247

родна простащина ?

преди 13 години

Нищо подобно няма . Или може би имаше в устата на говорещия.... ако не беше говорил просташки нямаше да се получи това,така че той си е предизвикал реакцията.Но изглежда трябваше да се му се случи нещо повече та да знае за друг път а и други които плямпат като него и те да зная какво може да им се случи.То това беше единствената нормална и правилна реакция която можеше да се случи.

246

МОНАРХИСТ

преди 13 години

ТОВА НЕ СА ХОРА (простотия до шия) ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СВЕДЕ ДО 72 ДЕПУТАТА Н.С и ДА СЕ ПОЛОЖИ ИЗПИТ ПО КУЛТУРА НА ПОВЕДЕНИЕ И МОРАЛ !!!НЕГРАМОТНИ И ПОЛУГРАМОТНИ ДА НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАСУВАНЕ !

245

Анонимен

преди 13 години

да, брато, прав си! за мен се очертава терминал 2, че е презатлантически, вероятно началото на идната година. спасявайте се, кой как може!

244

noone

преди 13 години

Има само 2 изхода ... терминал 1 и терминал 2

243

Анонимен

преди 13 години

Какви са тия глупости - в чуждите парламенти се биели, това било нищо? Ако в чуждите парламенти си ядат ла*ната, с извинение, това значи ли, че е нормално и ние да го правим? Тази постъпка е изключително просташка, по всички морални норми.

242

Анонимен

преди 13 години

Хахаха ама този вярно с бързи реакции.. Направо както когато замериха Бушмена с обувки

241

Анонимен

преди 13 години

E, не, честно - няма такава реакция :))) Тоя е готов ***-нинджа.

240

Анонимен

преди 13 години

Моля да не пишете Б.Б. това е запазена марка на Буги Барабата!!!

239

Следовател

преди 13 години

Да, простащина е , но този път не е напълно българска ! Моля, проверете дали е българин лицето Емил Василев ! Проверява се лесно - по имената на родители, баби и дядовци...РЗС е втората партия на етническа основа !!! Може членовете й да са БГ граждани, но голяма част от тях НЕ СА етнически българи ! Затова и не им пука, че с поведениети си маскарят българския парламент.

238

Нормален

преди 13 години

Какъвто народа, такива му и депутатите - чалгаджии и простаци ! Нормалните хора в БГ-то постепенно се изнизват през летище София. Няма оправия в тази ***.

237

Анонимен

преди 13 години

Много ни е интелигентна "простащината" в други парламенти яко се млатат нашите са като детска градина.Ей това журналистите сте .... майката,само провокация и манипулация и отдолу "простолюдието"се плюнчи "си е....ло фестивало"

236

до 253

преди 13 години

Напълно съм съгласен

235

dedo

преди 13 години

Е какво друго може да се очаква от партия, чийто лидер (до колкото Яне не може да е лидер на нищо) е:-) създател на единицата на идиотизъм - 1 Ян;-) означаван не без прилика с м-р. Бийн - герой от комедийни филми. Янето се справя отлично и с двете определение за себе си...

234

!!

преди 13 години

Хей хора, това не е резил ! Когато подобно нещо се случва означава че не всичко е изгубено.Не всичко е безразлично. Границата между безразличие и овчедушие е много тясна Ако има борба ще има и победа. Насам или натам нещо трябва да са размърда

233

Анонимен

преди 13 години

Гладна стачка заради продажба на гласове?! Този ако види какво е ставало в родния град на Яне Янев - Сандански и как са купували гласове от РЗС там, не гладна стачка, а сепуку трябва да си направи.

232

Анонимен

преди 13 години

Такива *** нямат място в парламента. Аз не плащам заплатата на разни ***, които заливат други хора с вода. Този ненормалник всеки месец получава заплата от нашите данъци. Явно му липсва умствена възможност за други изразни средства. Ако във фирмата, в която работя го направя това на колега ще ме уволнят. Това трябва да се случи и с този ***.

231

Анонимен

преди 13 години

Абе у корейскиот парламент к'ви кютеци ставааааат,тез за една чаша бистра водица се занасят.Мат'ряла се кефи,к'во толкоз

230

СРАМ

преди 13 години

КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ЕЛЕМЕНТАРНИ ДЕПУТАТИ КАТО ВЕЛИКОВ - СЛУШАХ И ВАСИЛЕВ КОЙТО НЯМАШЕ ЛИСТЧЕ В РЪЦЕТЕ СИ И ГОВОРЕШ МНОГО КОМПЕТЕНТНО И МИ СЕ ВИДЯ МНОГО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК ЗА ДА ИЗЛЕЕ ЧАШАТА ЗНАЧИ Е ПРЕЛЯЛА СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ НЕ ГО ПООКЪПА ТОЗИ ГЛУПАВ ДЕПУТАТ ВАСИЛЕВ

229

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям изцяло позицията на Диана Цветкова/горе в ляво/!

228

на живо !

преди 13 години

Хайде , какво толкова е станало ? Срам който ни разсмива си е чист смях. Всеки ден си имаме ново безплатно театрално представление на живо !От днес си мисля коя ли ще да е утрешната постановка