362

читател

преди 13 години

Сега през 1989 започна т. нар. "мирен преход" - мирно ограбване на българите от КГБ чрез подставените им послушници от ДС. ***, както самите те казват "с кръв са взели властта и без кръв няма да я дадат". Щом червените *** пускат в публичното пространство тези записи, значи преди това просто не са успяли да шантажират Бойко с тях. Иначе нямаше да ги оповестят и щяха да си го контролират.

361

читател

преди 13 години

Преди 70 години великия български цар Борис III спаси България да не бъде прегазена от фашистите. Като прие да станем съюзници на Германия той спаси стотици хиляди българи от изтребление. След това чрез тайната полиция на Газдов създаде т. нар. "партизанско движение" за да има предтекст пред Хитлер да не изпраща български войници на източния фронт и пак спаси стотици хиляди от гибел. Това спасение обаче струваше после н а България милиарди златни лева. Кое е по-ценно - живота, или парите?

360

Нони

преди 13 години

За всеки нормален човек от самото начало беше ясно ,че записите са автентични.Лошото е,че у нас нормалните стават все по-малко.Затова още дълго ще си патим,щом позволяваме едни *** да ни правят нас на такива.

359

do 372

преди 13 години

8.30 След като олизаха г*за на Доган,направиха *** на Яне, нежно цункаха Станишев по чело и смениха памперса на царя ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ отново са тук

358

Анонимен

преди 13 години

За това ще тънем в блатото,защото сами си го създаваме.Цената на хляба гони 1.50,100 000 нови безработни,фалирали фирми,доплащане в здравеопазването,намаляване на малката кошница с 27%,замразяване на пенсии,окрадени 2 млрд от осигуровки,още 2 млрд от акцизи....Това е бойковото управление.Сега се видя защо е така,той покровителства контрабандата и големите бизнесмени,кадровата му политика е на принципа"момчето,дето рита с мен",а вие го защитавате.За това ще сме в блатото,заради *** като вас

357

Анонимен

преди 13 години

8:30 Събота. Герберстията застъпва на смяна!

356

читател

преди 13 години

Дори да е истински, какво от това?!! И най-простите знаят, че една информация е ценна тогава, когато се пази и не се оповестява публично. Щом вече оповестиха тези записи, значи че Бойко не се е поддал на натиска и изнудването преди това. Евала на Бойко!!!

355

луд диди

преди 13 години

Ауууууууу голям грях ,автентични били, и са шо ке праим ....ке фаштаме гората или партизанско движение.Ама ятаците измреа или са с бастуни и памперси ,кой ке не рани????

354

Mickey

преди 13 години

Съжалявам, че съм гадна червена бабичка,*** на Станишев,ибрик на Доган.Не ми платиха за днешното плюене и затова ви разкривам това.Простете ми!Знам че ще горя в Ада!

353

Анонимен

преди 13 години

"Ха ха ха автентичен бил голям смях. И как пък един от тези записи не се получи в някоя сериозна медия - всичките в "медия" при Патрашкова, те май мислят народа за *** :)"За народа не знам, ама ти на такъв мязаш!Кой от Бойкоблизачите щеше да пусне тия записи, без изричното одобрение на кандидат-бащицата (неуспял)?Естествено е да бъдат изпратени на медия, която е критично настроена към правителството!

352

Mickey

преди 13 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че по форумите вече рядко можете да срещнете фенове на ГЕРБ ! Тези дето са гласували за комуниста Мутра сега са увесили носове и се скатават в миша дупка! Тези "масови" многоникови ГЕРБаджийски атаки по форумите, са от един/двама дежурни на смени! ХИЧ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ НАРОДА Е СЛЯП!!!!!

351

Mickey

преди 13 години

Do 365 "Пак партенка" Aбе *** , ти и тук ли плескаш тъпните си бе! Нямали на английски! Малко му било местецето!(?) Не знаели български :))) Hапълно завършен *** милиционер!Сега ни кажи и , че си "син", "десен" и "демократ" и цирка ще пълен:)))

350

Пак партенка....

преди 13 години

Понеже някои чичкови червенотиквеничковчета все още се напъват да се пишат много осведомени, ето им сайта на елитната френска лаборатория Липсадон: *. Трета година не могат да си пуснат страницата на английски. За общо сведение лабораторията се намира в китното селце Laudun-l'Ardoise с 5 388 жители, на има-нема 550 км на юг от Париж, в департамента Гар. Най-близкия голям град е Ним. Който не верва, има Интернет.

349

Стар изборджия

преди 13 години

Среща с избиратели. Кандидатът за депутат държи реч:- Ние, нашата партия, ще направим така, че всички да бъдат богати!Избирателите се вълнуват.- А какво ще стане с бедните?Кандидатът се изнервя от въпроса.- Какво, какво... Ще изпукате!

348

Анонимен

преди 13 години

Ха ха ха автентичен бил голям смях. И как пък един от тези записи не се получи в някоя сериозна медия - всичките в "медия" при Патрашкова, те май мислят народа за *** :))))))))))))))))))))

347

Анонимен

преди 13 години

ТИЯ ВЕЧЕ СИ ПРИЗНАВАТ КОИ РАЗГОВОРИ НЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ ! ИСКАМЕ ДА ЧУЕМ И ОСТАНАЛИТЕ АУДИОФАЙЛОВЕ ! АМА НЕ ИМ ОТЪРВА !

346

Анонимен

преди 13 години

Ще пия две бири Каменица, та да се пукат тези който, мразят Бойко и България по идеологически причини и наи-вече за това, че им спря кранчето.

345

Анонимен

преди 13 години

че записът е автентичен си беше ясно - въппросът е СЕГА КВО ПРАВИМ? Бойко? кво правим, г-н премиер?---------------------Е, кво правим? Заради това, че се е обадил за някакъв товарач на летището искаш да ти направи кефа да си подаде оставката ли? :))) Как си го представяш това?

344

е и

преди 13 години

ДО 357 ,ей шлякатарник.аз съм и ще гласувам за АТАКА.ама вие сте прости селски тарикати,като ви е**ха отзад Станишев и Доган вие се усмихвахте

343

Боцко

преди 13 години

До вчера ревааме че винетките залудо,са ревеме срещу магистралите.От друга страна,магистрали,добре.Ама,не е ли редно да се погледнат и останалите пътища?Изглеждаме,все едно сме бамбардирани до вчера! Шаш!