240

Винетка

преди 13 години

Как сме с винетките тази година? Нов търг ли имаше или си се пласират срещу милиони от СИБанк?

239

сако

преди 13 години

Тоя се вика че държавата е в криза,че нямало пари,че е тежко и трябва да стискаме зъби. А лятото си се кефеше на Албена в най-скупите хотели с авера си Веско-Мазния, сега пък зимата си кара ски в скъп курорт. Е за каква криза говорим.Народа се гърчи, а нашия убавец си угажда на скъпи местенца. Срам,срам,срам

238

TOT

преди 13 години

ГЕРБ вече станаха за тотален смях. Държат се все едно не са чували за диктофони и т.н. И един GSM може да се използва за СРС. И камера има, и диктофон, и клипове може да снима. Въпрос на ловкост на ръцете и желание, разбира се.

237

alfa

преди 13 години

да 230Недорасли за злоупотребите с власт на ГЕРБ!

236

Анонимен

преди 13 години

"Всеки гражданин има право на контрол и подслушване, и ние сме длъжни да му ги осигурим"........

235

Петър

преди 13 години

То няма държава

234

Цирк

преди 13 години

Противоконституционното подслушване не било така ами иначе. Ако няма да ми се спазват правата, трябва ли да си изпълнявам задълженията към държавата?!

233

мунчо

преди 13 години

Аз нямам за какво да се плаша от подслушване ! Нито съм крал и ограбвал, нито съм мамил, нито съм насилвал и убивал, нито имам от мен какво да грабят ! А вие имате ли от какво да се плашите ?

232

Анонимен

преди 13 години

От думите на Ц.Ц.""СРС-та се използват, когато има предполагаемо престъпление за наказание над 5 години" , излиза че В.Танов, С.Дянков, В.Горанов, г-жа Фидосома , г-жа М.Стоянова са предполагаеми извършители на престъпление , за което се полагат над 5 год. затвор. Представяте ли си какви хора управляват държавата.- И това не по мое мнение , а на министър Ц.Ц.

231

Оня с НИКОВЕТЕ

преди 13 години

Страдам от многоличностна мания ...

230

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Аз съм Василев...и разни други никове...

229

Анонимен

преди 13 години

как управлява държавата.С милиционерски похвати.... Какво лошо има службите да подслушват вицепремиери, министри, зам.-министри, шефове на агенции? (...) Аз съм мнителен човек и искам да имам контрол върху техните действия. (...) Който премиер е имал доверие на всичките си министри, рано или късно е бил подвеждан, така че не виждам лошо.С ритуален популизъм. Прекръстване, клетви...Няма лични права за министри и зам.-министри, шефове на агенции или премиер. (...) За разлика от предишни правителства, които слушаха журналисти, случайни граждани и какви ли не ние си контролираме правителството.С методите на ДС.Аз не искам моите министри да правят завери помежду си, да са приятели. Аз искам те да са в напрегнати отношения. Тогава няма как да стане нито контрабанда, нито далавера, просто защото те ще се издадат. Аз не искам да правя такъв колектив, че те да се обичат.С демонстрирана мания за величие.С безцеремонно пренебрегване на законността и гражданските права.С незачитане на човешкото достойнство.С манипулативни внушения, че всички сме подкупни, вредни, престъпници, маскари.И как пък никой от кабинета освен Маргарита Попова не възропта, че не може да бъде подслушван просто защото е министър!ГЕРБ дойдоха на власт заради приказките за промяна, за възстановяване и гарантиране на справедливостта в българското общество. Това е записано в партийната програма. И се превърнаха в това, срещу което обещаваха, че ще се борят. Ваньо Танов не е единственият, прозрял истината. Но виновният за провала не е Цветанов, а Борисов.

228

Василев

преди 13 години

Аз съм СТРАНЖАТА да знаете...

227

До аз

преди 13 години

Щото твоите любици от ГЕРБ ни оставиха безработни, пич, затова.

226

Анонимен

преди 13 години

Един хубав стар соц виц: Новите жилища се строят по модерна технология, чрез използване на микробетон. А какво е микробетон - 80% бетон и 20% микрофон. Мда, както изглежда, някои министри си действат по комунистически, както са си свикнали от едно време....

225

Анонимен

преди 13 години

А не си прав някой като Василев си заработват заплатата.

224

Анонимен

преди 13 години

"Министърът отново не потвърди , че записите на разговорите между финансовия министър Симеон Дянков, заместника му Владислав Горанов и директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов са от специални разузнавателни средства."-е да де ама прокуратурата потвърди.Еми сега остава министъра да каже кои са фирмите които агенция "Митници" не трябва да закачан защото са му много близки.

223

Василев

преди 13 години

Аз ще ти кажа от кой ще започне?От никой!!!И знаеш ли защо ?Защото след президентските избори ще имаме президент от ГЕРБ!!!Та този президент ще направи пълна чистка на всички държавни чиновници,които са му подчинени и са били свързани с бившата ДС!!!Познай какво ще стане с Борката???Познай какво ще стане с Гоце???Познай какво ще стане с Трактора???

222

PEPA

преди 13 години

V TOZI FORUM MAI DOSTA NEDORASTNALI DEZA PISHAT...

221

Sirvivor

преди 13 години

Neka da podslushvat taka im triabva na politizite i vischestoiashti ,toest na tezi ,na koito ne sa im chisti smetkite...bravo na GERB...inache niama ottarvane ot tazi korupzia i dalaveri....AND JUSTICE FOR ALL....