46

Ивка

преди 13 години

Най-после новината за разговора между чистия като момена сълза Бог Тиква и Танов се появи и в тази медия....:)))

45

харко

преди 13 години

Тези неща нямат нищо общо със ситуацията в страната,а в страната е мизерия,няма работа и да има неплащат редовно с месеци,докарахте народа пак до посешка тояга . аман от некадърни мутри в ПОЛИТИКАТА

44

Ивка

преди 13 години

И това ако не е краен комунизъм то здраве му кажи.

43

Ивка

преди 13 години

Само няколко неща ще напиша. 1. Невиждана цензура по медиите. 2. Невиждано подслушване на телефоните. 3. Който не е с Гейб е комунист и враг на народа. 4. Културна революция по подобие на Маоловата. 5. Вдигане на цени, замразени заплати, нарастваща безработица, съсипване на здравеопазването и т.н. 6. Догматизиране на новия ред, който е твърде отопичен и неясен. 7. Всяка съпротива към отопичния нов ред трябва да бъде преследвана и т.н.

42

Анонимен

преди 13 години

За какво толкова се ядосвате, бе ? Пак ви прекараха. Отърсват се от неудобните и ненужни кадри. Ще има смяна на пионките.

41

Анонимен

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТ НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ -АГЕНТ НА ДС -ПАРАДОКС

40

Мивка

преди 13 години

И кое му е "крайния комунизъм" на ГЕРБ. А куку? Може би това, че са ти ограничили Гугъла да търсиш с него :))) Аман от червени *** по тия форуми.

39

биби

преди 13 години

Министър Цветанов никога не е бил агент на ДС и не фигурира в списъците нито като щатен, нито като нещатен сътрудник, заявява пред БЛИЦ председателят на комисията по досиетата Евтин Костадинов.

38

до 53

преди 13 години

Чети си ги ти. те за вас са по-важни. Аз на ремиксове, правени от Трактора не вярвам. Ей там, на "Позитано", на събранията си ги четете и се надъхвайте колко сте велики :))))

37

Ивка

преди 13 години

Интересно и доста тъжно. Гейб копира 100 на 100 азиатския краен комунизъм на Мао Дзъдун, по-ненормални комунисти от Гейб няма.

36

Napushen-Buhal

преди 13 години

Да отворя afera.bg ли ?! Ти добре ли си? Още от заглавието му личи с колко "истини" е пълен.

35

Анонимен

преди 13 години

За всички сляпо вярващи в ГЕРБ - прочетете в afera.bg в момента едно разговорче между ББ и ВТ,дето си говорят за една биричка.Ще Ви бъде интересно.

34

Ивка

преди 13 години

Невероятно верен постинг, не може ядрото на Гейб да е от хора принадлежащи към ДС, а в същото време да гонят хора от ДС, поредният шизофренен цирк на Гейб.

33

Гено

преди 13 години

Значи от бившите сътрудници на ДС има "лоши", тези които работят някъде и нае са в структурите на изпълнителната власт, одобрени лично от Премиера и "добри", които са одобрени от властващите на деня, получили са индулгенция и имат право да са където и да е по етажите на властта. Толкова, това са фактие, това е закона, оръдие за изжвърляне на едни и наместване на тяхното място на други - наши хора....Кво се пените кой бил *** и кой не, нищо ново под слънцето..

32

Ивка

преди 13 години

В момента сме свидетели на един двоен аршин, посланниците опасни, НО Цеци и останалите от ДС на ръководни позиции в Гейб не са-това е повече от цирк.

31

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Селският пъдар на Кривунделово е Гражданин за ЕРБ...

30

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

СЪОБЩЕНИЕ на пресцентъра на МВРИздирва се въоръжена и опасна рецидивистка- видима възраст - около и малко над 100-те- рождено място - връх Бузлуджа- последна регистрация - ул. Позитано 20- особени белези - червена от вътре и от вън, татуирани червена петолъчка на челото и сърп и чук от лявата страна до сърцето- любими похвати - взривяване на църкви, влакови композиции, диверсии, провокации...По последна имформация на Гошо *** от Кривунделово - престъпничката се крие при селския пъдар -

29

Ивка

преди 13 години

Друг интересен казус, освен хората от ДС на главни позиции в Гейб, е и С.Д. Този човек бе на мисия в Грузия, сега тук, открито лъже /за евро зоната и т.н./ дали пък той не е част от чуждо разузнаване?

28

Анонимен

преди 13 години

Не само тях,махнете и областните управители,гербаджии!Или те са от "добрите",вече?ЛУСТРАЦИЯ СЕГА!

27

Анонимен

преди 13 години

Снимката "пасва" идеално на новината.То бива невежество.....