9

Анонимен

преди 13 години

Бахама мама....щом и адвокатите започнаха да организират престъпни групи направо си е бахамало мамата. То и преди 90 се гепеше и се чорнеше, но беше нищо общо звето и затова просъществувахме 20 г. Ама сегааа, направо ми се набахамчват косите, като гледам какво става бахама мама.

8

Анонимен

преди 13 години

Браво на Герб! Само така. В България от 20г. никога и никой не са хващали. Има шанс

7

казанлък

преди 13 години

защо не одрусате и нотариус петрана куцарова ОТ КАЗАНЛЪК? зящото имотните измами,които е реализирала нямат брой... тя затова е толкова богата! име заведени разследвания срешу неь и се потулват- сигурно си плаща добре!

6

Анонимен

преди 13 години

Тука по-скоро става въпрос са "неорганизирана престъпност", или организацията много им куца...

5

ВРЕМЕ Е ЗА РАЗПЛАТА

преди 13 години

Тия без чичковци от бившето ДС не могат да направят и една крачка . До кога ще говориме за организирана престъпност и няма да взимаме мерки за върколаците от ДС ???!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Дали ще му отнемат правата?Надали.

3

БСП(БКП)ДС Е МАФИЯ

преди 13 години

ЕДИН ОБЯВЕН ЗА ОБЩОДЪРЖАВНО ИЗДИРВАНЕ , ДРУГИЯТ СЕ УКРИВА .................................. АМИ ДАЙТЕ ИМ ИМЕНАТА И СНИМКИТЕ И ВЪПРОСА СЕ РЕШАВА ДО ДНИ !

2

На такъв- 100 тояги!

преди 13 години

Когато адвокат се занимава с такива престъпления, за него законът трябва да предвиди тройно по-голямо наказание! Завършил е специалност, която се нарича "ПРАВО", а използва знанията си, за да организира онези, които потъпкват правдата.Това е все едно лекар да погази хипократовата клетва!Задължително е подобен *** да се лишава завинаги от правото да упражнява професията на юрист!

1

Адвоката

преди 13 години

Лошо колега, лошо... Ама ще се оправи де, гарван гарвану око не вади. И следващият път по-внимателно, аматьорски действате колега. И сега всички бедни мишки ще ме плюят, ах мизерници без въображение и амбиции, даже за доене не ставате.