231

ОСТАВКА!

преди 13 години

ОСТАВКА!

230

добре

преди 13 години

че не се е родил японец, нямаше да се очаква оставка, ами харакири направо

229

МУТРА

преди 13 години

Да се е случвало ...ДРУГАР(ДС) да подаде ОСТАВКА - независимо колко се е о*рал? Стиска димящия КОКАЛ и мига на парцали,а аромата го гали ли гали...) Всеки ДРУГАР(ДС) - разчита на късата ПАМЕТ на мат'ряла...)

228

полицай

преди 13 години

Чл. 34а. (Нов - ДВ, бр. 109 от 2008 г.) (1) Контрол върху прилагането и използването на специалните разузнавателни средства се осъществява от:1. министъра на вътрешните работи, когато специалните разузнавателни средства се прилагат и използват от структурите на Министерството на вътрешните работи;ЗАКОНА Е КАЗАЛ КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СРС. Така както му е делегирал правото да разрешава така и опазва.Да не бяга от отговорност. Не само престиж но и негативи носи длъжността

227

Милиционер

преди 13 години

Като гледа човек, този господин се убеждава, че навремето в МВР са приемали на работа най- некадърните, затова като дойдоха на власт след 10.10.89 г съсипаха държавата.

226

срам

преди 13 години

Не мога да повярвам, че този продължава да е на власт.

225

да

преди 13 години

Оставка подават политиците при неуспешно управление. Мафията не е политика.

224

Анонимен

преди 13 години

Изобщо не ме интересува, какво мисли или не мисли. Интересува ме, защо още не си е подал оставката и защо още прокуратурата не е започнала да го разследва за придобитите имоти.

223

Анонимен

преди 13 години

Оставкааааа.... на премиера и на неговите лакеи Цецо и Дянков.А Сидеров президент на ***.

222

Нашенец

преди 13 години

Сигурно жена му ще ражда в болницата в Горна Оряховица.Там са най-добрите доктори.Той може да ги нарича "убийци", но прокуратурата не е на същото мнение и не ги е окошарило още.

221

214

преди 13 години

имаш ли и други въпроси :))))

220

анализ

преди 13 години

Това нагло човече Цветанов , ЦЯЛ ЖИВОТ Е МЕЧТАЛО ДА СТАВА ВСЕ ПО ГОЛЯМ НАЧАЛНИК А НЕ ДА ЛЪСКА ОБУВКИТЕ НА НАЧАЛНИЦИТЕ , КАКТО Е ЗАПОЧНАЛ ЯВНО.ДА ИМА ВЛАСТ , ДА ВЗИМА ПАРИ , РУШВЕТИ , ДА МУ СЕ КЛАНЯТ.ДА СТЕ ЧУВАЛИ НЯКОГА - НЕКАДЪРЕН КОМПЛЕКСАР ДА ДАВА ОСТАВКА ?????????

219

Анонимен

преди 13 години

В света има два вида кадрови политики. Първият вид има длъжност и за нея се търси подходящия човек. Това е политиката на западните цивилизации. И втори вид кадрова политика, при която има човек и му се търси място и подходящ пост. Тази кадрова политика е известна от времето на Чингиз хан и е много характерна за едноличните управление, каквото управление се оказа и това на ГЕРБ. Защото най-важният критерий за кадрово израстване на един човек се оказва това, той да е приятел на премиера.

218

мда , 145 а (2)

преди 13 години

(2) Когато деянието е извършено от длъжностно лице, което е придобило информацията или тя му е станала известна в кръга на неговата служба, наказанието е лишаване от свобода от една до пет години и глоба до пет хиляди лева.

217

до 214

преди 13 години

Относно състава на 145а,1 от НК:Предмет на престъплението е информация, събрана чрез СРС. От обективна страна изпълнителното деяние се изразява в използване от дееца на тази информация за цели извън нейното предназначение по закон. Целите по закон са или за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство. От субективна страна е налице умисъл,поради което и следва да се носи наказателна отговорност.

216

НК

преди 13 години

До 214 - виж чл. 145а от НК !

215

uha

преди 13 години

ей,стига сте натискали човека за оставка.Има още десетина апартамента да заработи,после сам ще се умори.Зор си е.;-))

214

Анонимен

преди 13 години

Кара Цветан сидешена високи чардациКара Цветан сидешена високи чардацируйно вино пиеше,нови апартаменти броеше.руйно вино пиеше,нови пари броеше.

213

Анонимен

преди 13 години

а българсикия народ иска ОСТАВКА ОСТАВКА

212

ми то си има

преди 13 години

кой да ги разбира буквите и членовете. но ако много се интересуваш, след малко ще ти отговоря узчерпателно :)