197

Чел книгите му

преди 13 години

Волен е по-българин от всеки, който макар и веднъж в живота си се е оцапал с червената бюлетина..........а вий , вий сте *** ( не по Ботев и без извинение)

196

СС

преди 13 години

Всичките *** по-доло квичете... Това ви остана.

195

Петков

преди 13 години

Запитвали ли сте се кой дърпа конците в България?(За домашен размисъл-интервюто на Лора Крумова с Иво Недялков).Не харесвам Бойко Борисов като политик-наивен,самонадеен и т.н.Но ако наистина иска да направи нещо в тази страна какво ще стане с него?Това ,което се случва в момента-олигархията ще се опита да го смаже.Ще успеели?Това зависи и от нас(надявам се).Ако не вярваме в това ,тогава на къде?

194

Анонимен

преди 13 години

В Атака първоначално имаше някаква идея, но Волен бързо я употреби в лична полза. Сегашното му сервилно поведение е напълно отвратително. Личната му политическа хигиена е толкова слаба, че остава само да целуне публично и *** на Доган.

193

Tina

преди 13 години

Прав си. Какво повече да коментираме?Когато има хора, за които е по-важно благоденствието на собствената им личност, а не на народа, какво повече може да се каже.Те си знаят, че са низши духом създания и предатели.

192

Бачо

преди 13 години

Искам ГЕРБ да паднат от власт,защото са *** и крадци.Вдигнаха 5 пъти цените и нито веднъж заплатите.Бойко и Цецо трябва да бъдат съдени за държавна измяна

191

бг

преди 13 години

Нека всички, които искат правителството на Бойко да падне ясно да кажат: "Искаме служебно правителство на агента Гоце, което за няколко месеца да съсипе държавата така, че после ГЕРБ пак като спечели изборите да не могат да се оправят и страната да потъне в поредната национална катастрофа". Коментирайте моля!

190

ATAKA

преди 13 години

АТАКА-ПОБЕДА! ATAKA+ГЕРБ +ДПСВОЛЕН-ПРЕЗИДЕНТ! може и Бойко Борисов или Ахмед Доган нo Доган е 1 Долу *** от БСП!Долу Гоце-предателя!Долу гадните комунисти!Да живее България!

189

БГ

преди 13 години

Волен Сидеров за пореден път се доказа като най-отговорния български политик. Новото правителство не е идеално, но е в пъти по-добро от предната алчна, крадлива и престъпна пасмина. Нека всички опоненти да ми отговорят на простичкия въпрос: Кой идва на власт ако утре правителството на Бойко утре падне? СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НА ГОЦЕ И НОВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!!

188

Zuio

преди 13 години

Болен е човек на Доганоглу.Засада работи за Деписетууууууу.Но това е краят на турския ибрик Болен Лидеров .

187

до АТАКА !!!!

преди 13 години

Приятелю , ти май скоро не си си пил хапчетата ?

186

ATAKA

преди 13 години

АТАКА-ПОБЕДА! ATAKA+ГЕРБ +ДПСВОЛЕН-ПРЕЗИДЕНТ!Долу *** от БСП!Долу Гоце-предателя!Долу гадните комунисти!Да живее България!

185

Анонимен

преди 13 години

Волен ученичката,познавате ли го.Покрай ББ се опитва малко да си вдигне рейтинга за да влезе и в следващия парламент,ама няма да стане.ученички не искаме Волинчо.

184

Те така

преди 13 години

Болен СИДЕРОВ е прифанал шап!

183

ATAKA

преди 13 години

Всички сте просто едни поплювковци!Някой въобще има ли представа какво става в страната? Какви са болките на народа? Във всеки един град, във всяка една къща какви проблеми има?Направете си едно състезание - за най-големи приказвачи, с 240 първи места и награда за всички - по 100 000 долара и еднопосочен билет за екзотичен остров. Парите ще си заслужават!Държавници?! ХА!!! Червеи!!! ББ, ЦвЦв, ЦЦ, НМ, НК, Калинки-малинки и Сие:Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака... Разлика между демократи и милиционери ! ОСТАВКА СЕГА И НЕЗАБАВНО

182

Емигрант

преди 13 години

Дано комунизмът да си отиде.Лошото е ,че ще си иде само ако от Бруксел наредят.Колко от сегашните депутати не са от БКП,ДКМС,грозна работа

181

cam

преди 13 години

ВОЛЕН Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** В ПОЛИТИКАТА ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕХОТ. ОСТАВАТ МУ ОЩЕ 2 ГОДИНИ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ВИДИМ СИГУРНО

180

БГ

преди 13 години

Волен Сидеров за пореден път се доказа като най-отговорния български политик. Той единствен е в състояние да пренебрегне дребните вътрешнопартийни сметки и да подкрепи на принципна основа новото правителство. То не е идеално, но е в пъти по-добро от предната алчна, крадлива и престъпна пасмина, която без възможност за лапане ще се самоизяде. Пример - разцепването на ДПС. Нека всички опоненти да ми отговорят на простичкия въпрос: Кой идва на власт ако утре правителството на Бойко падне?

179

БГ

преди 13 години

олен Сидеров за пореден пъп се доказа като най-отговорния български политик. Той единствен е в състояние да пренебрегне дребните вътрешнопартийни сметки и да подкрепи на принципна основа новото правителство. То не е идеално, но е в пъти по-добро от предната алчна, крадлива и престъпна пасмина, която без възможност за лапане ще се самоизяде. Пример - разцепването на ДПС. Нека всички опоненти да ми отговорят на простичкия въпрос: Кой идва на власт ако утре правителството на Бойко падне?

178

Анонимен

преди 13 години

parvanov e nai golemia mafiot