16

Даола

преди 13 години

Който иска да разбере пътя към богатството на Михаил Ходорковски може да прочете на руски ВИКИПЕДИЯ - Ходорковски.Моето лично убеждение е ,че това е повече или по-малко един естествен път на млад, умен и в достатъчна степен порядъчен човек в прехода от СССР към капиталистическа Русия.Просто той е повел успешната игра и я е спечелил. За жалост това се случва в имперска Русия. Все пак си мисля, че ако не го убият в затвора, един ден той ще ръководи Русия.

15

?

преди 13 години

Не се ли сещаш?Защото "кихат" по вертикалата на властта /до *** на върха/ колкото трябва!В Русия е така.Когато Елцин предаваше властта на *** му постави едно условие - Елцин и неговото семейство да не бъдат съдебно преследвани! Това е факт, който показва:1.В Русия Президентът решава кой ще бъде съдебно преследван!2.Елцин е имало защо да бъде съдебно преследван!И от тук е ясно защо *** сам определи своя наследник - Медведев!А бе въобще държава-мафия! Сигурно е трудно да си руснак!

14

Бонго

преди 13 години

анонимнико, ти от гората ли идваш? Не си ли чувал "пред закона всички са равни"? Знаеш ли какво значи равни - равни значи за едно и също нещо да имат еднакви последици. А не - тоя е умен, има деца, дайте му по-малко, докато другият е по-*** и няма даца - нека лежи 25 години. Има да учиш още.

13

въпросяк

преди 13 години

Фундаменталният въпрос не е дали Ходорковски трябва да е в затвора или за колко, а защо другите олигарси са пощадени !?!

12

anonimen

преди 13 години

Жалкото в случая е че това един млад човек който има семейство и е умен (до колкото знам има малки деца близнаци и те имат нужда от него).Семейството не му е бедно татко му е бил скретар на кпсс в родния му град.Виновен сие и той с лакомията но 14 години са много за такъв човек.

11

X

преди 13 години

BRAVO NA RUSIA

10

БАЧКАТОР

преди 13 години

Браво на руския съд! Де да имахме и тук такива съдии да оправят нашите самозабравили се олигарси ама уви. Русия е поела вярната посока. Вкарват моше-ниците в затворите, абсолютно правилно.

9

Анонимен

преди 13 години

Русия си е КОМУНИЗЪМ ДИКТАТУРА НА ОЛИГАРСИ.От там нищо добро не ни чака.

8

Анонимен

преди 13 години

различните фракции на руската мафия са във война, особено преди избори

7

Honorik

преди 13 години

Брей,много сурова присъда за една кражба!Според мен съдът е много строг,но може би тук се касае за държавна намеса в делото.Това прилича по-скоро на разчистване на сметки,отколкото на правосъдие.Достатъчно беше да им отнемат цялото имущество в полза на държавата и да ги изгонят от страната.

6

Ogi

преди 13 години

Когато спре да снася където трябва

5

до 2-рия

преди 13 години

... и веднага хамериканците се изцепиха, че това щяло да попречи на влизането на Русия в СТО ... като чели до сега са искали да я приемат... хамериканска работа

4

Ogi

преди 13 години

2

3

Ogi

преди 13 години

Дългите ръчички на КГБ. Да им е честито !!!!

2

Анонимен

преди 13 години

Кога ще има осъден български олигарх?

1

Анонимен

преди 13 години

Правилно решение на руския съд!