684

Анонимен

преди 13 години

Умните били красиви. Сега ми стана ясно защо ЦЦ и Дянков са глупави

683

Анонимен

преди 13 години

Правителството на ГЕРБ по-скоро да изкара списъка на кредитните милионери!!! Заради този списък е всичката шумотевица.

682

Петър

преди 13 години

Какво дебело туловище а колко малко УМ

681

Иван Танев

преди 13 години

Знам много стоиностни хора които симпатизираха на ГЕРБ и Борисов , но след такова посиране на техния елит да защитаващ герб трябва да си със сериозни мозъчни отклонения.Дебелата дама лъже като *** и сама не си вярва.

680

обява

преди 13 години

търся буламурници да ми верват, щот трудно се намират

679

щирлиц

преди 13 години

Това е нейният глас,обаче не го използва тя-дала го е под наем и не носи отговорност за думите си,пардон-думите му.Само се плюе пък казва дъжд вали.

678

Петър

преди 13 години

АМА ТАЯ КАК СЕ Е УСВИНИЛА А

677

тъпчо

преди 13 години

Имам няколко въпроса за животните и шапа:)!!!1. защо се унищожават животните? нали няма опасност за нас хората....нека си боледуват, кое умре умре кое животно не да е живо и здраво.2. Къде са защитниците на животните-нека тези горкинки животни да се лекуват? Ние като се разболеем от свински грип не ни трепят, а ни лекуват.3. Защо ще плащат на хората пари за животните, не е ли по добре да им се купят нови животинки?Тъпотия до шия ! Така е и за политиката:)

676

bg

преди 13 години

poznavam li4no svinqta i garantiram 100% 4e zapisite sa istinski, za6toto poznavam na4ina i na izkazvane!!!!!! tq e !!!!

675

ЧИТАТЕЛ

преди 13 години

Не е твоя глас г-жа Фидосова.В противен случай би се чувало само ГРУХТЕНЕ .

674

Анонимен

преди 13 години

Явно си яко ***.Флашките са дадени на прокуратура заедно с публикуването.

673

Retro

преди 13 години

Долу мутренското и нагло управление на ГЕРБ. Днеска слушах безумните оправдания и овъртания на лоената топка Фидосова пред гъзолизците от БТВ. Идеше ми да метна телевизора от балкона, а след него и себе си, честно... За тези убийци на България каторжен труд докато пукнат.

672

внимание

преди 13 години

В много сайтове привърженици на ГЕРБ заплашват инакомислещи.Явно окрилени от наглостта и ненаказаността на Премиера и вицепремиера си.Това не е добре. Дръжте се възпитано и нормално - каквото ще става ще става - политиците да си решават.Надявам се че живеем в цивилизована страна , надявам се че и настоящите силови министри са наясно с това.

671

vanga

преди 13 години

Ей мърло! Кво се правиш на светена вода ненапита. Не бил нейният глас или имало монтаж. Говорила ли си с Танов за това назначение?, .....говорила си!, имала ли си интерес да говориш по тази тема?, ....имала си, интересувала ли си се от това назначение?, .... интересувала си се!!??? Тогава питам аз, какво не си била направила, или къде не си се месила дебела краво? И ти си същата като "шестака" Цецко горкият. Що него в Народното Искаш само да *** мангизи и за това си е истината!

670

лапнишаран

преди 13 години

Аз съм един лапнишаран,защото гласувах за вас.А вий,вий сте ***!!!

669

djsamy

преди 13 години

dabe nesi ti mi koi e?

668

dedo

преди 13 години

Могъща буря в чаша вода. Това е дейността на РЗС, дано им се потърси сметка!

667

LADY MAS BULGARIA

преди 13 години

Фидосова призна, че това е нейният глас :на мен ми прави впечатление, че на много места са продължени цели изречения. Навсякъде има шумове на важни места ima shum ot gyz, a moito dupe taka ne pravi prc, zadnikyt na Fedoskiniata pravel plias-prc, koeto dokazava 4e i drug zadnik e trtkal s Fedoskiniata ili LADY MAS BULGARIA

666

Хубавица

преди 13 години

Аз съм си много ХУБАВА но на хората изглеждам ТУЛОВИЩЕТОВА Е НЯКАКЪВ МОНТАЖ, ЯЗЪК ОРЕЗИЛИХА МЕ - ГРУХ,ГЕРБ,ГРУХ.....

665

PEN4O

преди 13 години

BASI MAMATA..DOBRE,4E MONITORA MI E 32",INA4E TAQ ,,SLADURANA" EKRAN Q NE SABIRA... :(