281

RedmoonZ

преди 13 години

На Трактора имам да му кажа 3 неща:1. Прав си, че използват трик да говорят за това откъде идват записите, вместо какво съдържат.2. Ти не си в позиция да правиш този извод, защото си един от участниците в театрото.3. Да ти бера лайката!

280

Калина Илиева

преди 13 години

Чудя се къде ca откраднатите злато, платина и други принадлежности от летище София

279

Фyyyyyy

преди 13 години

Чудя се къде ca откраднатите злато, платина и други принадлежности от летище София

278

до "Честен"

преди 13 години

Честно ли е да обвиняваш когото и да е по една компилация направена с единствената цел да дестабилизира държавата?Това ли е нов морал?А къде е твоя морал, защо мълча когато тримата бандити/феса,короната и петолъчката/ ограбваха държавата?Кой знае каква червена бабичка си и ти...

277

до 288

преди 13 години

то благодарение на такива като теб хората са овце....Ти въобще осмисляш ли това което си написал...ми може би и ти имаш деца и нема да си вечена те,какво ще правят те след теб ?...когато си идеш 1 ден от този свят....?"не дай-боже,сляпо да прогледне"е казал писателят отпреди 100г.

276

Анонимен

преди 13 години

Дискредитацията на лицата от политическия ни живот е метод на Държавна сигурност. Това продължава до ден днешен. Става въпрос за действията на една върхушка - шепа вече доста възрастни, но много богати хора, които продължават да дърпат конците чрез подставени лица.Въпросът е, че за подставените лица това не вещае нищо добро", споделя мнението си Марков и пояснява: " Ако върнете времето назад, ще видите, че всички "добре облечени бизнесмени", превърнали се в в даден момент в знакови имена, какъвто в момента е и Алексей Петров, вече не са живи. Нима Илия Павлов не беше такава фигура? Или Емил Кюлев?

275

за 289

преди 13 години

От простотията си патиш :)) ама твоята, не са други криви

274

Анонимен

преди 13 години

dnes.bg/mish-mash/2011/01/27/plyhove-na-dauning-striit-10-zalagat-kapani.109875

273

W

преди 13 години

Аз не мога да разбера дали има по *** човек от Б.Б. и тоя да ни управлява, питам се как е възможно това.

272

До Барета

преди 13 години

Абе, Барета, на вас не ви ли забраняват да пишете по форумите ? Или ви плащат за това? Нали ако Трактора върне заграбеното посредством служебното си положение, нали и слвед това ще трябва бате ти Бойко пишман каратиста да връща половин България бе!!!! Хахахаха...ей това баретите всичките трябва да сте на хапчета, нещо ви става от много бой по главата.

271

Анонимен

преди 13 години

Симено Методиев, ти или си ненормален, или си на хранилка на ГЕРБ!!! Престани с тая патетична страст !!! Не си на комсомолско или на БКП - партийно събрание!

270

Честен

преди 13 години

Абе, какъвто ще да е тоя Трактор, да не би да говори лъжи ? Изобщо как може никой да не обръща внимание именно на съдържанието на тия СРС-та, а не на процедурата...Нали, вие, гербери, се обявихте заедно с Вожда ви против тия управленски трикове? Нали за нов морал се говореше? Ако няма нов морал за какво са ни нови и нови партийци, които да хрантутим ??? Това е въпросът!!!

269

Strajevi

преди 13 години

Поредната *** милиционерска муцуна е другаря ***!

268

Анонимен

преди 13 години

Ако СРС-тата са по-малко,това не означава автоматично,че няма да се изнасят.Просто трябва персонала два пъти в годината да се слага на полиграфа,както се прави в америка

267

Анонимен

преди 13 години

Трактора,скрит собственик на вес.Галерия.Със *** Я.Дачков.Патрашкова и гея депутат Я.Янев.

266

чудо/чудоооо

преди 13 години

Абе това чудо СРС-то не е ли класифицирана информация?Та някое си ченге ще го изнася като форма на протест.*** *** та работа.И тоя се гласи за президент,ми представете си какво ще стане недайси боже ако се докопа до властта големият трактор.

265

Анонимен

преди 13 години

Този след 7 секунди го разбираш, че не е читав. Ако не се издуха от България, по някое време най-вероятно, ще лежи на топло.

264

bo

преди 13 години

RAZUMNITE SA S "GERB", PROSTOTIJATA I INTERES4IITE S "DRUGARITE" OT ABV, BSP I PRO4IE...ELEMENTARNO!!!!

263

Анонимен

преди 13 години

Бойко никога не е бил каратист. Но за сметка на това пък има много снимки с кимоното и с медалите на Алексей.

262

Симеон Методиев

преди 13 години

След година и половина подслушване на управлението най-силните компромати за правителството на Бойко Борисов се оказаха: 1. спирането на проверка на мижава бирена фабрика след натиск от президента Първанов, и2. връщане на дребен митнически чиновник на предишното му място. Щом подслушвачите не успяха да сглобят разговор за по-големи далавери, ясно е:НАРОДЕ, ИМАМЕ СТРАХОТНО ПРАВИТЕЛСТВО!Най-опасната и подла опозиция - тази без лице и без глас, ни даде силни доказателства за това!