141

някой

преди 13 години

До: ФактИзвинявам се много ама никой и нищо не може да ме застави да избера "хомосексуалния начин на живот"!!! Подчертавам - никой и нищо!Много ми е чудно - как така някой ей така - хоп! И се решава да си смени ориентацията??? Това да не ти е религия?

140

Дарина Иванова

преди 13 години

Ето оригиналната статия:telegraph.co.uk/news/uknews/8261705/The-therapist-who-claims-she-can-help-gay-men-go-straight.htmlКойто разбира английски, може да причете за методите й на лечение "Christian biblical framewrok"?!?, както и че тя самата признава, че синът й все още е гей.

139

Анонимен

преди 13 години

Не смеят защото п*****и са им началници

138

Факт

преди 13 години

"Все пак има някои психолози, които споделят възгледите на Лесли Пилкингтън. Според тях всички мъже по начало са хетеросексуални, но някои от тях избират хомосексуалния начин на живот."Има разбира се доста психолози, които не си затварят очите пред истината и не приемат наложеното им от п****ите схващания по въпроса. И в България водещите учени в областта доскоро открито казваха, че *** е болест и е лечима, но вече не смеят..

137

д-р Хаус

преди 13 години

До: dedoИ обратното е вярно - много хомосексуални мъже имат изобилие от тестостерон, но това са така наречените "активни". Както казах, понятието "обратен" е много широко. Хормоните също имат някакво значение, но не такова каквото си го представяш.

136

д-р Хаус

преди 13 години

До: dedoДоколкото ми е известно, няма такива хормони. Това е заблуда, която така се е загнездила в главата ти, че с нищо не можеш да я избиеш. Твой проблем, няма да се опитвам.Но понеже се фиксираш конкретно върху хормоните ще кажа, че много хипогонадни мъже, например такива със Клайнфелтър са хетеросексуални и женени. Разбират че имат проблем едва когато разберат че не могат да имат деца и откриват че са с нисък тестостерон.

135

д-р Хаус

преди 13 години

Доколкото ми е известно, няма такива хормони. Това е заблуда, която така се е загнездила в главата ти, че с нищо не можеш да я избиеш. Твой проблем, няма да се опитвам.Понятието "обратен" е толкова обширно, че все едно да кажеш "мулат".Но понеже се фиксираш конкретно върху хормоните ще кажа, че много хипогонадни мъже, например такива със Клайнфелтър са хетеросексуални и женени. Разбират че имат проблем едва когато разберат че не могат да имат деца и откриват че са с нисък тестостерон.

134

до Хомо

преди 13 години

Ти не се притеснявай бозата не вреди на нормалните хора, на тях им вредят п..тите - нагли и злобни!

133

Анонимен

преди 13 години

Брех!!! Че болшинството от британците са гейове го знаем, но чак пък това ми идва повече... Не стига че са п..ти и *** ама и са нагли мамицата им...

132

MONIKA

преди 13 години

PRABA e PSIHOLOJKATA.

131

dedo

преди 13 години

134, ахаха. Като си толко знаещ, кои хормони тогава им въздействат, за да стават обратни?

130

MONIKA

преди 13 години

PRAVA E tazi psiholojka. PRAVA E, BRAVO ZA SMELOSTTA I.

129

до на ярака ташака

преди 13 години

Това е османлииски похват,упражняван по нашите земи по време на игото

128

Анонимен

преди 13 години

мислиш ли че някой ще ти отговори?На кого му трябваш?Не виждаш ли че хората се опитват да се отърват от тебе и за това си агресивен?

127

dedo

преди 13 години

129, няма такъв филм. Има неразбиране на процесите в човешкото тяло. аз лично съм си избрал доста хубава българка за жена. Въпреки това има някои жени, които ми влияят със силно привличане. Единственото оръжие, което ми остава в този момент е собствената ми психика. В момента, в който си овладея мислите, тялото се успокоява, жената, която силно ми е вляела съвсем до скоро, вече не ми влияе.

126

д-р Хаус

преди 13 години

До: dedoДрън-дрън, та пляс!При недостиг на тестостерон в хипоталамуса се задейства хормона активин който стимулира GnRH. От своя страна, GnRH стимулира хипофизата да произвежда LH и FSH. LH е отговорен за производството на тестостерон в тестисите. Затова бодибилдърите когато се боцкат с анаболи си боцкат допълнително медикаменти заместващи LH. В противен случай излишният тестостерон ще ароматизира и ще стане на естроген. И няма да станат обратни а просто ще им порастнат цици.

125

Анонимен

преди 13 години

Извратената *** е добре да бъде лекувана! Браво на тази жена! Но явно *** се опасяват да не намалеят...проклета ***!

124

Анонимен

преди 13 години

Тъкмо започнах да харесвам това, което пишеш и ти почна с пропагандата ,че имало женени мъже, на които им било любопитно какво е да си с мъж....

123

на ярака ташака

преди 13 години

До пасивните ***!Ако искате да имате повече мъже,които ще ви чукат,съжителствайте с някоя симпатична жена!Аз напр.никога не бих чукал сам мъж без присъствието на п-утка!Един път ми се наложи да *** *** и "уж" жена му.Така и тези жени ще са винаги с вас,щом няма да имат ограничения и ще се чукат с който си поискат.Малко жени имат такъв късмет!И за *** е добре и за жената е добре!

122

д-р Хаус

преди 13 години

До: dedoАз пък имам други наблюдения - че ако искаш да нямаш излишен естроген трябва да стопиш тлъстинките чрез повече спортуване, с което се трупат и мускули.Само с акъл не става ;-)