115

Анонимен

преди 13 години

Нищо му няма на народа бе. Докато има ракия и мезенце и пачката бумти хич не ме интересува онея от парламенто за какво си чешат езиците,

114

Анонимен

преди 13 години

Пратиха я в историята,ама заплатките няма да ги върне,нали?И те остават в историята.

113

Ив.Савов

преди 13 години

И Боко е епизод от сценария, написан от вампирите на прехода в България.Проследете пътя, който извървя за да стигне до този пост и кой ни го пробута.Отвратителното е, че България стремглаво лети надолу и народът е докаран до колапс.

112

МИНАВАЩ

преди 13 години

А ДАЛИ НЯКОЙ ОЧАКВАШЕ ДРУГО РАЗВИТИЕ НА НЕЩАТА?

111

Анонимен

преди 13 години

parliament.bg/bg/MP/1081 Някой да е чувал за професия "Директор на училище" ? Уникум ! Тия със свещ да ги бяха търсили едва ли щяха да ги намерят ! :)))))))

110

poohy

преди 13 години

Много долна постъпка на Снежана Дукова.

109

Безпристрастен

преди 13 години

На всички е ясно. Калина е назначена по нареждане на Б.Б.Какво очаквате -неговите измислени политици да му търсят сметка за това ?Глупости.

108

Колт

преди 13 години

За съжаление няма как калинченето да отиде в миналото. Те първа има да се плаща цената, под формата на обезщетения, от нейния висок професионализъм. А реално тази цена трябва да бъде поета от човекът-гарант. Все пак при избирането и и при бурния смях от това назначение мъжа-Пепеляшка лично се изтъпани и каза в типичния си стил АЗ ГАРАНТИРАМ ЗА НЕЯ. Всъщност фактите говорят, че всички за които е ГАРАНТИРАЛ ЛИЧНО са пълни *** - Желева, Б. Димитров, баба Борисовица, Веждито и т.н.

107

ицо

преди 13 години

ако беше някоя без връзки и да се намърда с фалшива диплома някъде досега да е на съд...а сега да вярваме, че бат бойко и сие не знаели ..и не ни лъжат само за това...ехех докога ще ни правят на *** маймуни..не само от ГЕРБ,а всички ?,,,докато ще ги траем...докато не затворим границите и не си изчистим сами обора няма да има оправияя!!:))

106

Az 4ovekat

преди 13 години

Nikoi ot "prostiat" bulgarski narod ne znae istinata. Ne klukarstvaite po adres na Kalina.

105

марко-1

преди 13 години

Няма такава държава

104

Анонимен

преди 13 години

К.Илиева е управлявала милиарди.Нейните грешки ще плаща народа.Наглост,дебелокожие и некомпетентност е да се говори,че грешката е само нейна.Кажете,има ли друга такава държава.

103

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА-РАНО ИЛИ КЪСНО.

102

Анонимен

преди 13 години

Пак скандали и пак гледаме същите играчи.Има депутати,които знаят защо са в парламента и коват закони,но има и такива,които правят изказвания,само за да се заядат.Явно толкова могат.

101

попа

преди 13 години

Знаеш ли кое е най-гадното - че Калинки ли са, Малинки ли са, ни се смеят от тия снимки, правят пари чрез далавери и фалшификации и не само това - изискват от нас да ги уважаваме, разбираш ли. И ето след парламентарното решение всичко наистина си е постарому. Съдът ако се произнесе, ще се произнесе след 3-4 години и най-вероятно ще я оправдае - тогава никой няма да си спомня за нея, за м-р Найденов и за ГЕРБ - също както стана с НДСВ и разни Куневи ли бяха, Велчеви ли бяха - 1 дол мошеници/крадц

100

Поп Сланинкьо

преди 13 години

До 95Боко реже линти, защото друго не знае да прави.Послушание, подслушване, рязане на ленти. Слуша определени хора, подслушва неопределен брой хора, реже определени ленти.Трябва да се заеме с положението в PБ, защото скоро и АфганucтаH ще ни задмине. Погледнете се и се запитайте за 20 години какво се подобри.Нищо не се прави , махат се обучени кадри и се слагат неграмотни борсуци.Мир Вам.

99

Баба Яга

преди 13 години

И това е нещо!Да му мисли съдът!Ама баща й има май бая скътани парици...и тая *** пак ще се отърве по тънкия начин. И пак ще се уреди някъде без диплома,защото май нейната е в междукрачието й! А такива *** като мен с две висши образования ще чакат да цъфнат налъмите...дано ме вземат поне и за чистачка някъде!Защото нямам връзки и съм над 50-те!А най-голямата клетва била:"Да ти умрат връзките"

98

до 97

преди 13 години

Всичко си е постарому с изключение на магистралите. Знаеш ли че на магистрала умират с до 85% по-малко хора. Сметни колко хора щяха да са живи ако някой беше ги построил през тези двадесет години.

97

нема такава държава

преди 13 години

До 91Абсолютно си прав-не е тъпо,просто ,а е много тъпоНОФакт е ,че българинът обича все някой да "го оправя ",я за 800 дни ,я за повече или по-малко....Колко от злоупотребилите с власт и служебно положение видяхме в затвора досега,и ще видим ли въобще.За себе си знам отговора..но се питам,гледайки 8 год.си син,как като порасне да му обясня,що е морал,и каква изобщо е ползата от него?Защото обществените примери показват,че за успех не ти трябва образование,а липсата на морал е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

96

Анонимен

преди 13 години

95, стига вече с тоя PR, бе! Спрете се малко- станахте смешни как се изтъквате непрекъснато - ГЕРБ това, ГЕРБ онова... Всичко си е по старому само че с повече излишна помпозност.