12

Мосю Пиш

преди 13 години

Не въпроса в ленивите българи. Не е там проблема. Щото на мен в Белгия, колегите ми правиха забележки да не работа толкова бързо, да не се налагало и те да работят толкова.Нямали са си БКП, развит социализъм и тем подобни *** в Белгия, макар че точно там видях развит социализъм в действие.

11

Дядо Петър

преди 13 години

Ние като си имаме правителство (от медийни креатури, големи усти и фурнаджийски лопати) да не би да сме цъфнали?Дори и непрекъснатите им изцепки, достойни за освидетелстване, вече не ни забавляват.

10

белгиец

преди 13 години

*** въпрос си задал - по-добре се попитай как Белгия изнася понe колкото внася, въпреки скъпата работна ръка и липсата на ресурси. Ето това е добър въпрос за ленивите булгари.

9

ефрейтора

преди 13 години

То важно е жените им да са бръснати,а не отдоло да са кат на младо мече темето

8

Мосю Пиш

преди 13 години

И като го гледаш размера на външния им дълг и какво? Погледни минималната работна заплата в България и социалната помощ давана в Белгия, и тогава се хвани за главата. Те може и да имат голям дълг, ама им виж икономиката, стига си слушал Боко, дето разправя как сме били най-добре в Европата, най-добре сме ама само някои. Аман от ***.

7

123

преди 13 години

ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ!

6

Размисли и страсти

преди 13 години

Като гледам Белгия и България май е по-добре без правителство!

5

белгиец

преди 13 години

Кат сте толкова добри, елате да ни помогнете, стига само ние сме ви помагали!

4

Анонимен

преди 13 години

kato naprawqt 30 godini politi4eska kriza kato nas, togawa 6te minat na6iq rekord

3

mery

преди 13 години

Нищо че си нямат правителство, пак са си добре и животът им е подреден. Девер ми като се върна за Коледа от Белгия и се хвана за главата от положението и организацията в България. Думите му бяха - Окопавам се в Белгия и изобщо няма да се връщам тук.Каква ни е ползата като имаме правителство, всеки ден простотия след простотия ни сервира!

2

#

преди 13 години

е то ние като си имаме сме ги изпреварили сигурно ....

1

чимбер

преди 13 години

хааахаааа смотани белгийци хак да ви е за нищо не ставате