61

селянин

преди 13 години

Костов,между другото е много УМЕН!!!Като е толкова крадлив,измамник ит.н.-що досега никое правителство не го осъди-даже и не е разследван насериозно.Просто е-всички са от набеден икономист и политик нагоре! Жална ни майка на нас обикновенните хора.

60

амброаз

преди 13 години

Истината за пазарната икономика е друга,т.е. пазара определя цената и никакво спасяване на часния бизнес.Да фалират за да се научат да не си играят игрички.А ББ-то е гола вода и ЯРЪК представител на неолибералната олигархия, т.е. това което донесе Мавъра от САЩ,за да го докарат на власт,сега още плащаме цената, а целият свят се бори срещу власта на монополите.

59

Рот фронт

преди 13 години

Тоя пак се обажда............... беше хубаво кога млъкна.Сега един ликвидационен съвет да им сложи............той ги разбиратес работи.

58

селянин

преди 13 години

А не!!!Стига с тая политика-зададат се избори всички политици реват- сваляйте цената на пшеницата,зер народът ще яде скъп хляб!Минат изборите,намират начин да се оправдаят зависоката цена на хляба.Като свалят цената на рек.2011-ще върнат ли хляба на 80ст....Писна ми от това все селянинът да го прекарват-единственният работещ отрасъл в нашата мила татковина!Не съм голям арендатор-работя само моята си земя!Така,че квичете там разни калпаци софиянци!

57

Анонимен

преди 13 години

Абе мишоци,зърнената криза през 96 беше с премиер Жан Виденов,Костов беше премиер 97-2001 година и по негово време нямаше никакви кризи,освен че *** получиха нервни кризи...а хлябйт не трябва да бъде оставен само на пазара при гладна държава като нашата..чели недочели за пазарните принципи ,че и акъл отивате да давате..и то на Иван Костов..

56

Дедо Гаджа

преди 13 години

Какво друго да очакваш от човек, строшил шпага за "Политикономия на социализма"!Другарю Костов, много си зле с "Политикономията на пазарната икономика"!

55

Анонимен

преди 13 години

какво е пазарът. Стихия, която "решава" организирано чрез тези които имат парите да купят всички нас с дребните суми коя суровина да поевтинее и коя да поскъпне. Така понятието "бизнес" намира своето отрицание и обезсмисляне от самия пазар. В случая правителството спокойно може да остови спекулантите да складират зърното и да претърпят загуби, когато поевтинее. Просто пазарната конюктура сега е такава, че ще загубят доста.

54

Анонимен

преди 13 години

Костов трудно ще организира повторно зърнената криза от 96 година, поради това втори път и няма да дойде на власт. Всичките му истерични разнопосочни "съвети" са свързани с изключителното му медиелюбие и властолюбие. А помните ли как си "мълча" като загуби изборите като н.....н две години. Защото хората не го искаха никакъв. И какви са тез негови апологети. Царистите не са толкоз сервилни.

53

Анонимен

преди 13 години

Костов ми е най-отвратителния политик. Но в случая е прав. Спрете да мислите, че дясната политика изключва всякакви мерки за стабилизация на икономиката. Модерното дясно по света не е това, което се нарича пазарен фундаментализъм и доведе до световната криза. Това дясно, фундаменталистичното се подкрепя само от спекулативния капитал, който не създава работни места, не прави бизнес, а само сделки, като Сорос. И именно този капитал доведе до кризата. Само простаци вече са фундаменталисти.

52

Рот фронт

преди 13 години

Гласуваш за БСП получаваш Костов...............честито седесари.

51

БГА БАЛКАН за 1 лев

преди 13 години

УЖАС!Десни политиципредлагатлеви методиКакво стана спазара определя цената!АААААААЗАЩО мечтаете за леви меркиаискате да ви управляват десни!ПАЗАРА той е определящКойто не скача да яде пасти!ВЕРВАЙТЕ ми скъпи скачащи братя!

50

манго-алафрангата

преди 13 години

Ще се "оправите" и вие,спокооо!Да не мислите,че на нас тук ни е много лесно и ние си имаме проблеми!Е сега напр.на мен от Job Center /бюрото по труда/ми отлагат безплатната почивка /Urlaub/,която се полага на семейството ми веднъж годишно,и ме пращат да уча - интеграционен езиков курс /Sprachausbildung/,и така няма да можем да отидем на зимна ваканция,но пък лятото ще компенсираме в Палма де Майорка.Така,че и тук си имаме проблеми,да не мислите,че тук ни постилат златно килимче!

49

darcas

преди 13 години

Външния дълг на България към 2010 е 36 милиарда долара. Това защо нито една медия никъде не го публикува?

48

Tina

преди 13 години

Ролята на правителството е да защити потребителя, а не производителите.Ако за това предложение не послушат Костов, управляващите рискуват всичко.Хлябът е по-голям от всички, дори и от Правителството.А някои много успешно го използват за манипулации.Поне веднъж послушайте Костов! Достатъчно умен е.

47

Васко

преди 13 години

Искаме евтин хлян ,не пастите на Цветелина .

46

до 47

преди 13 години

Мен такива дето са сядали на празна маса - не ми ги хвали и от тях акъл и наклон не искам..

45

до 39

преди 13 години

Говоря за 97-2000Тогава пари имах само ако си ги изкарах.. а това беше възможно, за разлика от преди това.. пари имаш само ако не си изхарчил старите

44

Анонимен

преди 13 години

В МОМЕНТА ДОЛАРА СЕ СРИНА,АМА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ОСТАНАХА СЪЩИТЕ.ОЧЕВИДНО БОЙКО РАБОТИ ЗА ГОЛЕМИТЕ ОЛИГАРСИ,ИНАЧЕ ДОСЕГА ДА СЕ БЕШЕ НАМЕСИЛ.

43

Анонимен

преди 13 години

*** ***,хлябът е винаги "ляв" , защото той е препитанието на болшинството от хората! Пасти ли да ядат?!

42

vanzan

преди 13 години

ПолитикаДесните предлагат лява политика за хляба........ало медията вземете се връце бре!! Да не би десните да мислят само за ужеличение на всичко!!б Вьемете и прочетет какво е дясно и какво ляво ...*** недни !!