123

Милен

преди 13 години

Радваме се, радваме се, дано обаче да влезе и да ги излежи. Че и Топлото е осъден отдавна даже, ама го глдах да се разхожда на скоро по центъра на София.

122

Анонимен

преди 13 години

До изборите всички червени крадци ще влязат в затвора Пак ще гласуваме за ГЕРБ

121

Анонимен

преди 13 години

Да излезе Станишев и да каже нещо за присъдата

120

boby

преди 13 години

Кеф!

119

Шишу

преди 13 години

Ето това е новина !! Малко е 9 г. но от сърце. Голям *** малка присъда!! Всички хора много се радваме! Ако беше сега към БСП щеше да отърве кожляка уви.....

118

vlady

преди 13 години

Браво на големия български икономист доц. Ал.Томов за създадените от него две фундаментални икономически теории - социалдемократическа икономика и теория на ширпотребата. Освен постиженията си като теоретик Томов приложи успешно теориите си и в практиката - ЦСКА и Кремиковци.

117

Анонимен

преди 13 години

Е така се прави.Вадете СРС-та, колкото си искате,но Сашо и Мургина поведоха хорото

116

Един

преди 13 години

Един е Сашо Томов - Ликви и ГА (Георги Атанасов) е неговия пророк!

115

Анонимен

преди 13 години

мазна мутро,нали 15 год.щяха да ти дават.

114

Анонимен

преди 13 години

''Томов и останалите подсъдими бяха обвинени за длъжностно присвояване на 3,5 млн. евро от футболния клуб ЦСКА и за присвоявания от Кремиковци на обща стойност 29 милиона лева.''Добре де 9 години а онази Мургина за милиард 4 години.Нещо не се връзва с тези наказания.Или са преправили песента:''За милиарди няма закони за милиони няма прошка"???

113

JCPenney

преди 13 години

Браво!Това трябваше да стане отдавна,но все пак браво!!!Това е успех за българския съд и за истината и справедливостта!Поздравления господа съдии!

112

ZXC

преди 13 години

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОБАВИ!

111

ZXC

преди 13 години

Милионите няма да бъдат върнати!Или по точно ще бъдат върнати някакви пари колкото да се замаже полжението.А тези 9 години след 15 дни ще бъдат намалени с поне 6 и ще бъде осъден на 3 условно + глоба!Извод:И в държави от 3-тия свят законодателството е по добро!А Томов остава милионер и случея ще бъде забравен и така г-н Томов ще си харчи парите някъде по света блаженно,блаженно в остатъка на дните си!

110

ДЖАБА

преди 13 години

Този е изнесъл парите в чужбина. Тука ще си плати и няма да лежи и ден в затвора . Такива като него не лежат в затвора а лежат по плажовете на екзотични острови . А този може да има и хотели по разни офшорни зони като Сейшели и др. подобни .

109

ЩО НЕ КРАДОХ И АЗ

преди 13 години

Как няма да се иска оставката на правителството.Нали идват на ред: първо по- малкия крадец Н. Цонев, а после по- големия, тази КОЯТО ЛАПНА 17милиона за ремонта на една никаква сграда другарката МАСЛАРОВА.То и името и бе .Жалко че за сега другарката ЕМЕЛ ЕПТЕМ КРАДЕМ КОЯТО РАЗДАДЕ 250милиона на НАШИ ХОРА Я НЯМА В БЮЛЕТИНА

108

Българин

преди 13 години

Слава богу съм юрист и мене управляващите не могат да ме излъжат че променят нещата - никъде няма една буква написана дали ще върне милионите които е прибрал. Никъде не пише че тия пари сега ще си ги вземат обратно, ще му конфискуват имотите и ще ги влеят в държавния бюджет. Иначе за да плащам за заплати на съдии и прокурори, и кво ми е той да е в затвора, само да се увеличава *** сред затворниците.Егати и управление, егати и ефективни мерки срещу измамите и корупцията.

107

ДЖАБА

преди 13 години

САМИЯ ДЯВОЛ В ЧОВЕШКА КОЖА

106

Анонимен

преди 13 години

Ако присвоят всичкото му имущесто - движимо и недвижимо, ще се върнат, даже ще останат

105

ринго

преди 13 години

тоя пък *** къде се пъне за избори не си вижда смешната мутра.Хайде Лупи марш в колибката в Софийски централен или в Бобов дол да ти напукат еврокаплите.Ако можеше още дузина такива да ги приберат на топло щяхме да ръкопляскаме на съдиите но уви..

104

Мърто

преди 13 години

9 ГОДИНИ СА СИ ГОДИНИ, ОСОБЕННО НА НЕГОВАТА ВЪЗРАСТ. НО... МИЛИОНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЛИ ВЪЗТАНОВЕНИ?!? И ТОВА СА СИ МНОГО ПАРИ!!!