526

Иван

преди 13 години

Ако имаш трудов договор с фирма Х за всички е ясно, че си служител на фирма Х. След като Цветанов е имал трудов договор с подразделение на ДС, значи е бил служител на ДС. Тези, които не признават този очевиден факт съм ги виждал преди 20 години. Те на бялото викаха черно или обратно, както им каже партията.Просто е прекрасно! ГЕРБ Е СЪЗДАДЕНА И РЪКОВОДЕНА ОТ СЛУЖИТЕЛ НА ДС!То май Уорлик ще излезе агент и на КГБ, защото явно е фен на ЦЦ.

525

Анонимен

преди 13 години

От комисията по досиетата вече обясниха че това не е вярно.Естествено това няма да бъде публикувано в този сайт, така че ако искаш да го прочетеш търси другаде.

524

rumen221

преди 13 години

Приятели,И християни и мюсулмани, кого го интересува какво са правили тези ипи онези преди тридесет години, когато днес: ПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА..., с некадърните си министри!!!Националния ни интерес е ясен Благоденствие на Българската нация!Бюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза; Българската криза обаче е структурно-управленска:- У нас съществува Предпазарно стопанство...- Най-голямата пречка за развитието ни е Клиентската система, наречена Обръчи от олигархически фирми- Комунистическата мафия доубива инициативите на всеки предприемач- Изтеглиха се капиталите от Лихварските къщи, кой знае защо наречени банкови клонове, които комунистите замениха с пари от Държавния резерв.Откъде пари ли? Изхода е Преработка на бюджета, заради:1. Американската финансова криза Еврофондовете не стигат Необходимо е мощно директно нисколихвено кредитиране на производството, чрез ББР... 2. Световната продоволствена криза - Стимулиране на Селското стопанство Поземлена реформа налагаща собственост на земя до 1 000 декара и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте...2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, чрез ББР, на износно ориентираните крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите и кооперирани фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Белене 33% (660мил. евро) от поръчките са за Български фирми, които имат въпиюща нужда от тях и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове.5. Структурно-управленската криза и беснеещата комунистическа Мафия възстановяване на държавните институции, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и следните реформи:- Индивидуални картови сметки здравни досета в Здравеопазването;- Масово Професионално средно образование гимназийте, са доказана загуба на време- Съкращаване на държавния апарат с 30%.Всичко останало е от "Лукаваго и от комунистите...

523

Анонимен

преди 13 години

Отврат бивши кариеристи комунисти днес да ми се правят на велики демократи и честни управници."Цветанов наистина е работил във въпросното звено, но на трудов договор като гражданско лице, като анализатор", добави Костадинов. Той не е могъл да осъществява оперативна дейност и да привлича агенти. Според него не може да се приеме например, че трябва да се обяви лице от бившето Пето управление на ДС - Управлението за безопасност и охрана (УБО), ако е било охрана или готвач. "Такъв е духът на закона и това е ясно и на хората, които са го приемали в предишното Народно събрание. Сред тях са и депутатите от БСП", заяви Евтим Костадинов.

522

БРАВО

преди 13 години

Браво на коментар 532!! Отваряйте очите на ГЕЙБЪРДЖИЙТЕ!!! Успех!!!

521

Сега

преди 13 години

Сега командва партия ГРОБ,която уверено води България към фалит с некомпетентното си шуро-баджанашко милиционерско-академично правителство!! Честито на всички БЪЛГАРИ

520

el

преди 13 години

mladia sozialist da kaje po kolko leva dostavjashe kotelno gorivo na MVR i uchilishta?

519

Анонимен

преди 13 години

Интересно защо Цецо се е скрил като мишок и не излезе и да каже още като излезе новината,работил съм това и това.Явно му трябва вре за да изгради що годе свестна версия.Когато излезе новината за апартаментите единия ден говори едно,следващият друго на края започна да разправя трето.Просто се омота като маче в калчища.Но явно и тук нещата не са читави както и с апартаментите му,тъй като тази новина че е работил в ДС излезе още преди около 2-3 седмици,а той мълчи като комунист на разпит.

518

социолог

преди 13 години

Ретро политиците от БСП да не се обаждат. Сега командва най добрата партия ГЕРБ

517

Грешката на ДС

преди 13 години

Цветанов е грешката на ДС. Там работеха подбрани и умни хора, останалите бяха пренасочвани към милицията и пожарната. Тогава Цецо е бил на 23-25 г. със завършено средно спортно училище, знае се какво можеше да знае такъв човек - нищо. Но той е от прогресивно семейство, баща му е шофьор на ген. Шопов и Цецко получава служебна карта на служител от ДС. картата му е връчена лично от моят приятел полк. Димитър Иванов - шеф на Шести отдел на ДС. Е !

516

baba

преди 13 години

Дедо с омекнал,вазелин си вземете вие от герб щото доган вие го охажвате сега.

515

Антракс

преди 13 години

Ей, Добрев, аз знам 2 езика и не съм гимнастик, даже и мутра не съм! И никакво картонче нямам, даже и жълта книжка нямам! Та ще ме направите ли посланник?! Добрев, кретеноидиот, смешен си!

514

Mery

преди 13 години

До # 441: Не споря и нямам никакво намерение да споря защо човек без необходимата специалност и квалификация е назначен на работа в ЕИЦ. Цветанов нито ми е чичов, нито ми е лелин. Спорът е,че човек,назаначен в ЕИЦ, извършва ТЕХНИЧЕСКА РАБОТА, а не такава по вербуване на агенти, секр.сътрудници и т.н. Защото онзи ден един явно неподготвен висш кадър на БСП,маркшай дер по минно дело, декларира,че ЦЦ е бил на работа в ДС, а на практика той е работил в ЕИЦ към ЦИОУ,което е техническо, а не оперативно звено.Вчера пък К.Нинова,която по образовение е икономист, та дори известно време беше и зам.министър в Минис терството на икономиката, демонстрира учудваща неосведоменост какво представлява ЕИЦ. Не желая да влизам в спор какво конкретно е работил Цветанов в Електронно-изчислителния център. Аз съм с инженерно образование и разбирам от електроника и изчислителна техника,така че онзи ден и вчера откровено се забавлявах. Другата работа разследване кой какво е работил и защо,бил ли е неявен сътрудник на ДС, защо баща му е помогнал при назначаване на работа и т.н. я оставам на теб. Успех, инспектор Дюдю!

513

буля Цеца

преди 13 години

И ако махнем ГЕРБ, коя партия да изберем. "Те всички са маскари" и от един дол дренки! Вие какво искате? Да сложат умни и честни хора да ни управляват? А световната мафия от какво ще живее?

512

Zezo

преди 13 години

Цецо - шофьорчето кадесарче! Сигурно се е надувал като вътрешна автомобилна гума, както го правеха тогава такъв вид шофьорчета - черната Волга, червената книжка... И всичко е тяхно - не дай Боже нещо да им влезеш в очите - такива пращаха по лагерите в Белене, Слънчев бряг...

511

АЛЕКС2

преди 13 години

ИМАМ СИГНАЛ КЪМ ЛУДОТО ЯНЕ,ВЧЕРА ЛИЧНО ВИДЯХ КАК ЦВЕТАНОВ ИЗНАСИЛИ 10 ГОДИШНО...МОГА И ДА МУ ПОДАРЯ МАЛКО ДНК...

510

dedo

преди 13 години

Коалиция за България да си купи възелин. Г-дата Доган и Дал искат да минат да ги видят довечера. А ние ще ги нимен на изборите.

509

комун

преди 13 години

Оп пак се объркахте бе червени хора,искате да кажете ,че Цецо е от вашите, а така е ли а....?Нещо архивите ви са объркани .Я пак вижте кой е от ДС.....

508

генади

преди 13 години

Брей, страшна атака!Посмя Цветанов да арестува Алексей Петров, доставчикът на *** за израелското посолство и всички сега го атакуват!Който посмее да закачи човек на Израел, после гонка цял живот.Браво, Цветанов, да ти не пука за *** и техните лево-либерални слуги!

507

Разочарован агент

преди 13 години

Въх, ми тоз не бил от наш'те...ко праим ся, ъ?