619

ХАХАХА

преди 13 години

Докато се плюете на комунисти, правителството си върти далаверки и контрабанди за милиарди. Е кой е ***? Пак гласувайте за мутри, милиционери, ДС агенти, бивши комунисти и... То май други не останаха в герб.

618

NEWS

преди 13 години

Миналата седмица България бе посочена от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа като държава рецидивист и бе предупредена, че може да понесе санкции като замразяване или дори прекратяване на членството й в Съвета на Европа, припомня вестникът.

617

до №617 жабата

преди 13 години

Цуре - ти ли ***? Па всички знаем,че ТИ и БОЙКО сте си мутрички...Какво още?

616

Русофил - атлантик

преди 13 години

Прости хора...........що се карате ,ами не се огледате..........има ли червени дето мърдат , все е мизерия...........даже в Русията ги забраниха........докато хамстера, сокола, архара са фактори ще прилича Родината на зверилник........

615

Мери е червен/а

преди 13 години

от главата до краката и пише щуротии след щуротии...Но никой НЕ и вярва....

614

AUT OF ORDER

преди 13 години

Бойко и цура са ЧЕРВЕНИ МУТРИ - като ТРАКТОРА и ГОЦЕ!

613

Акъл море

преди 13 години

Цецка се подготвя за времето,когато ГЕРБ ще са история.Това време е много близо!

612

Питанката

преди 13 години

А къде ли е прикриватурата!!

611

Анонимен

преди 13 години

615, Dачков винаги е бил дупедавец и ***. Аз симпатизирам на ДСБ и помня как се слагаше на Костов. Беше близък с една кака и после я оплю. Дачков не е читав, СРСтата също. Обаче, това което са си говорили е отврат. ББ да си ходи.

610

Нещо кипи, надига се

преди 13 години

То търпението рано или късно ще прелее, тогава....

609

дo 617

преди 13 години

Правиш си жабурки в жабуняка и си мислиш, че си живееш живота.Жалко.

608

Анонимен

преди 13 години

та Борисов е от мафията бе, заблуден! това и уличните кучета вече го знаят

607

жабата

преди 13 години

може да излъжеш един човек за цял живот, много за дълго, но никога всички и завинаги. / не на мафията, да на Борисов.

606

до Мери комуниската

преди 13 години

Не можеш да скриеш, че си комунистка, от най-заклетите.

605

до 612

преди 13 години

Явор Дачков е завършил И журналистикаНе е вярно, че си сиппатизирала на СДСИстинските фенове на СДС не плюят по Дачков, а само комунистите, на които той е трън в очите.Евала, това е един от най-добрите и най-свелите журналисти!

604

КИРО

преди 13 години

КАТО ЧЕТА И СЕ РАДВАМ,ЧЕ ВИЕ СТЕ ВЕСЕЛЯЦИ В ФОРУМА,ТАКА МАЛКО МИ СЕ ВЯРВА,ЧЕ СМЕ ДОБРИ ХОРА,ПОЛИТИЦИТЕ СА ДИНОЗАВРИ,КАТО ЗАПОЧНИШ ОТ ЦЕЦКА,ИМА ВЯРНО ЗА ВСЕКИ НАШ ИЗБРАНИК,НО ЗАЩО СЕ СТИГА ДО ТАМ,ЧЕ НАРОДА СТРАДА ОТ ТИЯ ДИНОЗАВРИ.

603

РЕФЕРА

преди 13 години

Колко ли трябва да си *** за да гласуваш отново за герб. Нито едно правителство до сега не е било толкова корумпирано и некадърно. До кога ще ритат мачле на наш гръб.

602

Mery

преди 13 години

Нямах място да спомена,че не съм член на ГЕРБ. Допреди десетина години бях симпатизант на СДС. Не мога да понасям т.нар.президент, откровени простаци като Трактора и Янето и поръчкови журналисти като Патрашкова и Яворчо Дачков (Дачков не е журналист, завършил е Богословие). Лошо впечатление на човек, опитващ се да надскочи ръста си, ми прави М.Димитров

601

Mery

преди 13 години

Съдържанието на първия запис със СРС ми беше интересно. След това, като гледах мазното лице на Богослова и строгата физиономия на Патрашкова,цялата тази история бързо ми омръзна.Понеже чета е-медии, вече виждам,че на много хора тази сага омръзна и журналистите полагат неимоверни усилия да подгреят интереса към нея. Не би!

600

кака

преди 13 години

605, ние отдавна сме "другата България".Ако за нас/и за фр.лаборатория, и за ЕСможе би/ експертизата е факт, то за Тях не е- т.е не са си я написали.Ако за нас е очевадно, че има престъпление /по служба/ и скандално поведение, за тях е махленска крамола-няма записи и Прокуратурата мълчи....и така до края на демокрацията, ако не се осъзнаем,че сме МНОЗИНСТВО