139

Анонимен

преди 13 години

Вулгарна циничност демонстрират Гербаджийте- нямало разговори с Танов, нямало кантрабанда, нямало каналджийство, няма ги образованите членове на партията с дипломи"кАЛИНКА", нама ги и Дългите уши на СС, ..... е, какво остана ?- ГЕРБ го няма ..остнанал е само господин "Най-най" ама нанаий..

138

rumen221

преди 13 години

Приятелю,- Ц. не лъже, а това което пише не се харесва на "Тато де туте капи"...

137

ЧЕНГЕСАРНИЦА

преди 13 години

Когато примиера е ченге и за шеф на ченгетата е назначил милиционер,за шеф на митниците дуго ченге, за замесник трето ченге, за министър на културата четвърто ченге и т.н. и липсва граждански контрол се получава ЧЕНГЕСАРНИЦА тръгнала към фалит.

136

rumen221

преди 13 години

Приятелю,И това ще стане но...- Забравяш, че пряко назначени, пряко подчинени и лично пазещи и обслужващи Го ("Тато де тути капи"), са Разузнаването и НСО на държавата България, (а вероятно е не само на нашата държава). Всяка от тези структури има технически възможности колкото на ДАНС, които са по-големи от тези на МВР...!!!- Единствения достоверен източник на информация в България е Американската СНС - службата за радиоразузнявяне, по чийто данни хванаха убееца на Галев...

135

rozov221

преди 13 години

Rumen221 е платен драскач на ГЕРБ, който опипва почвата и прави икономически анализи за партийката си. Ако проследите историята на кометарите му и прочетете между редовете ще осъзнаете меката проправителствена политика на простотиите му. Пример: Българската банка за развитие

134

пешо

преди 13 години

До всички комунисти-Другари,назначавам ви за милионерите на България.Мръсни,долни крадци и манипулатори.Ето това са ***.

133

Не от мутри

преди 13 години

Контрола е необходим но само в рамките на закона и не следва да е поверен в ръцете на милиционери и мутри.

132

Наакан

преди 13 години

128:не защо го свали, а защо изобщо ГО ИЗБРА би следвало да е въпроса?Как е възможно един младеж, наследник на комунистически вожд, ученик на Москва, роден в Украйна и с двойно гражданство до вчера, неслужил военна служба, неработил дори един час в България и изобщо никъде, без семейство, без деца и т.н. ДА БЪДЕ ПРЕДМЕТ НА ИЗБОР? Такъв просто заслужава да се подмине с пренебрежение...А някой ГЛАСУВАХА и то ЗА подобен! но какво да се прави, преди 1990 имаше 1 млн. регистрирани комунисти :-(((

131

Кобилата на Яне

преди 13 години

Извинявайте....ама то след ББ и ЦЦ,остана само ЯЯ...*** представете си бе хора Янето,яхнал кобилата си.... Президент и започва да ни оправя,ех ще настане такъв живот...Янето щаслив,Народа оправен.....

130

129

преди 13 години

Ами то това са гербавите аргументи :))). Като питат за имотите на Цветанов, за далевирите на Лъчо и т.н. получаваш незабавен и компетентен отговор - ама вие що биете *** :)))) Познато, а нали се сещаш и къде са го учили :))))

129

mind twist

преди 13 години

РЗС: "с обещанието, че самите аудиозаписи ще бъдат пуснати в края на седмицата.", демек в момента се изработват аудио записите и още не са готви. Народе, почакайте до скрая на седмицата и ще ги имат готови.

128

Луканов

преди 13 години

Другари назначавам ва за милионери

127

Наакан

преди 13 години

румен 221,и викаш, като в пъти струват в повече техните атрибути ... защо изобщо някой отваря въпроса, че вице-премиера ЛЪЖЕ в иматната си и в данъчната си декларация? Страхотна логика, блазе ти за рационалния подход към нещата!Един Хан е рязал ръце на крадците, на пияниците езика и т.н. всекиму според заслуженото...къде го тоя пример сега в наши дни? Излиза мутрата по ТВ или се възкача на парламентарната трибуна и ЛЪЖЕ, ЛЪЖЕ, ЛЪЖЕ... че краденото в същност не било такова, а нещо друго!

126

rumen221

преди 13 години

Приятелю,Да приемем, че си прав...- Тогава защо народа свали от власт "Специалиста по Червеноармейски унеформи", Нямащия нито ден трудов стаж, "Генийчето" Станишев...???

125

119

преди 13 години

Пепсчо, ами верно що наистина не се разровят в президенските дела? Ето имат си МВР, имат си ДАНС имат с безконтролни и безотчетни СРС-та. Що не вземат да разгонят фамилията на тъпия Гоце, да му извадят имотите, банковите сметки, неговите на жена му, на децата му или на свързаните лица. 4 млрд. бюджет имат. Що не го направят, пък ако ще после съда да го оправдае? Щото сега кво излезе, АП с бая по-малък бюджет успя да изрови куп далавери на Цветанов, а Цветанов с МВР за Гоце нищо :))) Що тъй?

124

Наакан

преди 13 години

до 114:е, аз за това съм наакан, защото все нещо забравям ... :-))))Абе горко ни, от комунисти - ченгета - *** не може вече 20 год. да нормализираме държавицата ни и да заживеем нормално! И тези сегашните милиционери ги подкрепя ЦРУ и САЩ. До вчера казваха на Станишев "мистър Клийн"... Преди това целия свят ни се смя, че ЦарА стана министър-председател! Костов - политическия комисар на БКП успя да ни изменти, че е "син" и "демократ"... от трън та на глог! Вчера беше 10 Януари...

123

КОНТРОЛА Е НЕОБХОДИМ

преди 13 години

....ЗА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ!!!!БЪРГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ---КОНТРОЛ И ДИСЦИПЛИНА!ОТ КОНТРОЛА --РЕВЕ....."ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ"!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ ИМ СТАВАТ ,ДАЛАВЕРИТЕ И КРАЖБИТЕ...!!!!!!!

122

До rumen221

преди 13 години

Приятелю, ти сигурно си от братоците ,те кагато имат разстройство дакато си помислят какво става и са напълнили гащите , по-внимателно.

121

Анонимен

преди 13 години

Много *** бяха на издръжка от БСП от нашите данъци и сега не им е добре защото БСП всички знаят плащаше добре-много добре за пиар а сега за оплюване на Герб както и Ал.Петров също .Сега Яне си връща за многото пари изсипани за пиара му и билбордовете из цяла България на Ал.Петров.Нищо не е безплатно...На Ал.Петров са му длъжници и Явор Дачков и Патрашкова и Сашо Диков и затова е тази посевместна помия която се лее откакто Ал.Петро бе пуснат.Затова и го пуснаха съдиите на БСП защото им е нужn

120

гуньо

преди 13 години

Как няма да е "силно раздразнена" Фидоска като е взела пара , а нейното момче даве не си е научило урока и изкарва 2.90 на изпита. Ами то си е направо за рев , еле па ако вече е похарчила парата , а сега трябва да я връща.