VATRE? POGLEDNETE KAKVO STAVA SAS CENITE NA GORIVATA, NA TOKA, NA VODATA, NA HRANATA.V DRUGA DARJAVA LI JIVEETE, TA NE VIJDATE 4E VI RASKATAHA ***. BIVA PROS NAROD AMA VA6TO E UNIKUM. MUTRENSKITE SINDIKATI LI 4AKATE DA VI POVEDAT, DA SI OTSTOQVATE STANDARTA NA JIVOTA? NQMA DA VI POVEDAT TE VE4E NE SA GLADNI, VE4E SA MILIONERI NA VA6 GRAB. NARODEEEEEEE

157

до 167

преди 13 години

Как преодоляваш правилото за 500 знака?Нещо ми мирише...

156

do 167,168,169

преди 13 години

На вас не ви ли изтече работното време?Или Яне и Гоце ви плащат извънредни?Айде стига сте обикаляли по всички форуми с едни и същи простотии.Те балъците вече понамаляха...

155

do 169

преди 13 години

На теб ти се вижда колко ти е мозъка щом един и същи пост го пействаш по всички форуми...Но да, прав си.Яне не може да бъде нито едното, нито другото - откъде толкова дупе и мозък.Но той е марионетка и на двете категории, за това е перфектен!

154

правда

преди 13 години

Г-н Янев,не трябва да се занимавате с политика ,а с театър.Така артистично подходихте към оставката си,че ум да ти зайде !Вие и подобни на вас,превърнаха страната ни в клоунада,а народа в зрители.

153

pesho

преди 13 години

te toa mi dade 20bona da mu okradam jipa. turil sam go y edna plevna u kiustendilsko.

152

ЗАПОВЕД НА БОЙКО

преди 13 години

ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ Г-Н ЯНЕ ЯНЕВ ,ДА МУ НАПРАВЯТ ПО ЕДНА ***,ЗАХРАНКАТА Е БЕЗ ПАРИ.

151

Kрис Бъртон

преди 13 години

Имам чувството че българите не разбират български,че когато ги плюеш,те мислят, че дъжд ги вали.АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА Я Н Е Я Н Е В,защото разбирам,какво той говори и прави за БЪЛГАРИЯ.

150

за истината

преди 13 години

Ох, на този клоун докога ще му обръщат толкова внимание?????Защо ли не се скрие някъде и..да не говори популистични приказки ,че чак и на децата стана отвратителен!!Да го облече Алексей Петров като клоун и да тръгнат на предизборна агитация!!!!

149

Анонимен

преди 13 години

Яне не е бил нито КОМУНИСТ, нито МУТРА.Бойко Борисов е бил и ДВЕТЕ.Изводите да си направи всеки сам, според наличието на сиво вещество в черепната си кутия.

148

Анонимен

преди 13 години

"Тео Интернационал"-АД, Бургас - до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата". Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев. В периода 19941997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов Пашата изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма Ипон.

147

Анонимен

преди 13 години

- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

146

Анонимен

преди 13 години

Валтер Швимер, бивш геренален секретар на Съвета на Европа обяви, че ще сформира международен екип, който ще подкрепя Янев, защото вярвал, че политиката му е достойна за подкрепа. Г-н Швимер също така е член на бюрото на ЕНП. Е нали уж ЕНП подкрепяше Бойко. Нали знаете, че това означава само едно - И Европа разкри какво предсавлява Б.Б.

145

Жоро

преди 13 години

Този номер с оставките е познат, прилагаше го и ББ, но за него може, а за Яне неможе, било педалско.

144

Анонимен

преди 13 години

И плеснат с ръце, па се прегърнат ..Един го в уста целува,Друг го отзад потупва,а той се дере и вика :Ей сега ще видите какво СРС ще извадя ..и днес йощ в парламента, щом КОМПРОМАТ се извие,наш Яне ШУМИ и ПРЕПРАЩА,тез клевети гнусни от **** на **** и от гей на гей ...Ех Яне, Яне, момче белогъзо ...

143

Daniel

преди 13 години

Това не е театър. Това са евтини педерастки номера от старата *** Яне.

142

ПАЛИВЕЦ

преди 13 години

ТОЯ *** ОПРЕДЕЛЕНО МИ ПИСВАЯ!!