264

КНК

преди 13 години

Това което се случи през управлението на Костов е : 1/стабилизиране на лева, 2/Спря наливането на народна пара в ограбените от комунистите предприятия, 3/Разгони разните "застрахователи" от ВИС,СИК,***,777 идр. и техните "бригади" за рекет.4/Отвори границите и започнахме да пътуваме из Европа,5/Вдигна заплатите от 12$ на 120$,а пенсиите от 5$ на 50$.6/Бизнеса започна да се развива с 7-8% годишен ръст,7/намали външния дълг, и т.н...Това са очевадни истини,ако искаш да знаеш.

263

ДА

преди 13 години

КОИ ПРЕДЛАГАШ БРАТЕ ДЕДО САКСОФОН-800,ГОЦЕ СЕДЕФОФ ПРЪДНАРОВ ,ЯНИ ЯНЕВ П.......А.НЕ СИ ИГРАИТЕ СЪС СЪДБАТА НА НАРОДА,ЗАЩОТО КОГАТО НАРОДА ТРЪГНЕ И В МИША ДУПКА ДА СТЕ ЩЕ ВИ НАМЕРИ.

262

КНК

преди 13 години

В допълнение ще ви поясня ,че всичките активи на държавата към 1990г. представляваха около 130 милиарда долара,вкл.болниците, казармите ,пътища ,мостове,тунели,училища,ж.п.линии,енергийни дружества,БТК,Булгартабак,гари и няколкостотин източени и загробени заводи, с които следващите правителства трябваше да се оправят.Както и с неплатените осигуровки за пенсии на стотици хиляди работници от подарените предприятия на олигапсите.Това са сериозни неща и коментирайте тях,а не разни *** червени лъжи.

261

А

преди 13 години

АМИ КОСТОВ ЗАЩО ГО ЗАБРАВИ.ИМА ЛИ НАЧИН ДА СЕ ПРОВЕРИ КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГАРАНЕЛ.

260

АМИ

преди 13 години

ДА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ,ЗАЩОТО МОЖЕ СПЕЦИАЛНИЯ СЪД ДА ТИ ПОМОГНЕ ,ДА НЕ СИ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ЛАЕШ,КАТО БЯСНА КАНДЖА,А ДА ОТИДЕШ НА ТОПЛО ЗА М,НОГО ГОДИНИ.МНОГО СИ КРАЛ И И *** ХОРА ,КОИТО ВЕЧЕ ТОВА ГОВОРЯТ КОГА ЧЕРНИЛКАТА ЩЕ СИ ПОЛУЧИ КАКВОТО ТРЯБВА.

259

КНК

преди 13 години

За да пишеш простотии за управлението на Костов ,трябва да си комунист,ченге, *** или много млад с промит мозък.От сума ти време не съм ви чул да коментирате за "МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ" на Жан Виденов през 1995 и1996г. когато прехвърлиха на назначената от БКП олигархия 75 милиарда долара народно имущества.Така се появиха Банев,Павлов,Божков и др.,които продължават да хранят Първанов и БСП,като ни доят непрекъснато.Трябва да сте луди за да забравяте тези неща.

258

щирлиц

преди 13 години

Казано накратко БСП+СДС=БКП

257

жоро

преди 13 години

Давам 200лв. награда на този който попълни следните изречения . След управлението на Жан Виденов и фалита на банките , правителството на Иван Костов обвини и осъди..........от БСП. След управлението на СДС и продажбата на безценица на всички предприятия и съмнителни сделки , правителството на БСП обвини и осъди............от СДС.

256

ЛЕЛЕ МАЙКО

преди 13 години

Абе та нали точно по времето на Костов стартираха РМД-тата.САШЕ М.... С. Т..

255

pomiqr

преди 13 години

леле успяват да ни насъскат един дрещу друг?а сега сигурно ще сме виновни ние,че им повярвахме?Ако има и един които поддържа Костов и е счел за правилен протеста и онзи народен протест на които застана начело,е мили мои не трябва ли да постъпим по същия начин по които тогава постъпихме с Жан Виденовата гавра?Не станаха ли много гаврите с народа за да може да стоим като *** за да ни залеят с помия?

254

Анонимен

преди 13 години

Кой каквото ще да ми разправя но при Костовото управление беше най-добре.Съдя по джоба си.Направи некои грешки с хората от обкръжението си но като цяло се справи.Трябваше му още един мандат и БГ щеше да е по добре сега ,но тръгна схемата с царя и всичко тръгна пак на заден ход.По негово време бяха понамалели и показните разстрели а бяха много босове живи все още.По времето на царя се избиха масово.Така че гледайте как бяхте вие тогава,и вижте в каква безпътица сте сега!

253

Васо

преди 13 години

Айдееее, и тука плъзна платената червена помия. Костов, та Костов, той виновен за всичко. Ама РМД-тата дето са в основата на истинското разграбване са червено изобретение, не на Костов. Грамотните хора знаят това. Той приватизираше на реалната стойност включваща и задълженията направени от червените ръководители. И се ограмотете поне малко бре, третоотделенци, рабфаковци, и анонимни ремсисти.

252

Анонимен

преди 13 години

коя истина костофф? че окраде България ли? притеснен бил...наглец

251

ЧОВЕК

преди 13 години

Командире , и аз искам истината за твоето Управление.ТИ СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ,ТИ ОГРАБИ БАНКИТЕ.ТИ СИ НАСЛЕДНИКА НА СИВИЯ КАРДИНАЛ А.ЛУКАНОВ.ПО ТВОЕТО ВРЕМЕ ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ,ИЛИ УБИТИ ОТ АВТОМАТИ В КАНАВКИТЕ - ПУ НЕ ТЕ Е СРАМ.

250

Анонимен

преди 13 години

Костов,истината е,че ти отдавна трябваше да си в затвора...

249

Тартарен

преди 13 години

Тоя с истината ще ме разплаче

248

3

преди 13 години

КОЙ СИ ТИ БЕ ПОМИЯ ДОЛНА,ДЕТО РАЗБИ БГ И РАЗТУРИ ТКЗСТАТА И СЪЗДАДЕ БГ МАФИЯТА,ЗА ТЕБ САМО КУРшУМ В чЕРНАТА МУТРА.М...... ДА Е..

247

Син избирател

преди 13 години

Прав си, г-н Костов, да бъдеш притеснен по ред причини. Но ти, като човек, който сам е сърбал попарата на мафията, защо сега наливаш в огъня масло ?Не мислиш ли, че правиш с това мечешка услуга на ГЕРБ ? не виждаш ли, че такива или онакива ГЕРБ проявяват воля за борба с престъпността и корупцията. и че освен ГЕРБ засега няма друга реална алтернатива за управление на страната ?

246

Асанчо

преди 13 години

Гн.Станишев беше добър премиер,но в името на доброто бъдеще предпочитам гн. Ив.Костов за премиер,разберете той не е за подценяване.Бойко с неговото зигзагово некомпететно управление не е за никъде,иначе е симпатяга.ДПС и Атака далеч от управленито те са вредни за държавността.

245

nik

преди 13 години

АБЕ има ли значение кой го казва дали Костов или Станишев важното е че Тиквата се издъни жестоко.