86

Анонимен

преди 13 години

Семейството на Гери са ***! Тая гад как още е жива? Незнам как издържат тия хора....

85

Анонимен

преди 13 години

Д-р. Маджунов заяви, че операцията й е извършена перфектно -баси наглеца,как ли изглехдат не толкова перфектните му операции.

84

Анонимен

преди 13 години

до 66Потресе ме мнението ви,че тези случаи ще стават все-повече.Вярно е ,че лекарят и неговият труд струват много,но защо не отчитате колко от работещите получават полагащото им се възнаграждение.Нима учителят,със заплата 500 лв. или пенсионера с пенсия 150 лв. ще могат да си позволят така исканите от вас суми за преглед /пък и не само те / ?Който иска повече - в чужбина.Само че там има затвор за немарливост .

83

бобо

преди 13 години

Никакви права само в затвора. Той в дома си може да преглежда незаконно, кой ще го хване никой, кой ще докаже никой. Те са мафия. Ще си подмятат пациенти, ще си ги препращат.

82

!!!

преди 13 години

Все пак българия разчита на Софиянци, София е тази която има физическа възможност да блокира правителства, и институции да иска промени в закони и да защити правото на българина. Каква е причината да не живеем както в Европа и да нямаме човешките права,Корупцията, може да бъде спряна само от народа, Гласност на всяка нередност забелязано от нората ще спаси народа ни от държавен рекет, страдание и манипулация

81

до-86

преди 13 години

Ако само в този случай сме ДИСКРИМИНИРАНИ ще е добре.Нистина НЯМАМЕ БУДНИ БЪЛГАРИ !Наистина НИЕ НЕ ЗНАЕМ ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА !Наистина НИЕ САМО ПОМЕЖДУ СИ СЕ ИЗЯЖДАМЕ ! а това не помага,напротив вреди !Наистина НА ЗАПАД ИМА ЗАСТРАХОВКИ И ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ ПЛАЩА НА ЛЕКАРИТЕ ,ТОЕСТ ЧРЕЗ ПОСРЕДНИК НЕ КАТО ТУКЕ и , на кой да се оплачиш на арменския Поп или на Бойко Бандитов, а може би на Сергей Некадърников или Георги НеразбрановКомунизма витае в главите на хората, Страхивците !

80

Бедридин

преди 13 години

Да ще му отнемат правата само за 2 год.А после ?

79

Анонимен

преди 13 години

На този Маджунов не му е за пръв път да мъля.

78

Анонимен

преди 13 години

НИКЪДЕ В ЕС НЕ С Е ПЛАЩА ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА ,В ТОЗИ СЛУЧАЙ СМЕ ДИСКРИМИНИРАНИ ,МОЖЕМ ДА ВНЕСЕМ ПЕТИЦИЯ ДО ЕС ,НО НЯМАМЕ БУДНИ БЪЛГАРИ ,НИЕ НЕ ЗНАЕМ ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА ,НИЕ САМО ПОМЕЖДУ СИ СЕ ИЗЯЖДАМЕ ,ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ОПОЗИЦИЯТА СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С ТОВА ДА СЕ ДЪВЧАТ С УПРАВЛЯВАЩИТЕ ,ТОВА НАРОДА НЕ ГО ТОПЛИ ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТЕЗИ ПОРЕДИШНИТЕ ВЪВЕДОХА ТАЗИ ТАКСА ,ВЪВЕДОХА ОСИГУРОВКИ ,НА ЗАПАД ИМА ЗАСТРАХОВКИ И ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ ПЛАЩА НА ЛЕКАРИТЕ ,ТОЕСТ ЧРЕЗ ПОСРЕДНИК НЕ КАТО ТУК

77

Израел

преди 13 години

Извинявай ако тенекеджията върши по добре работата си от лекар защо да не получава и по-добра заплата. Ти запозната ли си с некъдърноста,безотговорноста и михлюзлука скрити зад паравана на ВИСОКАТА КВАЛИФИКАЦИЯ ?Ако ти Не си аз Да съм запознат, знаеш ли колко са много хората които учат само за да изкарват хляба си лесно с диплома,но не и със знание и труд.Приустановена лекарска грешка лекаря трябва да заплати на държавата разноските по делото и обещетение на родителите за смърт,не за повреда

76

анонимен

преди 13 години

До Аз:Защо смяташ ,че в България е мното трудно да станеш лекар? Пък и безгрешни хора няма. Но може поне да са доблестни и да си признаят като сгрешат. Да могат да си понесат отговорноста. Не да търсят под вола теле!

75

Боби

преди 13 години

Да така е вместо да те прегледат първо, гледат дали ще оставиш потребителската такса, сложили тези кутии пред тях като просяци.

74

бобо

преди 13 години

Пишете имена на лекари,които са допуснали грешки, не прикривайте, време е да проговорим.Умират много хора от немърливостта и алчността на лекарите.

73

MP42

преди 13 години

Зная,че рискувам с коментара си,но за мен всички са виновни и лекари,и родители..1.Направена е интервенция на сливиците при видимо болно дете,било е настинало и това се е видяло в първите кръвни изследвания..2.Неадекватната реакция на следващите екипи..3.На родителите като виждат,че детето не е добре и в ИСУЛ не му помагат,защо не са се консултирали с други лекари поне има възможности в София..Жалко за детето..!!!

72

д-р Маджунов

преди 13 години

Който не плаща-ще мре!!!Поне при мен!!!Кой му не харесва-да се изнася в Европа САЩ или Турция!!!

71

Израел

преди 13 години

Смътта на детето е нелепа. Загуба на кръв. при неколкократна проверка от "доктори" и непрекъснато обкръжение от близки и роднини,Българина няма навика да иска проверка на кръвна картина дори при най малкото неразположение. Това е минимума на който пациента има право.Ако се плаща Кръвната проба трябва да е безплатна за всеки който плаща осигоровка. Ако това липсва става ясно че 80% от осигуровката е подигавка за "осигурованите" и смисъла от нея се губи.

70

м

преди 13 години

ще му отнемат лекарските права за най-много 6 месеца и после какво?!

69

аз

преди 13 години

състудентка на дъщеря ми по медицина роди в Германия,не можете да си представите каква експедитивност,отговорност,със секцио изродиха бебето БЕЗ ПАРИ ВСИЧКО ПО ЗДРАВНА КАСА,включително предварителното наблюдение по време на бременността,а това в България за бяла жена би струвало 2500 лв минимум

68

българка

преди 13 години

в Израел делата срещу лекарите се водят безплатно от адвокатите ,които след печелене на делото си вземат дължимото от ВИНОВНИКА,моя позната лекар там ми каза -редовно се прибираме без месечна заплата в къщи ,все някой е осъдил болницата там...

67

аватар

преди 13 години

Това е резултата от овълчените лекари в България,да видим отук нататък каква присъда ще излезне от другата мафиотска структура "съдебната система" и тогава ще говорим каква държава сме !