130

Анонимен

преди 13 години

No soy coмmunisto !! Това, че ГРОБ са крадци, лъжeци, гонят младите, превръщат държавата в полицейска такава и т.н ПРАВИ ЛИ МЕ *** ? НЕ ba !! МРАЗЯ ВСИBЧКИ, КОИТО СЕ ГАВРЯТ С БГ НАРОДА и с МЕН в частност, като част от този "народe

129

негербер

преди 13 години

Бе то на Боцко бая сеир има да му се гледа.

128

Анонимен

преди 13 години

Аз съм точно гласува за ГРОБ и мажоритарно за БОЛЕН. Това ми беше най-голямата ГРЕШКА в живота. Положението не се подобри с нищо, а даже обратното. Много е лесно заради ГЛУПОСТТА си и НЕМОЖЕНЕТО си, да виниш ДРУГИТЕ. ББ да престане да ми обяснява, за какво е виновен Станишев а да си гледа държавата. Много добре знам какво искам.

127

абе

преди 13 години

Кво ги коментирате тия гербери бе.Те не заслужават грам внимание.

126

Анонимен

преди 13 години

до пролетта трябва да сме го изклатили това правителство

125

kireza

преди 13 години

АМИ ТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ БЕ ЧОДЖУМ......20 ГОДИНИ ИЗБИРАХМЕ БАНДИТИ,ПРОСТО СИ НИ Е В ГЕНЕТИКАТА!!!ИЗЛЕЗЕ ЕДИН ЧОВЕК С ЖЕЛАНИЕ ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ(заради което и аз гласувах) НО БАНДИТСКИТЕ НИ СЪДИИ ДА СЕ СЪОБРАЗИХА С НАШАТА ВОЛЯ????ВРЕМЕ Е ЗА ДИКТАТУРА!!!

124

Анонимен

преди 13 години

КОЙТО ДАДЕ МИНУС НА 134 да каже 1-причина да го направи. Май си заслужавате съдбата- РОБИ.

123

Има,има ... !

преди 13 години

Това, че ГЕРБ нямали алтернатива се повтаря от платените им драскачи на принципа - една лъжа повторена сто пъти, става истина !Бойко Борисов ли е най-умният и най-кадърният от всички в България, че да няма алтернатива !Всеки един произволно избран човек от улицата е алтернатива на ББ ! Ще се справя не по-зле от него, а и като умствен потенциал, едва ли ще му отсъва ...

122

Анонимен

преди 13 години

No soy coмmunisto !! Това, че ГРОБ са крадци, лъжци, гонят младите, превръщат държавата в полицейска такава и т.н ПРАВИ ЛИ МЕ *** ? НЕ !! МРАЗЯ ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ГАВРЯТ С БГ НАРОДА и с МЕН в частност, като част от този "народ".

121

kireza

преди 13 години

"Отиващата си 2010 година донесе на парламента и технологични нововъдения. Най-важната модернизация беше монтирането на новата система за гласуване, която отчита пръстовите отпечатъци на депутатите и така гласуването с чужди карти е по-трудно, но не невъзможно."БОЖЕЕ ами че тия бандити пръстите ще си отрежат и ще ги подарят за гласуването!!!!ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ПО-БАНДИТСКИ ПАРЛАМЕНТ НЯКЪДЕ ПО СВЕТА???ДАЖЕ В ЗАНЗИБАР И ТАНГАНАЙКА СА ПО-ПОЧТЕНИ!!!!

120

Анонимен

преди 13 години

Тая Цецка ако е видя в тъмното, както я е родила майка и- просто ще я спукам от любов. Много така ми действа.:))

119

Анонимен

преди 13 години

Това ще стане на *** ден!

118

Анонимен

преди 13 години

ЕВАЛА, ама явно има хора, които си ПЛЮЯТ В "СОРИТЕ". ТИ му казваш истината, той не я оспорва, А ПРОСТО ТИ ДАВА МИНУС. ТОВА Е ТО ДА СИ БЕЗМОЗЪЧНИК !!!

117

Боко Тиквата

преди 13 години

Боко Тиквата Комунист 1Бойко Б. освен че е плътно свързан с комунистическия репресивен апарат, той навремето за да запази партийното си членство в Ком. партията напусна службата си в МВР структурите. После се приобщи към криминално-охранителните структури откъдето тръгна и политическото му израстване. А сега се мъчи да се изкара пръв борец срещу бившите репресивни спец. служби. За пред хората с къса памет и за пред по-младите това може да мине, но не всички са такива.ЗА КАКЪВ ДЯДО МИ ГОВОРИ БОРИСОВ, КОГАТО НЕ АЗ , А ТОЙ БЕ ЛИЧНАТА ОХРАНА НА ТОДОР ЖИВКОВ. НИМА КАТО ТАКЪВ НЕ Е БИЛ ПРОУЧВАН ??? ИЛИ МОЖЕ БИ НЕ Е БИЛ И ОХРАНИТЕЛ НА ЖИВКОВ ?? ПРЕПОРЪЧВАМ НА БОРИСОВ ДА ИЗГЛЕДА ТОВА КЛИПЧЕ : (Бате Бойко, като охрана на Тодор Живков и Царя / VBOX7) И ДА ЗАТВОРИ НАЙ ПОСЛЕ ТАЗИ ТЕМА. Това , че няма... още нищо общо със стария репресивен апарат може да го разправе на Първанов, щото и той няма нищо общо с агент Гоце. ДРАЗНЕЩО Е И ДВАМАТА ДА КОМЕНТИРАТ ТЕМАТА ЗА АГЕНТИТЕ НА ДС ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ И ДВАМАТА СА РАБОТИЛИ В СТАРИЯ РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ. За съжаление в България по времето на Живков не е имало реална опозиция и затова кадрите които ни се предлагат са или бивши партийни секретари като Цачева или пък охранители на Първия на БКП. ДРАЗНЕЩОТО И ОСКЪЛБИТЕЛНОТО ЗА ТОЗИ НАРОД Е , ЧЕ ТЕЗИ ЛИЦА СА С МНОГО НИСЪК ЧОВЕШКИ ПОТЕНЦИАЛ. Простичко казано - не стават за държавници.

116

Анонимен

преди 13 години

на Цецка ще й подарят струг за нова година

115

Иванов

преди 13 години

Срам за цяла България-нито една медия не се сети за момчетата ни загинали в Кербала ,преди седем години.....Истинският виновник сега е консултант на Гоце и се казва Николай Колев.Той лично инспектира база Кило в Кербала и каза,че всичко е наред,а само след дни камикадзе преодоля загражденията и уби пет наши момчета.Лека им пръст.

114

Анонимен

преди 13 години

"Българино" стига давал минуси, свърши ти мисълта ли, или те издадох, кой си всъщност ?

113

Анонимен

преди 13 години

На следващите избори ВОЛЕН ЛЪЖЕЦА, няма да влезне в парламента. КЕФ !!!!!!!!!!Не изпълни НИТО ЕДНО предизборно обещание тоя ИЗМАМНИК. Вкара доведения си син в Европарламента (още нямаше висше) за да *** ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА. Взе за пари Слави Бинев (архонта)аххахахахха. Айде сега У ЛЕВО

112

Анонимен

преди 13 години

Какъв Българин си ти бе, *** ? Подкукоросваш хората да ЕМИГРИРАТ. Това ли ти е българското ? ГРОБ с политиката си ГОНЯТ МЛАДИТЕ, а ти с думите си. Аман от такива "Българи"

111

56

преди 13 години

До 113 калт.Човеко, ти да не си мазохист? Я виж какви други ексремни преживявания има.