14

Анонимен

преди 13 години

Най-вероятно Гейчо иска някой да мие неговите крадливи ръчички,но сега му остава само да мушне пръстче в носа и да си направи едно голяяяямо топче.

13

Анонимен

преди 13 години

Ей че пълен *** ! Не се казва ръка ръка мие , а се казва - едната мие другата или едната ръка мие другата.

12

Анонимен

преди 13 години

Тази гнус още ли мърда

11

Таласъмчо

преди 13 години

Словата на Серго са като обърканите брътвежи на блудница в колония за прокажени. Никой не го слуша защото всеки е зает със собствената си болка и със собствената си безисходица... Освен това, кой ти вярва на блудници и грешници, реабилитирали се в собствените си очи от падението заради греховна страст- пари и власт.

10

Анонимен

преди 13 години

Опа! Ние пак сме тук! Поздрав и червена роза! За погача не знам - милите бабички се пренесоха на по-добро място.

9

Анонимен

преди 13 години

"В закона е записано, че когато длъжностно лице използва СРС-та извън тяхното предназначение, трябва да бъде наказано със затвор до 5 години."Хайде Цецко приготвяй се за Градския Софийски затвор!Там ще ти намерим и компания!

8

Анонимен

преди 13 години

А представяте ли си как гласоподавател на БСП го гледа този със страхопочитание и всеки ден си гризе ноктите от страх какво ще стане с цената на Олиото.

7

Анонимен

преди 13 години

Мале-мале а представяте ли си какво е да си член или симпатизант на БСП с водач този от снимката?Мъка,мъка...

6

Анонимен

преди 13 години

За сведение на дежурния ИЗТРИВАЧ -съединител е долен ляв *** а не *** просто този на снимката е СЪЕДИНИТЕЛ в машината на ГЕРБ а ако смяташ че е *** може да го изтриеш поради нарушение на сайта

5

кака

преди 13 години

Двойния стандарт го виждаме и ние,обикновените хора, дори нещо повече - не "ръка,ръка мие" а "ръка уста запушва" или по- скоро се усъмняваме, дали некакви си там СРС-та не държат очите, ушите и устите на Прокуратурата затворени.Дано не е така,ноооо дали е така?

4

Гошо Тъпото

преди 13 години

Де да беше...така,както казва Сергея;той да гледа да не го...изсулят кукловодите като Янето,че на там отива...работата.

3

Електорат

преди 13 години

Щом Цецко не е виновен, чакам следващото дело да окошарят докторите.Ако и те не са виновни, тогава да окошарят главния прокурор, ако не е и той - най-добре да закрием държавата след преброяването.Срам! - да има вина и да не може Прокуратурата и МВР да намерят виновните за "убитото новородено".то не бяха експертизи, не бяха СРС, не бяха разговори и т.н.СРАМ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА.ДАНО ИЗЛЕЗНЕ В ПРЕСАТА СТАНОВИЩЕТО НА СЪДА С КОЕТО ГО ОПРАВДАВАТ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. ДА ВИДИМ КОЙ СЪДИЯ И ПРОКУРОР Е ОТ МАФИЯТА

2

Анонимен

преди 13 години

серГей,дгд!

1

Келешчо

преди 13 години

Така е! В такава държава живеем!