139

KVN

преди 13 години

ИМА МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ ТОВА,КОЕТО ГОВОРИ сОКОЛОВ,Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО!а,ТОВА,ЧИ сОКОЛОВ БИЛ ИЗВАДЕН ОТ НАФТАЛИНА,ВЪОБЩЕ НЕ ДОКАЗВА,ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО!ПРОТАКАНЕТО НА ТОЗИ ВЪПРОС ОТ ПРОКУРАТУРАТА,СЪЩО ГОВОРИ,ЧЕ ДС СИ ДЕЙСТВА,КАТО ПРЕДИ,ЗАЩОТО ИМЕННО В ПРОКУРАТУРАТА Е НАЦВЪКАНО С НЕЙНИ КАДРИ!ВСЕКИ,ОТ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО,ИЛИ ОТ МИНАЛИТЕ,КОЙТО НЕ ПОСТАВЯ ПРЪСТ В РАНАТА,КАТО сОКОЛОВ-Е ОБВЪРЗАН ПО ЕДИН,ИЛИ ДРУГ НАЧИН С ТЕЗИ СТРУКТУРИ,ЗАЩОТО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО,И ТОВА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ!

138

Анонимен

преди 13 години

Каква ДС? Няма я от 20 години. Сега мръсната работа се върши от МВР и ДАНС.Що се касае до зависимости то считам, че гейзависимостта е най-силна и поради това и най-вредна!

137

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

До 122добавен от: wiktor Моето момче ти си болен от остра Герболеза. Тя засяга нервине центрове на мозъка и подтиска самостоятелното мислене. Нека те светна нещо, няма начин твоят велик Овчар дето те пасе, да не е бил комунист, иначе не биха го допустнали до охранител на Бай Тошо, просто е, никога нямаше да стане това което е сега ако не беше комунист. а да правиш прилика между чистач на банка и Бойко само показва защо не си банкер.

136

от скрина с нафталин

преди 13 години

След като този са го извадили от скрина с нафталина, значи скоро ще се състои поредния гей-парад!

135

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

Айдеее още един се изходи по въпроса. Абе Соколов пиленце, защо не повдигна въпроса, не кой го е направил а за какво става дума? Ти да не си от ГЕРБ бе ***. Важното е че премиера е сгафил и то двойно, първо, че е сгафил и второ, че са го хванали. И ти пак ми задаваш въпроса кой е послушвал. Има ли значение?Важно е какво е подслушвано.Това ме нервира в такива провесионалисти като Соколов, от сто кладенеца вода ще извади да отклони вниманието. Айде герболетки пишете минуси за мен те са плюсове.

134

Анонимен

преди 13 години

Й. Соколов, за разлика от Станишев и Доган е признат за много добър професионалист - той се слави като един от най-добрите адвокати в България и работи като такъв от много години. На Стани-шев първата му работа в живота беше премиерския пост, а Доган за 21 години в парламента е ходил 10-15 пъти на работа, но иначе като дипломиран философ получава хонорари от милиони лева за инженерно-строителни експертизи, за които няма ценз и образование. Затова считам, че Соколов е прав, той несъмнено има инфо

133

Анонимен

преди 13 години

По-долу се вижда че никой не е против да се отворят всички досиета.Ще проверим пак дали е така.ГЕЗБ и ББ да отворят всички досиета и да не правят грешката на сДС.Който е за -плюс, който е против -минус.

132

Анонимен

преди 13 години

122 Боко е бил член на БКП от 1982 поне до 1992, когато напуска пожарната,а не БКП.После 9 г. е бандит,след това полицай,който беше постоянно на екран до някой труп на "знакова" жертва,а през 2005 е избран за депутат от НДСВ.Само че стана кмет.Какви 3/4 живот?

131

Анонимен

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно.Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта.Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ

130

Анонимен

преди 13 години

Ето, познах, че гербавите комсомолци ще скочат да защитават Данчето Соколова. Пък после ще плюят, че Станишката и Янче били с такава и онакава наклонност, и затова не трябвало да им се обръща внимание. Ама им обръщате, нали? Че и покани с определен подтекст сипете към тях! Сега пък се мазните на Данка Соколова. Е, как да не ви казват хората, че сте ***!! :D

129

Анонимен

преди 13 години

А бе я млъквайте всички с тези СРС-та вече, писна ми, всеки ден СРС-та! Като ви зачаткам всичките дъртофелници, Соколови и т.н........ ваща кожа ***!

128

ddt

преди 13 години

Евалата Соколов ! Обясни им на тези Вигениновци за каво става въпрос !Евалата Бойко напред към светлото европейско бъдеще !

127

Анонимен

преди 13 години

соколов,на женския пазар са пуснали евтина египетска къна.

126

Анонимен

преди 13 години

До 111Василев ГЕРБ не гарантират нищо освен,че не гарантират нищо.Не е имало такива управляващи до сега като тези.Как да гарантират нещо,като през час сменят посоката.Единия казва нещо което се отрича от друг или този който го е казал на другия ден го отрича.Такава гаранция - здраве.

125

Анонимен

преди 13 години

За да вървим напред и да останем достойни хора-всички досиета на масата и всеки да отговори на себе си кой от ДС е бил патриот и е работил за Родината и кой е работил за БКП-тоест за себе си.

124

Соколов от ДС.

преди 13 години

Измамихте народа и обслужихте само Реститутите и БКП /БСП/да до откраднат още неоткраднатото .

123

Номер 113

преди 13 години

Кой слага минуси на изказването , че ГОЦЕ е бандит и мазмантия??Не е ли вярно, питам аз? Вие *** ли сте, че още вярвате на този ***?Който е гласувал за ГОЦЕ по избори грях прибира до гроб, че е толкова продажен и ***

122

wiktor

преди 13 години

Извинявайте обаче някои от вас са пълни ***! Какви са тия глупости, че Борисов бил комунист като 3/4 от живота си е бил полицай/охранител/каратист? Бойко Борисов е политик от има няма 6-7 години. Сега ще кажете, че бил охрана на Живков значи бил комунист. Хаха значи аз като съм чистач в банка да не би да съм банкер?! И спрете да копирате едни и същи текстове по 100 пъти разбрахме, че ГЕРБ ви бръкнаха в .... Крайно време беше простотиите на БКП да спрат. ГЕРБ ПОБЕДА И ВТОРИ МАНДАТ!

121

ооо

преди 13 години

О, момата, къде се загуби бе?

120

Олеее

преди 13 години

соколов, дърта к...во, точно ти ли ще говориш тия неща и ще се правиш на ощипана булка бе!!! А защо не кажеш колко от вас са били в ДС? Дори на последните местни избори имахте кандидат кметове от ДС! То бива бива долни ку..венски номера ама вече 20г. само това правите, *** долни!