116

Анонимен

преди 13 години

Бла- бла- бла- бла казал Боко...

115

Анонимен

преди 13 години

Гласуваш за ГЕРБ, получаваш Уорлик. Сега ЦРУ прави нашата ДС.

114

Атака

преди 13 години

Не са, но поне не са навредили колкото кумунистите и всички там агенти. Знаеш ли, че Д. Благоев Дядото - казал, че там няма Българи, макар, че самите те там са се определяликато българи - има стенограми от НС и това е факт. А знаете ли, че Г. Димитров е вкарал над 40 000 по концлагери защото не са искали в паспорта да им пише македонец, а са искали да е българин?Знаете ли за атентата в Св. Неделя - пак извъшен от комунистите - анследници на Благоев. Те са мразили БЪЛГАРИТЕ и още е така!

113

Параграф 22

преди 13 години

Какво има да говорим?Добрият дипломат е изграден специалист в някоя област,свободно говори поне два чужди езика и е обучен в тънкостите на дипломатическата дейност.Какво е дереджето на България? Изградени в сферата на дадена професия хора - дал Господ(но за това"изграждане"са нужни години).Кои от хората над 40-45 годишна възраст отговарят на другите две условия?Ами"дечицата"на бившата червена върхушка.От останалите българи, младите знаят езици,но нямат опит; зрелите не са обучени за дипломати.

112

дзвер

преди 13 години

Даже ЦРУ са се притеснили,че са започнали да изпускат юздите на Гелен.С дадените му праомощия е започнал да вади есесовци и от затвора под предлог,че са много ценни за ЦРУ и неговата тайна служба.Не мисля ,че тайните служби на която и да е страна са "демократични".

111

дзвер

преди 13 години

Здрасти!Кажи тогава защо един есесовец като Гелен (заедно с 80% от агентите) направи тайните служби на осъдилата фашизма Германия.А фон Браун дали е бил безпартиен офицер?

110

ДС

преди 13 години

Ами да си подава ...щом ще назначава дс посланниците,уж щял да измие тая рана дс,*** и той е от същата семка,едно време ходеше като кученце след Надежда Михаилова,за да стъгне до тук.

109

Анонимен

преди 13 години

Боко, Цецо и ГЕРБ ли си е мръднал пръста за Българите в сърбия и маке?Смешници !!!

108

Анонимен

преди 13 години

Абе ченге, колко са убитите по ЗЗД преди 9септ. знаеш ли? Позори в България има доста и от всички режими.А тези са прави, сега ДС не може и да има - служиме на Нато, но Нато служи ли на България?

107

Атака

преди 13 години

Донякъде си прав, но не може някой хора цял живот да са с "професия майка" а други да работят за сметка на тяхх. Малко ли *** храним? Иначе си прав, че някой трябва да направи революция срещу богатите, ама не да им заеме мястото, а да се променят нещата така, че добре да са трудещите се БЪЛГАРИ, а не разни мързеливци, крадци, ***, арменци, евреи, турци и др...Някой знае ли какво става с Българите в сърбия, те не са ли наши събратя? Кой си е мръднал пръста за тях - Кунева, Кристалина,Гоце?

106

?

преди 13 години

1.Фашизмът и комунизмът са престъпления срещу човечеството и съответните тайни служби са престъпни организации! 2. Българското Народно събрание 2002 /или 2000г./прие закон определящ комунизма като престъпен режим!3. Оставени ненаказани бившите агенти на ДС формипат мафиотски структури и отношения , в които навлизат и хора, които принципно не са били в ДС.Това е страховитата еволюция на тайните служби в България след комунизма и всички сме свидетели на това!Лоша работа!

105

Анонимен

преди 13 години

Масова чистка от партийния секретар на село до Гоцлака !

104

x

преди 13 години

Dargava bez dargavna sigurnost ima li? ne govorim za BKP donosnici ot slujbite na politotdelite v BG

103

Анонимен

преди 13 години

Наакано дупе мълчи, че мирише, какво се обажда тая *** ?

102

ченге

преди 13 години

Не ли време "старите разведки",дето се кълняха първо към СССР и партията си да МЛЪКНАТ!Страхотни разузнавачи,громящи империализма и капитализма/сега им хареса да са капиталисти/.И с какво станаха известни ?С позорните си операции по атентата на Папата и ГМарков.Те служеха на всичко друго ,но не и на България.

101

ор

преди 13 години

29 МАРТ 2004 г. България е приета в НАТО! Дали, останалите членки, не са искали да знаят хората работили от ДС срещу тях? Просто така, от предпазливост. Да и със сигурност са получили информацията, иначе няма НАТО, ЕС! Според мен, е изтекъл договореният"гратисен" период, за хората от ДС и трябва да си ходят! Дипломация? Не бе легация, така ми каза един от тях, лека му пръст, да не му вдигам кокалите!

100

ИСКАТЕ ИЛИ НЕ...

преди 13 години

....ОТЗОВАВАНЕТО НА ДИПЛОМАТИТЕ ,ЩЕ БЪДЕ ФАКТ!ЕВРОПА ,НЕ ГИ ИСКА ...А И СА НЕНУЖНИ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!ДОРИ ГОЦЕ ДА НЕ ИМ ПОДПИШЕ ЗАПОВЕДИТЕ-----ПРОСТО ,ЩЕ БЪДАТ ,ПРЕНАЗНАЧЕНИ ПО БИВШИТЕ АЗИАТСКИ РЕПУБЛИКИ НА СССР ИЛИ ....НА БЕЗОПАСНИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА ,МЕСТА ПО ИНДИЯ,ИРАН, АФГАНИСТАН,ПАКИСТАН И ДР.!ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО НА ГЕРБ Е АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНО!!!!БКП/БСП----ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ,ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ.ТЯ Е ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!

99

Анонимен

преди 13 години

Конкретните му грешки са в подхода слон в стъкларски магазин. Защото така може да действа само професионално некомпетентен човек.Тяка действат предателите. Седераското *** продаде България на израелските тайни служби.

98

дзвер

преди 13 години

Чакам да каже знае ли кой е Райнхард Гелен.А сега се сетих и за фон Браун.Него като какъв да го представим и какво мнение да имаме за него?

97

HUVER

преди 13 години

VSI4KI KOMUNISTI4ESKI BOKLUCI V SIBIR ,MAMA VI D... KOMUNISTI4ESKA...