15

Анонимен

преди 13 години

Гоце е продажник,винаги гледа да навреди на държавата.

14

Анонимен

преди 13 години

Долууууууууу бирата! Наблегайте на ракията, щото бира пият само циганете и смотаните европейци.

13

човек

преди 13 години

Абе хора,не разбрахте ли че цялата работа с този разговор на Бойко е ***.Такива работи никой не ги говори по телефона.Особено пък хората от бизнеса и политиката.

12

Анонимен

преди 13 години

Днес е един хубав ден за България!

11

Анонимен

преди 13 години

Ще ми разправят те на мен ,че сегашния парламент няма нищо общо с народното събрание при социализма !Ай сиктир бе

10

бай Марин

преди 13 години

Ще ме цакат те мен с топла бира !

9

Будист-шестак

преди 13 години

На 27 ноември 2009 г. Леденика АД, собственост на Михаил Михов Бирата, взима кредит от 2 млн. лв. от...СИбанк. В замяна на крупната сума Мишо Бирата залага цялото си търговско предприятие като обезпечение по кредита. Крайният срок на погасяване на сумата е 20 октомври 2014 г. Това си личи от копие на договора между Леденика и СИбанк, което бе получено в редакцията на Галерия.Както е известно, съвсем доскоро акционер и шеф на Надзорния съвет на СИбанк бе не друг, а приятелката на премиерата Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Три месеца след сключването на този договор през ноември 2010 г., лицензът на Мишо Бирата за производство на пенливата течност е отнет заради многобройни акцизни и данъчни нарушения. Целият му бизнес увисва на косъм. Логично, в тази ситауция той не би могъл да изплаща кредита си към банката на Цветелина Бориславова.Това е класически пример за конфликт на интереси. Премиерът натиска шефа на митницата Ваньо Танов да спре проверка в предприятие, което има финансови задължения към банката на жена му!, коментират юристи.Излиза, че семейството на премиера е имало личен интерес бизнес неприятностите на Мишо Бирата да се разминат и той да продължи да произвежда алкохол необезпокояван от държавните органи.

8

УФСЪ

преди 13 години

А какво ще стане ако загубят големите кметства и общински съвети??

7

HAGEN

преди 13 години

Това за уседналоста много ми прилича да кажа на г-н Местан"жената ти няма да е Ширин а Искра Фидосова" защото точно тези хора които не живеят в България могат да ми кажат кой ще бъде президент или премиер.

6

до 5

преди 13 години

Не се радвай!Това сега отива в КС. И там "спорните" текстове ще паднат.*** няма лошо - ти се радвай :)

5

Задочника

преди 13 години

Абе Тиквата е обещал и като е обещал няма да пипа Мишо Бирата ... ми що тогава му отне лиценза ? Щото Дянков не е инструктиран ... лоша организация Борисофффф ...лошо ! А физиономии и ний можем да правим !

4

Анонимен

преди 13 години

Браво! Нещо "читаво" да свършат и в парламента! Само дето 2 години трябваше да е условието не 6 месеца.

3

Анонимен

преди 13 години

...129 народни представители гласуваха против ветото на президента, срещу 50 за и 8 въздържали се....Яаааа, всички "на бойна нога"! Събрали са се баш 187 дупетата.А га гласуваха важните за хората закони бяха даже под кворума. Но сега нали е настанала битката за оцеляване - и всички на тепиха ... :(

2

Анонимен

преди 13 години

Само така ние нямаме президент имаме агент ГОЦЕ

1

Дай две бири и .....

преди 13 години

Но интересно, дори и да замаже гафа, как вече ша каже "При Станишев така беше, при Станишев онака беше", тоя гьот сурат вече си има автоматична затапачка "Дай две бири и музиката да...."