707

maroki

преди 13 години

Ами сега накъде без тебе Яне?

706

Jane vljuben

преди 13 години

Jane Janev reve kato vljubena gena v Boiko !!!

705

Анонимен

преди 13 години

Както каза вчера една жена която е жертва на отвличне - защо да е лошо да станем милиционерска държвата? ако трябва да избирам от милиционерска дръжава и държава управлявана от чевената мафия, аз избирам първото. Всички които плашат с милиционерска държава са престъпници затова ги тресе големия страх. Мен не ме е страх от милиционерска заплата - дори се моля да станем и да ви видя всички червени буклуци в затвора.

704

от сандански

преди 13 години

Янето мина през 6 партии,все повече започва да заприличва на Александър Томов,много циркаджии станаха вече,нема кой да ги посещава обаче.

703

ЛЮБОВ

преди 13 години

Скъпа не тъжи, ти си наща Мата Хари!

702

копипейст

преди 13 години

Абре Яне , абре айван Яне , докога бре тизе Яне ке ни срамиш сойот македонски ? Тизе ли бре, *** Яне, ке оправиш светот ? Ха,ха,ха. Па тизе кюпук Яне немаш грам мозок во главата. Во твойто село Горни Цалим, още Санданско , цалимчанлии овците не ти даваа да ги пасеш , тизе светот си кренал да исправаш. Во село ке ти дадат Яне да пасеш ДВЕ овци ,тизе ке изгубиш ТРИ ,таков будала си,-ха,ха,ха . Во селското школо , от ДЕСЕТ предмети имаше ЕДИНАЙСЕ двойки , па накрай Дипломата ти я купивме от Битпазар. Земи веке Яне смири се. Немой да скокаш ваму таму како некой заклан петел без глава. Седни си на газот. Кюти си. И земи ожени се. Немой да одиш сам како дрт пергиш. Опули си убаво очите таму во София , па си найди една момичка за невеста .Ама гледай я от сой да е. Ако сакаш Яне , земи си я за навеста Татяна Дончевата. Она мома ,тизе ерген , тамам работа. Саглам ке биде. От Дончева ке я направиме Македончева. Кажи й . Айде невесто, дома, сарми да ми направиш. Вино да ми наточиш ,кокошка да ми опечиш ,баница да ми омесиш. И едни волнени чорапе за зимето да ми наплетеш. Те тоа е женска работа. Политиката не е женска работа.Айде, айван Яне , аирлия да е ,ке се пие блага ракия.

701

за 739

преди 13 години

Мдаа..........ще ги измете, а ако не може ще ги издуха........нали тренира на трактора

700

Продължение

преди 13 години

Цигарената фабрика в червеното Патриарх Евтимово е в сграда, собственост на Влад. Авр., който е много гъст и ортак с бившия лидер на БСП и кмет на Асеновград Божидар Малинов , бивш член на ВС на БСП , бивш член на борда на летище Повдив/професионалист от АОНСУ/. Двамата живеят в една къща.По- рано \"фабриката за цигари\" беше мандра/в съдружие с варненски капитан/, в която работеше зетят на кмета, който не пропускаше заедно с колега-*** в нощните смени да се изкъпе във ваните с мляко и да го осоли.Сиренето бе по-добро от креда. Началният си капитал двамата/кметът -представен от съпругата си/ натрупаха през 1990 г. и от валутна игра/пирамида/, която организираха заедно с офицер от ДС.Госпожица от върха на играта има фабрика в стоп. двор на селото. Далаверата не е спирала. БСП -лидерът бе забъркан с фин.-брок. къща в Плодвив /до маг. \"Багра\"/, с митн. бюро в Хисар, изсичане на общински гори за дъскорезница , на която бе негласният собственик и прочие , и прочие. Любопитно е , от кое неработещо предприятие е изнесена машината за цигари. БРАВО на подчинените на Цветанов ! Ако използват СРС-тата за ефективна борба с престъпността, както в случая ще го преглътнем , но не и да подслушат какво си говори гражданското общество.

699

Анонимен

преди 13 години

Нелегален цех за производство на цигари е бил разбит в акция "Фабриката", съобщиха от МВР. В хале в пловдивското село Патриарх Евтимово са задържани 11 работници.

698

ПЕШО

преди 13 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ И БОКО ТИКВАТА НИ ИЗЛЪГА;КАКВО НИ ОБЕЩАВАШЕ КАКВО СТАНА.БЪЛГАРИЯ СТАВА МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА КАКТО Е БИЛА ПРЕДИ 20Г.КОЕ МУ Е ХУБАВО НА ТИКВАТА ЧЕ СЕ ПЕРЧИ КАТО ГЕРЕСТ ПЕТЕЛ САМОЧУСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ;РЕЧНИК ОТ ПРОСТАШКИ ПО ПРОСТАШКИ ЗА НЕГО НЯМА ДОБЪР ЧОВЕК ДОСЕГА ВСЕКИ МУ Е КРИВ НО ТАКА ГО Е ИЗУЧИЛ ТАТО.НАИ МРАЗЕНОТО СЕМЕИСТВО В БАНКЯ Е ТЕХНОТО

697

ринго

преди 13 години

Яне тези дето и костите им не знаем де са от 1300 годишната ни история не са хленчели ами са давали себе си за отечеството.Или казано по народно му който го е страх от мечки не оди в гората.Пожълтеа ти гашките много бързо бре юнако.Искаш да си водач ама друг да рови пъртината.Така не става Яне...

696

ВОТ

преди 13 години

ДАВАЙ ЯНЕ ИЗМЕТИ Я ТАЯ ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГЕРБ.1990-ТА: НЕ ПОДПИСВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ И НАПУСКА МВР.ОХРАНЯВАЛ Е БАЙ ТОШО БЕЗ ПАРИ.НУЖЕН ЛИ Е КОМЕНТАР.

695

LoToSi

преди 13 години

Не му дават да краде на това момченце ЯНЕ да го ожали човек!

694

ЧЕРЕВНИТЕ РЕВАТ...

преди 13 години

....НА УМРЕЛО......!ЗНАЧИ ГЕРБ И БОЙКО ....СА НА ПРАВ ПЪТ!!!!САМО ТАКА, БОЙЧЕ .....БОЙ ПО ЧЕРВЕНИТЕ ПУ...+И!ЩОМ РЕВАТ------ЗНАЧИ СМЕ ДОБРЕ!!!

693

Анонимен

преди 13 години

Яне е единствения в България, който казва истината за престъпната групировка ГЕРБ! На герберите не им понася истината и затова се чешат тук по форумите, където не ги сърби като крастави. Между впрочем поведението на вашия бок-идол Бойко е женско, така, че кой е с ляви наклонности се вижда ясно!

692

До Василев

преди 13 години

Ами тя Червената Мафия е ГЕРБ. Как ГЕРБ ще смаже ГЕРБ не ми е ясно я обясни на тия дето не разбират. Все едно сами да си гласуват вот на недоверие ха ха смях

691

Анонимен

преди 13 години

Другари и другарки червени мафиоти,мутри и псевдобизнесмени, заповядайте на 2 февруари пред централната баня,приготвили сме представителни налъми и калъпчета *** да ви измия селенията,че зер сме Европейци.

690

Анонимен

преди 13 години

Горикият, Яне! Моля някой да му подаде дамска кърпичка, че Алексей само флашки му дава :)))

689

Анонимен

преди 13 години

730,точно това исках да кажа,много съм прав даже!Бойко не е *** точно така и по характер и като сексуална ориентация...

688

ВОТ

преди 13 години

ГЕРБЕРАСТИТЕ МОЖЕ И ДА СЕ ДОТЪТРЯТ ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ АМА ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ВИДИМ ГДЕ ЩЕ СЕ ДЕНАТ.