169

ябълков пай

преди 13 години

ще хапваме пастички и тортички тогава ;)

168

Анонимен

преди 13 години

затова ли ми порастнаха циците.

167

счети

преди 13 години

Спомена се "градината на баба и дядо". Ама споменалия май не е поливал, плевил, копал, торил, пръскал и изобщо работил в тази градина..Щеше да знае, че без грижи и "помощ", реколта няма, или ако има - тя е нефелна! А и "баба и дядо" са довреме, после идва нашия ред, а като ни няма и няма кой да произведе - какво правим? Селата и селското ни стопанство са на доизживяване! Само с търговия не става..

166

Анонимен

преди 13 години

Искам да знам кои са некоректните производители. Някой ще поеме ли отговорност да ни каже?

165

чичо Гошо

преди 13 години

И в градината на баба ти не са без нитрати. Забравяш оборската тор, която вдига още повече нитратното съдържание, защото се хвърля неконтролируемо.

164

щото знам

преди 13 години

Нитратите не са страшни,когато се употребяват правилно!Едно е да подхраниш растението като "кръстоса",съвсем друго е да го наливаш като зрее!Разлика от земята до небето!

163

Анонимен

преди 13 години

Диетичният хляб на пазара няма нищо общо с наименованието си!Българина също!!!

162

министър

преди 13 години

Към 150. Мислих дълго и напрегнато.Но не можах да измисля нещо ,,което е наред,,.Явно е много рано за подобен въпрос.Миналиса само някакви 1330години, рано е за добри резултати.

161

Случаен

преди 13 години

Диетичният хляб на пазара няма нищо общо с наименованието сиА какво в БГ има нещо с наименованието си?

160

Къде е хепи енд-а?

преди 13 години

Нещо хепи енд не виждам в тая история.... Няма актове, няма отнемане на линцензи, няма бой по гърбината. Проверили хората, ама мерки взеха ли се тая свинщина да се прекрати?! За утаките от кафе и лъжливите етикети си знаехме и без това. Хайде поне сега като има резултат черно на бяло документиран па да изгърбят някой, че ми писна да си давам парите и да се тъпча с ***.

159

ЖАЛКО

преди 13 години

нямам думи направо ще ни върнат в миналия век ЩЕ СИ МЕСИМ ХЛЯБ , ЩЕ ПОЛЗВАМЕ СВЕЩИ понеже неможем да си плащаме вече тока то е непосилно за повечето домакинства ВОДА ще вземаме от реките за да се перем ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА

158

Иван

преди 13 години

Дано децата на тия производители да пукнат от подоби храни !

157

до 166 от бг

преди 13 години

Аз знам къде има плодове и зеленчуци без нитрати-в градината на баба и дядо! Е,значи има!

156

до Радина

преди 13 години

абе Радина,ти виждала ли си плод и зеленчук без нитрати ?всички имат нитрати,дори в чужбина масово се ползват,айде ограмоти се малкоплодовете и зеленчуците имат необходимост от съставки,като азот,фосфор,калий и т.н.когато ги няма в почвата - няма реколта.Логично елементите в почвата се изчерват с всяка година,затова задължително трябва да се добавят ако искаме да подържаме добра реколта. Ако в почвата няма азот,расението ще заболее и ще умре без нитрати.

155

левскар

преди 13 години

А то само хляба да е менте.Месото=соя,свинята=антибиотик,пилето=диоциклин,млякото=сухо,олиото=рафинирано през цетка,зеленчуците = пластмасови,скоро ще ядем храни за космонавти :2 хапчета сутрин 3 вечер и готово.Абе писнами да пиша кучетата си лаят кервана си върви.Пожелавам на всички ,които забогатяват от менте храни на гърба на хората да изхарчат паритеси в охкоболница

154

Радина

преди 13 години

Уважаеми г-н Мирослав Наѝденов,Харесвам Ви като министър,харесвам и вашите артистични заложби,но трябва да въведете по-строг контрол върху производителите,защото в България се ядат много ***.Не само с хляба,колбасите,сирената ни лъжат,ами плодовете и зеленчуците пълни с нитрати?Имного други примери могат да се посочат.За всеки некоректен производител трябва незабавно отнемане на лиценза.Не само солени глоби.Само така ще се оправят.А вие ще влезете в историята.

153

до Варналия

преди 13 години

то да беше само във Варна...на пристанището в Бургас е пълно с тирове,изнасят на поразия зърното на Българияа ние ядем ГМО внос.

152

Анонимен

преди 13 години

има ги на втора страница от мненията

151

счети

преди 13 години

Не може да не направи впечатление, че в България `а някой /човек, съсловие, бранш, организация и от сорта/ се изправи да сподели/изкрещи/надеде вопъл за проблем, `а са го "хвърлили на вълците" с някакъв "компромат", ако ще и добре отлежал, но да е "животрептящ" /децата, храната, живота му../- само и само да му запушат устата.."Хляб и зрелища!" "Отвличане на вниманието" му се казва на това..Няма зърно, няма пчели, няма агнета, няма кокошки и яйца-няма производство! Ама:"Домашни фурни купувайте!"

150

lewskar

преди 13 години

На Бате Бойко не цигарите са му проблем,той от тях *** а това че цяла та нация от *** в храните е в потенциален болничен,а и нацията както и цяла европа застарява.Защото мислите че университетите на вън много им пука за бедни българчета а?Не Стара планина да измислят а Средна гора всички производители гонят с трици маймуни ,а домашно вече трудно се гледа и прави.За това просто и ясно ядем си *** и знаем че никога няма да вземем пенсия,класика всичко остава за БанкитеФондовете.......