89

:)

преди 13 години

до: Долу *** Приятелю бил ли си някога в Турция? Знаеш ли колко неща произвеждат? Знаеш ли ден след ден икономиката им нараства с огромни количества? Аз живея в Истанбул и работя там от 10 години. Много се радвам че живея там. Стандартите са много високи от тези в България и от много европейски страни. Всяка нощ чистят улиците и измитат. Какви стадиони имат само!!. Голям кеф е да гледаш мач. Вече оставете този завист и гледайте нещо да научите от тях все пак са съседи.

88

sweden

преди 13 години

nikade nyama demokraciya

87

Gagauz

преди 13 години

Турция е първата република и първата демокрация на Балканите. Икономиката и сега е 14 по големина в света. За армията и дисциплината там да не говорим че ще ни затреперят гащите. А сега нещо за нас.... Ние сме арийци защото *** означава Булг+ ар ар=арийци. Ромите и те са арийци Това ни стига

86

999

преди 13 години

Да да да!Безработицата в България наистина е много голяма!Безпаричието е превърнало българите в голяма *** сееща злоба!А когато има статия свързана с Турция и Ердоган ЗАВИСТА НА БЪЛГАРИНА НА ЧЕЛОТО СЕ ИЗПИСВА!Завистлив народ - какво да кажа : Колко сте ми жалки всички!Нямаше ме 6 месеца в тая държава - връщам се и кво да видя `НИКАКВА ПРОМЯНА!БАВНО УМИРАЩИ ОТ ЗЛОБА ЧЕЛОВЕЦИ ОЩЕ КЛЕПАТ ПО ФОРУМИТЕ!ДА!Е ЗА ТОВА ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ!

85

Българин

преди 13 години

И аз не съм закусвал все още. Безработен съм. Чакам майка да ми направи сандвичи с маргарин за обяд. Да живеят, Бойко, Фидосова и т.нт..После ще пусна диемата да изгледам някой филм.....но да не се отклонявам от темата де:ТУРЦИТЕ СА ***! Никога не са били цивилизовани.Турция няма място в ЕС!Като псувам по турците се чувствам по добре и забравям за проблемите.Гаден живот ейй.. омръзна ми да ям хляб с маргарин а като пусан БТВ всичко в страната е ОК.

84

122

преди 13 години

Ние като сме свободни по-добре ли живеем.Ето стана обяд нищо не съм ял-защото имам пари само за обяд.Ако не бях българин щях да се махна от тая *** , долна, гнусна ,нямам думи България.Нямаше да ми мигне и окото.

83

Анонимен

преди 13 години

До пост 71 - Абе кои от най големите сили в света притежават толкова армия?? Никои защото имат технологии а турците имат копия за това

82

Do 84

преди 13 години

S *** kak e razbirate li se,gleyte da se razberete 6toto te 6te sa mnozinstvoto

81

До ютия

преди 13 години

Абе ДОМУЗ, защо не се мъглосаш в свинарника в Анадола, там ще ти е добре, кюрдите са толкова гостоприемни?

80

Анонимен

преди 13 години

"Правителството изпраща страшно послание: Не си търсете правата".

79

nik

преди 13 години

ОбществоБългарите тънат в неграмотност, обяви Еврокомисията02.02.2011 07:0210Разтърсващи данни за образоваността на учениците у насОт: Никола ДимитровИзпрати E-mailБългарите тънат в неграмотност, обяви Еврокомисията41% от учениците у нас са в някаква степен неграмотни. Снимка: БулфотоПочти всеки втори български ученик има проблеми с четенето и разбирането на текст на родния му език, съобщи Европейската комисия, огласявайки план за справянето с проблема до 2020 г. Според данните 41% от учениците у нас са в някаква степен неграмотни.

78

Нострадамус

преди 13 години

Истанбул. Министърът на националното образование на Турция Хюсеин Челик заяви, че основният проблем на мюсюлманския свят са невежеството и необразоваността, пише турският вестник Радикал. На откриването на симпозиум в Истанбул, посветен на образованието в ислямските страни, турският просветен министър посочи, че ислямофобията на запад се е увеличила и като се каже ислям там първо идва на ум тероризмът. В словото си Челик посочи, че след 13 век ислямският свят е потънал в зимен сън, а европейците са развили семената, които са взели от изтока. Бедността и безпросветността са основните проблеми и правителствата на мюсюлманските страни трябва да начертаят програма и мерки за преодоляването на този проблем, който води до дълбока криза, посочи Челик.

77

istorik

преди 13 години

За последните 4 години в Турция посред бял ден бяха убити 7 християни - отец Андреа Санторо (застрелян в гръб, докато се моли през февруари 2006 г. в Трабзон), арменският журналист Хрант Динк през януари 2007 г. в Истанбул, трима пастори - Тилман Геске, Неджати Айдън и Угур Юксел през април 2007 г. в Малатия, германският бизнесмен Грегор Керкелинг през юли 2009 г. в Истанбул (на излизане от църква) и папският викарий за Анатолия Луиджи Падовезе (на 3 юни 2010 г. в дома си в Искендерун). С изключение на Санторо останалите са клани със сатанинска жестокост по една-единствена причина - че са християни. Вместо извинение Анкара реши да закрие Цариградската патриаршия - седалището на патриарх Вартоломей, под претекст че в Турция "няма достатъчно изповядващи тази религия", което е връх на цинизма - последното масово клане на християни в Истанбул е от 1955 г. - време, в което Турция е била вече от 3 години "интегрирана" в западната цивилизация като член на НАТО и предполага се, трябва да е започнала да изповядва западните ценности. Пита се, ако турците колят християни още преди да са влезли в ЕС, какво ли ни чака, когато започнат да пътуват на длъж и шир из континента? Опитите на Ердоган да припише някак си тези убийства на луди малолетни и/или на своите политически противници в делото "Ергенекон" предизвикват смях дори сред най-големите му поддръжници в Британия.

76

istorik

преди 13 години

Християните в Турция - на изчезванеМного християни напускат страната, също и защото са непосредствено застрашени. Повечето християни избират бягството по политически причини или поради липсата на икономически перспективи. Само една цифра: преди 100 години 25 процента от населението на Турция е било християнско. Сега християните съставляват само 0,2 процента, казва епископ Шиндехюте.Със своята мащабна инициатива в подкрепа на преследвани по света християни германската протестантска църква дава ясен сигнал. Но на страни като Турция, Египет и Индонезия обаче, които минават за партньори на Запада, никак не са им приятни критики по техен адрес поради преследването на християни.

75

972

преди 13 години

vsi4ki turski pseta,siktir sem septiminiti ot bg.i da se sprete 4ak na maikj si v .utkite.jivotni.izvratenjci,lajci,slujiteli na djvola,paganisti,idolopoklonnici.

74

turska

преди 13 години

pirva radost e za mene turcin da se narica. turcu bjahme ,turci sme i turci ste ostanem. i za velika turciya rabotim!!!!!!

73

Анонимен

преди 13 години

73 ml. turtsi v turtsiya 350 ml. turtsi po tsyal svyat 16 nay golyama ikonomika v sveta ( sled 10-15 godini shte sme v pirvata desetka ) 700 000 voyska ( vtorata v nato chetvirtata v sveta ) i ako se otirvem ot ideota erdogan bilgariya prosto shte e edin vilayet na turtsiya mejdu drugoto nali znaete che nie vi pazim tiy kato nyamate armiya nato= usa+turtsiya e bidete malko poslushni de

72

ХИТЛЕР

преди 13 години

Ама ти ги подпали че и *** и ти сте с шалвари и феса си запали:DD Аз турски няма да науча а ти като гледам Български перфектно знаеш и се криеш като мишка през деня да не те разберат НАЛИ??

71

ютията ...

преди 13 години

подпали шалварите : ей фарфара,фарфара,атеш дюштю шалвара! Олеле майко,тутуштум,изгоре ми шалвара!

70

Долу рязаните

преди 13 години

Тях ги е яд че ще си умрът в *** и ние и Гърците ще дигаме стена и няма да има европа за тия бангий :DDD А за тая ютия да ходи на майка и в туркистан