338

Анонимен

преди 13 години

А бе знам и такива американци, двама. Знам и много хора които поживяха там пък се върнаха, и още повече които се преселиха от САЩ в Европейски страни. Това не променя нещата.

337

Василев

преди 13 години

Тук ще се съглася със теб!Свободата на словото е ограничено защото имат 2,3 медии по сериозни и няколко кабеларки и някой друг вестник.Сега не мога да си спомня дали не беше американска фондацията ,която дава награди за свободна журналистика.За разлика от медиите правят малко повече филми от всякакъв жанр.Има и баячко академии,студиа и артисти.Ако пък знаеш колко пари се въртят в медийната и филмовата индустрия може да пометнеш!Има ли случай,поне един американец да дойде в България да живее?Ааа!

336

до 363

преди 13 години

Рапторчето май нещо вече не го произвеждат,щото струвало 350 милиона едното и досега не се е доказало никъде,освен по симулатори разни.А Су-35 си е на въоръжение и е по-еФтинко.А и много държавички се натискали за Еврофайтърчето,че било по-ефтинко и ефективно.

335

мунчо

преди 13 години

Естествено,че американските самолети са най-добрите,те не смеят да се бият с някой който има техника която се диближава до тяхната...Лесно е стреляш по тълпа с тежка картечница и тя да ти отговаря с камъни....Въпроса е да ти стиска да се биеш равен с равен,тогава се вижда кой е по-добър и кой самолет или танк е по здрав и по-маневрен ....същото важи и за болшевиките....

334

Сашката

преди 13 години

хахахах що да бият журналистите дето пишат, като държат тлевизята ... масовия американец не чете вестника а гледа телевизия btw това за русснаците не знам за какво го намесихте в тема как/дали американците са се уплашили от китайците

333

до 356

преди 13 години

А ти стъпвал ли си в САЩ бе ?Разговарял ли си с хора,знаеш ли че все повече хора с образование и ценз,ходят да работят в Хонг Конг и Южна Америка.Знаеш ли че за САЩ се натискат само полуграмотни латиноси и *** от Карибите,щото *** от Африка се натискат за Европа,аааа?

332

Анонимен

преди 13 години

През 80-те,Су-27 е обявен в световен мащаб,за най-добрия самолет и през 1986 чупи 41 рекорда.------------ И през 1990 СССР се разпадна на съставните си части и досега не може да се оправи.

331

Анонимен

преди 13 години

Не ти влиза работата къде съм живял, "***".Помисли пак дали не пребиват журналисти.роднини и познати има от изток до запад и от север до юг, не ми трябват твоите форумни писания, за да науча нещо за американците.Преди да пипнеш пак клавиатурата, помисли си как става така, че най-свободното и демократично общество, се интересува само от филми за извращения в човешката природа и обществото. Много се нервиш, все едно ти плащаш филмите. Може би ги поръчваш ...

330

Анонимен

преди 13 години

Говориш смехории.През 80-те,Су-27 е обявен в световен мащаб,за най-добрия самолет и през 1986 чупи 41 рекорда.А американците отказват показен двубой между Рапторчето и Су.Що ли? ----------- Сега за променлив вектор ли говорим и за серийни самолети или ще си говорим за циркови номера? И защо американците трябва да слизат до вулгарността на руснаците и да си играят на показни двубои? Рапторчето вече е сериен самолет, влязъл на въоръжение, докато Су ще си остане само за хвалба по авиошоутата.

329

Василев

преди 13 години

Филмовата индустрия и бизнес показва това ,което се търси на пазара и има най-голяма възвръщаемост!А това са зрелищните и ефектни филми!Искаш да кажеш, че това което се показва по екшъните е огледало на американското общество!Ти живял ли си в САЩ бе ***!За свободата на словото - там не пребиват журналисти които са написали ,че президента е хванал срамна болест от непълнолетно момиче!!!Няма съвършенно общество и държава!Аз не съм видял американци да бягат и да се преселват в България!Защо ли!Ааа!

328

Нико

преди 13 години

Избягвам да коментирам ***, но тебе няма да те подмина. Интересът ти към порното не ме вълнува, нито колко ти е близка темата за споделената любов.Човека правилно си го е казал. Ако това общество беше толкова демократично и осъзнато, нямаше масовата култура да се занимава само с насилие и беззаконие, а трудно ще намериш съвременен американски филм без тях.Тука някой разправя как притежаването на оръжие било висше право, за да се пазят. От кого бе, нали всичките са много осъзнати?

327

Анонимен

преди 13 години

до 344.На бабата - моите уважения. А ти го кажи на стрелеца от същото събитие. Или на оня с деветгодишното дете на политическо мероприятие.Личната свобода е едната страна на медала.

326

Анонимен

преди 13 години

Между това, нещо да е издигнато в култ, и това до го рабират, има огромна разлика.Самият факт, че на американецът му е необходимо оръжие, за да защитава личността си от посегателства, говори достатъчно за обществото, в което живее.

325

до 350

преди 13 години

Говориш смехории.През 80-те,Су-27 е обявен в световен мащаб,за най-добрия самолет и през 1986 чупи 41 рекорда.А американците отказват показен двубой между Рапторчето и Су.Що ли?

324

до 347

преди 13 години

Говориш клиширано-КГБ,олигарси....А в Америка е така-лобита,шайка монополисти и банкери дето хрантутят лобистите,ВПК-та дето цуцат като за последно,и народ заробен в дълговата яма...В ЕС е същото.Пример-Гърция,Ирландия,следват Португалия,Испания,Унгария,България не я смятаме...

323

Анонимен

преди 13 години

Ами да. За какво им е да влиза в действие? За тогавашния момент не са имали нужда да го внедряват серийно. Да не би руските серийни самолети тогава да имаха променлив вектор? В крайна сметка първият сериен самолет с променлив вектор пак е американски, Су-тата ги влачиха 10 години по изложенията като циркаджии и чак сега ще почнат да се въоръжават с тях.

322

до 345

преди 13 години

Освен това,Ф-16 има един недостатък-управлява се с джойстик,а компютърът не му позволява да прави по завъртяни маневри,колкото и да е добър пилота.Издишат.Су е единственият с който можеш да изпълниш 'Кобрата на Пугачев'

321

do 345

преди 13 години

В грешка си братле за Ф-то,имало е разработки,но не е влязъл на въоръжение-т.е.не е бил действащ.

320

Анонимен

преди 13 години

Do 339Всъщност, единствено в САЩ личната свобода е издигната в култ. Това е голямата разлика между комунизма и САЩ. В САЩ интересите на индивида имат по голямо значение и тежест пред интересите на групата/тълпата. Притежаването на лично оръжие е сам едно доказателство, че всеки американец има пълното и неотменимо право да защитава личността си от посегателство. В Русия всичко е миш-маш. Там единствено значение имат КГБ и шайка олигарси. Всичко останало може да мре от глад и евтин алкохол

319

Р

преди 13 години

Не се карайте по-големо от Русия нема!!! Ако не дай си боже стане боя не мине ли крак на кашика може и камък на камък да няма твое си е, а по големи от руснаците няма ни по площ ни по техника ни по военен опит. Айде със здравеее!