167

dedo

преди 13 години

Атаката няма да ви помогне, уважаеми господа. Гответе се да се разделите с откраднатото от вас имущество.

166

dedo

преди 13 години

Атаката срещу Кушлев е, защото е запорирал доста имущество, което вероятно ще вземе. Между хората му има къртици, защото жената на Руснака успя да си запази имуществото, тъй като е имала вътрешна информация. Мафия, ДС и БСП имат стотици милиони в различни АД-та (дори милиарди), които не могат да докажат е 1-2 милиона платен данък за 5 години и за да не им ги вземат, те атакуват предварително Кушлев, за да се отбранява, а не да действа срещу тях.

165

шопар

преди 13 години

тоя има физиономия на текезесарски труженик!бати джерка!!!

164

Анонимен

преди 13 години

В Сибанкя Бойкомунизма си Фидосква мамата и слухти

163

Анонимен

преди 13 години

Нека се направи равносметка, колко пари е вкарала комисията в бюджета , и колко е получила като заплати!

162

Батак

преди 13 години

Абе ,аз се чудя човек който е учен от БКП и учи младите кадри на социалистически "морал" -комунист,ще спазва демократичните ценности?Комунизма продължава драги сънародници.Вълкът само си е сменил козината,но нрава си е същия.

161

darcas

преди 13 години

Кушлев е пионка, сложена да хвърля прах в очите на хората. Кой го е назначил там, при очевадна липса на компетентност, подходящо образование и корумпираност?

160

vazrasten

преди 13 години

Nazna4il rodnini niama lo6o. Komisiata KUSLEV mai e edinstvenia orgam v BG koito tarsi smetka na kradlivite bokluci.

159

lorda

преди 13 години

Ееее Тенка, само осем ли ..???Срамота, ама май сички се бъркате, те повечето не са негови братчеди ами на жена му!!!! Глеадайте само кави доводи ще ви извади в съда, че май ще излезе, че не ги е и виждал допреди назначаването им:))) Ако се стигне до съд де, защото мноо се съмнявам, се пак е от старите другари... 38 набор.

158

Тошо

преди 13 години

Аморален тип!

157

alaska

преди 13 години

takiva kato kushlevci ima mnogo vav bg. dai BOJE da ima vlast imashti sas moral

156

AAAAAAAAAAAAAX

преди 13 години

НО ПЪК И НЯКАКВИ ДРУГИ СА ГО НАЗНАЧИЛИ

155

Sniper

преди 13 години

Ku6leff...edin vupros...koga 6te si tegli6 edna pu6ka?????Da ni oturve6 be 4ovek, ne za drugo. Pisna mi ot "4estni" koito razdavat "pravosudie".Neka sega ti vzemat i tvoeto imu6testvo i zaporirat smetkite!!!

154

справедлив

преди 13 години

В нашата България нЕма изчистване на ***.Е..ти възпроизводството.

153

Анонимен

преди 13 години

От същия род са и прочутите народни певици сестри Кушлеви. Ловец 1 е роден през 1938 г. в Широка лъка. Докато учи, все е пълен отличник Така завършва и право в Софийския университет. На 23 години се връща в родния край и започва работа като следовател в Девин. Той е един от първите следователи юристи в Родопите. После защитава аспирантура по поземлено право. През 1970 г. става доктор на науките и започва работа в Института за държавата и правото към БАН. Тогава влиза и в БКП. "Не крия това. Беше невъзможно да работиш в идеологически институт на БАН и да не си партиец", казва Кушлев. И тогава открито е споделял убежденията си. Заради това на три пъти спират професурата му. По време на възродителния процес за малко да го изключат от партията. Отървава се само с наказание. "Казах им, че баща ми е бил възродител. Някъде през 1938 г. той е покръстил един ***, овчар. Завел го в черквата и човекът от Асан станал Кольо, викаха му Нов Кольо

152

Питащ

преди 13 години

Абе тоя Кушлев ,като ченге в Девинската-смолян милиция,дали е сътрудник на бивсшите ДС.Абе аман от тия кърлежи от бай татово време.

151

шоп

преди 13 години

е нема такава държава,А СЕГА ДО ГО ПРОВЕРЯТ И НЕГО,ПРИБРА ПАРИТЕ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ,ДА СИ ГИ СЛОЖИ В ДЖОБА....БРАВО КУШЛЕВ........ДАНО ПО ЖАРЗО ГОРИШ В АДА..

150

иван

преди 13 години

ми любовницата на любомир пантелеев-филоложка в комисията в бургас

149

лъвица

преди 13 години

Ужас..... и лошото е, че ще му се размине.....защото депутатите го правят по същия начин в парламента....

148

Бо

преди 13 години

Този човек изглежда като директор на предприятие през 70-те години на миналия век. Номенклатурчик, на който трябва да му се каже какво да прави. Не се учудвам, че има осем назначени роднини. Човека живее в 70-те години. Тогава, ако не си уредиш родата, значи си ***.