6

Анонимен

преди 13 години

И EVN/ЧЕЗ си нямат да им съдират кожичката. Тия са много разлигавени!

5

Ивка

преди 13 години

Хамериканските мекерета не пускат властта, тези бунтове ми напомнят за насилието на Саакашвили, който хората се опитаха на няколко пъти да свалят. Диктаторскит режими поддържани от хамерика да падат.

4

Азъ

преди 13 години

Да бе!И си нямат топлофикация.Кво се вълнуват!!

3

Анонимен

преди 13 години

"Безработицата е 35 процента, а доходите на 40% от населението не надвишават два долара на ден."Бре! Ние сме по-добре! При нас безработицата е наполовина, а доходите два пъти по-големи. Радвай се народе!

2

бунт

преди 13 години

А БРЕ ТИЯ СА БИЛИ ПО ДОБРЕ ОТ НАС С ДВА ДОЛАРА НА ДЕН *** ТОВА СИ Е ПАРА бре!защо се бунтуват хората нека си траят, да МЪЛЧАТ-ДА ВЗИМАТ ПРИМЕР ОТ НАС!СТОЙТЕ С НАВЕДЕНА ГЛАВА-НЕКА ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ.НЕКА ДА СТАНЕ ХЛЯБА 10 ЛЕВА .РОВЕТЕ ПО КОФИТЕ КАЛЪФИ С КАЛЪФИ!ТРАБВА ДА КЛОНИРАМ ЛЕВСКИ!ДА СТАНЕ ЧОВЕКА ДА ПОВЕДЕ ТИЯ ЗАСПАЛИ КОКОШКИ!

1

Анонимен

преди 13 години

Първо мирни протести.После всички стават като Иран .След 3-5 години ,сме готови за нова световна война ,на религиозна основа .И победителя ще се казва САЩ .Защото войната ще е м/у Европа и Азия като територия /Които и да победи .САЩ ще сключи мирен договор с него .И да ти таковам и демокрацията /