724

Просо българин

преди 13 години

Хора не разбирам от политика но по времето на тройната коалиция имах повече пари в джоба и си купувах повече техника и неща за мен.Сега едвам едвам си купувам нещо и мога да заделя.Гадна работа... не че БСП направиха нещо,но пък то с тоя Доган и НДСВ трудна работа да направиш нещо.А Бойко май само говори и нищо не прави ... нищо че гласувах за него.

723

Анонимен

преди 13 години

Ти го плюеш то казва,роса ме роси!Право куме в очи!БРАВО!Някой да каже нещата такива каквито са.А по-точно:ТИКВЕНИ

722

СИНЬО-ЧЕРВЕНА МЪГЛА!

преди 13 години

ВЪПРОСНИЯ "ОБЗЪРВЪР" Е ИЗДАНИЕ НА ВАЦ !!! А СТАТИЙКАТА Е СЪЧИНЕНА В ЦЕНТРАЛИТЕ НА БСП И НАПИСАНА ОТ НЯКОЙ СИ ДР.ВЕСЕЛН ЖЕЛЕВ - СПЦ.***.НА ТОШОВИЯ В. "ГРУД" В БРЮКСЕЛ !ОСВЕН ЗА ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА И ЗА СИНИ РЕСТИТУТИ-*** .

721

до ТУРЧИН

преди 13 години

ти не живееш ли в Канада че цяла нощ правиш агитация и пишеш глупости и лъжи като живеел си с *** и други а и май трябваше да смениш ника с турчин

720

ost

преди 13 години

pozdraviavam vi sas pesenta na slavi-nema takava darjava...............

719

живковист

преди 13 години

Блаженни са верующите. Амсалак,те ги плюят ,а той вика "дъжд вали".Простаци на рояци. Крадците се смениха с некадърниците.Тиквенишка държава.

718

живковист

преди 13 години

*** народ слаба държава. Смениха се крадците с некадърниците. Само гледай на следващите избори как Боко ще се сгромоляся. Народа не забрява кои му го бута. Вече 21год ни оправят. А ние нали сме овчедушен народ си кютаме. Нали Батман обеща да съди крадливата тройка. Кой осъди, а пропо дребната рибка В. Топлото, те това е резултата. Гарван гарвано око не вади.Само Боко и Плевнелиев са на мястото си . Другите са блюдолизци отдруги партии.Няма честни и достойни люде. Всички са маскари.

717

Българин

преди 13 години

Срам ме е, че живея с червени в една държава. Нормалните страни отдавна ги изхвърлиха и забравиха за тях. Чехия Полша, Германия ... а ние - Държавната сигурност на Евросъюза. Срам !!

716

Българин

преди 13 години

774 - ще плащаш я - и осигуровки ще плащаш, и ако влезеш в болница още веднъж ще плащаш всичко, като на хотел - защото нали Бай *** трябва да се лекува безплатно !!!

715

Българин

преди 13 години

Тимберицовистите ми напомнят на ония промити мозъци в Русия, отиващи на разстрел по заповед на Сталин и крещящи в същото време до безумие "Да живее Сталин !!!"Ушевите, които храните ви бият, ***, които също храните ви колят и е.ат, Кратуната ви ограбва, а вие скандирате в упование името му, макар още малко голи и гладни ще тръгнете !!!Жалка тимберицовискта ***, овце, суяци, съсли !!! Срам ме е, че деля една и съща страна с вас !!!

714

дзвер

преди 13 години

Само дето яслата е една,но сега други *** са се наредили на нея.ГЪрбавите.

713

герберист,незнам

преди 13 години

Имам въпрос който не е по темата,от кога се плаща по 5 лв на ден за легло в болниците и за ортопедичните болтове планки и други когато си осигурен,питам сериозно до сега съм вярвал че всичко ще се оправи със затягане на колана но как един болен с инсулт ифрактура на таза може да затяга колана

712

Анонимен

преди 13 години

Спряхме хранилката на комунистите остава да спрем хранилката на ***.

711

Анонимен

преди 13 години

Само когато падне това малоимно правителство, тогава ще спре хранилката за ***.

710

Българин

преди 13 години

763 е типичният тимберицовист - само копи-пейства едно и също, защото е неспособен да свърже едно смислено изречение.765 - и какво стана като им снимаха имотите? Дреме им !!!766 - няма да ми ползваш никът, *** !!!

709

european

преди 13 години

Започнете да цитирате анализите на медии като thebeginner.eu. това е истинското списание за анализи в евро съюза.

708

Ван Ромпой

преди 13 години

Брей, как пропусна да наречеш Борисов "тиква" бре мойто момче?Да не би все пак да се е намерил някой нормален *** в тоя сайт да ти банне скудоумните коментари??

707

Бойко

преди 13 години

че потребявай бе, кой те спираплачеш че нямало вътрешно потребление, а трупаш пари в банки29 милиарда станахапотребявайаз ли да потребявам вместо тебе

706

Евросъюза

преди 13 години

СПЕЦИАЛНО ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ МАЙМУНИ:НОВА Н А Р О Д Н А ПОГОВОРКА:"КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ, ЧЕРВЕНИТЕ СИ ЛАЯТ"

705

Българин

преди 13 години

Да, ама бая червени крадливи кхмери настъпа....За това го плюят като в несвяст по форумите.