202

Димитров

преди 13 години

Чаках 5 часа,за да получа код ,с който да вляза в електронното преброяване.Има сериозно разминаване между въпросите при обикновенното преброяване/с преброител/ и електронния вариант.Интересно ми е в този случай как ще прави обобщение и анализ статистиката.

201

Анонимен

преди 13 години

Като че ли Калинки пърхат из въпросите на анкетната карта...

200

Анонимен

преди 13 години

И като съберат всички с "поне един час" работа за една седмица, голяма работа ще се получи! А това "поне" направо ме убива! Поети са работили тук, таланти, и то не само 1 час!

199

Анонимен

преди 13 години

Значи сега като живея от една година в Дъблин, да не се броя, така ли?

198

главата

преди 13 години

Сега разбрах, че понеже неомъжената ми дъщеря получава с 50 лв по-голяма заплата от мен, тя била ГЛАВА на семейството, а не баща й! Май ще трябва да събираме бисерите от тази кампания?

197

Оле!

преди 13 години

мен пък всичките тия въпроси за професията и работата ми се струват съмнителни. Май се опитват с тях да установят и сивата икономика.

196

Работяга

преди 13 години

Много е смешен този въпрос " За периода 24 януари 2011 - 31 януари 2011 имали ли сте поне един час, в който сте работил?". Аз работя, но точно в тези дни нямам нито един час работа. Почивах. Е, докато не написах, че съм работил този час, не ме пускаха нататък. Добре бе, работил съм - все нещо! Има и други бисери...

195

noone

преди 13 години

"Връзката със сървъра беше прекъсната по време на зареждане на страницата." По български "Всяко чудо за няколко часа" Пак не са помислили че може да им се срине системата но пък са усвоили милионите :)

194

MP42

преди 13 години

Мен пък ми е чудно,че искат данни на последната ти месторабота независимо,че преди това си отговрил,че си безработен..

193

ime

преди 13 години

Според системата обаче аз съм глава на домакинството, въпреки че нямам никакви доходи :)))

192

MP42

преди 13 години

Може да вие смешно но на обучението ни казаха,че глава на домакинство е този чийто доходи са по-големи от останалите членове в домакинството..И не е задължително това да е най-възрастния мъж в семейството..

191

мики

преди 13 години

как ще преброяваме синове или дъщери който са разведени и живеят в апартаментите на родителите си?кои е глава на домакинството?

190

MP42

преди 13 години

до 192 пишете,че сте отделно домакинство,ако не се от едно семейство..вие сам сте си домакинство,в едно жилище което споделяте с други ...

189

haha

преди 13 години

Имам въпрос... Ако живея в домакинство, в което не е моето семейство, какво пиша за семейство? Защото не ми дава да не пиша нищо... Какво да си пиша примерно... неженен син на глава на семейството? Защото едновременно пише 1 човек не прави семейство, пък в следващия момент няма как да е празно?

188

MP42

преди 13 години

ДО 189 това ще го напише преброителя..той отговаря за това и не е необходимо Вие да отговаряте на този въпрос..независимо дали сте се преброили по интернет има неща които там не са написани

187

MP42

преди 13 години

Това го знае само преброителя..и не е необходимо вие да ходите...

186

до МР42

преди 13 години

Има въпрос за броя на апартаментите в жилищната сграда?! Откъде да знам? Живея в 9 етажен блок с 6 входа!!! Някои входове са с по 2 апартамента на етаж, други с по 3, трети с по.. знам ли ги... да не би да трябва да обиколя блока и да преброя апартаментите в него?

185

един

преди 13 години

пак взети много пари за калпав софтуер! а уж сме били големи гении в софтуера, грънци! поне деситина около мен чакат пароли от пет-шест часа и всуе.щом още на портата са така ,ясно какво им дереджето навътре в системата. затова- да си ивдват да ме броят,ще ги държа на вратата, както позволява наредбата.какво ли можем да свършим качествено? с личните карти беше същото,ама тогава набедихме,както най-обичаме,че друг ни е виновен. сега коя чужда сила ни е виновна,бюрократи проклети??????

184

Бай Ристо

преди 13 години

Добре де, аз се преброих ама не разбирам какъв е смисъла от въпроса "За периода 24 януари- 31 януари 2011 година, имали ли сте поне един час в който сте работил"? То и другите въпроси не бяха много смислени, но този ме разби....

183

Оле!

преди 13 години

Смарт, *** на страницата на НСИ и разгледай инструкцията за попълване на анкетната карта - там се говори за "обичайното местопребиваване".ето го адреса без ввв-тата, дано системата не го изтрие:nsi.bg/census2011/PDOCS2/karta_Census2011_Instrukcia.pdf