26

Анонимен

преди 13 години

barozo e edna goliama shushumiga po-goliama i ot onia drugia rompopuy ....zad tiah ima drugi tezi sa za vitrinata samo

25

Анонимен

преди 13 години

А кой отговаря за нашите гранични пунктове? Защо все още в окайно състояние: с течове и оголени кабели? А и подготовката на инспекторите ...? Что така??? Материала ли е кофти или няма кой да въведе ред по границите?

24

dali

преди 13 години

kogato faktite govoryat i Barozu milci !

23

мадафака

преди 13 години

Много ясно. Как ще ни приемат, като контрабандата е държавна политика в момента.

22

Objasnenie

преди 13 години

Barroso ne se imteresuva veche ot Balgarija...sigurno si e nameril nova metresa ot druga dargava !!!!

21

тук

преди 13 години

у нас всеки който дойде на влас дрънка глупости колко е велик и прочие, но там реалностите са други, там пожарникарски хитреци не минават, и глупостите от рода за дедо му, и как станал комунисче на млади годинки също, баламите си остават тук

20

Анонимен

преди 13 години

Ако управляващите махнат чадъра над котрабандата по митниците, още утре влизаме в Шенген , ама пуста далавера за това ли дойдоха на власт.

19

кики

преди 13 години

Мисля, че 7 е напълно прав! ШенгенЪт ще го гледаме на картинка! Защото сме известни с - ромските набези- протитутките- нелегалната търговия- корумпираната власт - слабата икономика- лошо здравеопазване и още купнеща, които нормалните държави не харесват!

18

Елементарно Уотсън

преди 13 години

Много просто - в Европа не обичат нито мутрите, нито милиционерите.

17

Експертизата

преди 13 години

Чудя се как още от ЕС не са натиснали Боко да си подаде оставката заради грандиозния скандал със СРС-тата.Вероятно и те чакат да излязат прословутите експертизи, които неизвестно защо се бавят .... :)

16

Анонимен

преди 13 години

До 04 ти си бил и в 3те страни и говориш от позицията на човек видял и пипнал ? *** ... Голямата криза в Португалия *** и виж как живеят хората, да не говорим за Франция .... аман от заучени фрази ... как ви плащат ? на пост или на буква ?

15

Анонимен

преди 13 години

Човека е разбрал истината за БГ-управлението! Никой не иска държава, която става все по-корумпирана и в която премиер лобира за бизнеси!

14

кака

преди 13 години

А ми да, Барозу иска първо да чуе нечуваните ГЕЙСЕРЕсета...кой,защо и как и т.н....та покрай него и ние да поразберем нещо за ГРЕБМАФските потайности

13

ghtfgyjh

преди 13 години

Е какво да каже човека, ние сме просто най - големите шутове в ЕУ, да не кажа Европа.нищо, ние ще го накачим със СРСета и сами ще разберем. Пък после може да му ги пращаме по пощата, да им се радва.После анонимно по пощата.

12

Анонимен

преди 13 години

е какво да ви каже.нали други ви казаха,че няма да стане.що напирате

11

бай, бай

преди 13 години

Ми к'во да каже човета Барозо, че ще вкара в Шенген държава на която министър - председателя прави чадър над фирми и то по телефона, без да се притеснява от подслушване...

10

Анонимен

преди 13 години

mnogo sme zle.

9

do 4

преди 13 години

Даааа всички в ЕС зле само ние и Германия цъфтип.Малиии колко си ограничесн,типичен гербаджия.

8

Dios

преди 13 години

do 4 ...Германия е стабилна и непоколебима във всяко едно отношение, но там комините пушат, хората работят, но и получават добри заплати, за да живеят спокойно. priatel... nai-vajnoto... v GERMANIA NIAMA KOMUNISTI ,KOITO SPJVAT PROGRESA...TE SA GO RAZBRALI MNOOOOOOGO OTDAVNA...

7

Даскалов

преди 13 години

Ясно е казано: категорични резултати в борбата с организираната престъпност и корупцията - у нас ги НЯМА!На германците не им минават шикалкавения и ама другите преди нас ...Докато фалшивата съдебна система е в този вид и не само тя,ще сме вечните аутсайдери във всичко!