105

БЕСЕН БЪЛГАРИН

преди 13 години

А АЗ КАТО ИСКАМ ДА СТРОЯ В МОЯ СИ ИМОТ, ЗА КОЙТО СЪМ БРОИЛ ПАРИ, ЗА КОЙТО ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ,МИ ИСКАТ ПЛАНОВЕ, СЪГЛАСУВАТЕЛНИ ИСТОРИИ И Т.Н.,ТОЕСТ, АЗ ДАЖЕ ДА СТРОЯ С МОИТЕ ПАРИ ЗА 40 000ЛВ СТРОЕЖ ДАВАМ ОЩЕ 20 000 ЗА ДОКУМЕНТИ, А Г-Н РОМ ПОЛУЧАВА ЗЕМЯ, МАТЕРИАЛИ..... АМИ РАБОТНИЦИ ЩЕ МУ ПРАТИТЕ ЛИ? А НА НЕГО 20ЛИТРА РАКИЯ И 20 КУТИИ ЦИГАРИ ДА СЛЕДИ "БАЧКАТОРИТЕ".СРАМ !!!!

104

възмутен гражданин

преди 13 години

Тези безмозъчни същества ще продължат да са такива докато свят светува.Каквото и да им давате, никога няма да се оправят.Без хляб може да се живее един месец, без вода една седмица, без въздух една минута, но без мозък - един живот.

103

Анонимен

преди 13 години

Европа дава пари за *** не за друго, а за да ги задържи в България и по този начин да я затрие.Вие как си представяте *** да замръкне в къща, в която има меден кабел.Как не се разбра, че тези хора няма как да се интегрират.Аз мисля, че европейците много добре го знаят, но нарочно наливат пари за тях.В този смисъл, всички други са дискриминирани, нима няма българи или турци, които живеят зле, къщите им падат, защото са стари и нямат пари да ги ремонтират.Налива се вода в каца без дъно.

102

Аман бе!

преди 13 години

Що един път не дадат и на българите нещо! Аман от тая *** *** и от тия дето им дават!

101

Анонимен

преди 13 години

Европа им дава помощи и по този начин затрива "държавата "България,защото *** раждат по 2 пъти на година!А българките за цял живот 1 път.

100

miselm

преди 13 години

*** СА *** И БАЩАТИ ЧЕ СА НАПРАВИЛИ ТАКЪВ СЛЯП *** КАТО ТЕБ КОЙТО НЕВИЖДА РЕАЛНОСТА ЕЛА В СЛИВЕН ДА ВИДИШ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ

99

сентимент

преди 13 години

Сега няма пари за пенсии и здраве,а какво ще стане след 10-15 години?Циг...н работа не хваща,осигуровки не плаща,за данъци пита-какво е това,яде ли се?Единствения отговор е-пенсии и здравеопазване само за ц...и,а българи и останали които все още работят,когато вече не могат да са полезни за "държавата",по един чук в главата или инжекция и в гробищата.Братя роми,пазете българите,те ви хранят,вас и вашите ромчета!Няма ли българи,трябва да ходите в европа,а там не ви искат.

98

Анонимен

преди 13 години

Преди 7-8 години раздадоха на ромите енергоспестяващи лампи .Да палщали по малко ток .Е ВСИЧКО беше разпродадено ,И с тези къщи ще е същото.

97

razbira4

преди 13 години

На против Хитлер е започнал да им трие чиповете в газовите камери и който излезне му записват новата информация

96

сентимент

преди 13 години

Далече си от реалността,имам всекидневен поглед върху живота на ***.ТОЯ МОДЕЛ ВЕЧЕ Е ПРОБВАН,дадоха им материали ,направиха си къщурки на общинска земя,противозаконно,но за тях не е,само за останалите има закони.Къще с две стаички 3х3м,в салончето живее коня,във всяка стая живеят по 10-15 ***,жените от 12 до 45 години са постоянно бременни."Ползата" за 15 години е че от 5 души станаха 30,като ги "подпомага"държавата,от 1 милион след 10 години ще станат 5 милиона,кой ще ги храни?

95

АЛАГЕН

преди 13 години

До 80 защо не вземеш да прибереш някой от тях.И СИГУРНО ЩЕ СПИШ СПОКОЙНО,А?

94

Анонимен

преди 13 години

Да сте видели покрай копторите им два корена домати засадени???Научете ги първо да работят после ги учете /какво представлява електричеството например/...Не може да зацапват големи парчета земя и да се прехранват от чуждият труд.Не са богопомазани!Никой не е искал да изкове пироните за Христос - само един ***...За това са белязани да миришат и да си изкупват греховете!

93

Мангалите - вън!

преди 13 години

Европа дава кинти за къщи, за да си ги държим и отглеждаме тук, а не да ходят да тарашат джобовете на "баш" европейците. А е ясно какво ще стане - материалите ще бъдат продадени и пак ще реват колко са бедни. Я се огледайте! На всеки коптор - сателитка. *** с по 2 GSM-а. Ай сиктир м**гали!

92

Анонимен

преди 13 години

Когато им дадете пари за къщи,да дадете и на мене!!!Защото по банго Васил като са ми разбили абсолютно всички врати и на двата етажа и на мазето и са ме обрали тотално,и са изрязали кабелите на всички уреди електрически ,които не са могли да натоварят в каруцата сега аз приличам на тях...За това искам и част от техните пари да си оправя къщата!!!Защото от МВР-то ми казват :- Даже и да ги съдиш,те са голи ***...Няма какво да им вземеш.За това искам и АЗ!

91

аааааааааааа

преди 13 години

Добра новина , но и е нужна малка корекция - да си построят къщите в Индия .Даже ще направя дарение !

90

Анонимен

преди 13 години

Пак от кашони ще си ги построят а тухлите ще ги разпродадат.. Поредна безсмислена инициатива. По-добре ги накарайте да работят и да учат , а не само да крадат.

89

do 87

преди 13 години

Onzi 4ovek prosto nqma kasmet da se e rodil ***.Za nego 6te osigurqt samo 3 meseca pokriv nad glavata.

88

Анонимен

преди 13 години

Явно на нашите управници няма да им светне,че е въпрос на манталитет и съзнание.При *** няма мисловна еволюция от както са дошли по нашите земи!Каквото и да им дадат,каквото и да им осигурят, *** ще си продължат така както карат от както са се пръкнали на земята! Промяна на чипа в главите им трябва на гнусните ***,а това е невъзможно!

87

Анонимен

преди 13 години

Корекция в Пловдив

86

Анонимен

преди 13 години

Онзи мъж къде живее на спирка в Бургас, на него ще му дадат ли да си построи къща, защото както четох , той за това си мечтаеше човека - за покрив над главата?!!!!